- Πόντοι
- 1
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καλησπέρα σε όλους. Η κόρη μου έχει ξεκινήσει να μαθαίνει πιάνο εδώ και κάποια χρόνια. Της αγόρασα το digital piano Korg B1 το οποίο διαθέτει 8 ήχους και θα ήθελα με κάποιο πρόγραμμα σε laptop αυτοί οι ήχοι να γίνουν πολύ περισσότεροι. Ένας φίλος μου είπε ότι το cakewalk της bandlab είναι πολύ καλό για αυτήν την δουλειά (και δωρεάν) και έτσι προχώρησα στην εγκατάστασή του. Η συνδεσμολογία που έχω κάνει με βάση το manual της εξωτερικής κάρτας ήχου είναι η παρακάτω
Πιάνο (με έξοδο από τα ακουστικά διότι δε διαθέτει κάποια άλλη έξοδο --- εξωτερική κάρτα ήχου U-Phoria um2 ---- laptop.
Το πρόβλημά μου είναι ότι ακούω τον ήχο από τα πλήκτρα μέσα από τα ακουστικά της κάρτας ήχου, αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη με το πρόγραμμα, έτσι ώστε να ενεργοποιήσω τα εφέ. Θα ήθελα να τονίσω ότι σε αυτή τη φάση δε με ενδιαφέρει η εγγραφή ήχου, αλλά η πρόσθεση περισσότερων εφέ στο όργανο. Η οποιαδήποτε πληροφορία σας μπορεί να γεννήσει έναν καινούργιο ....John Lord...?
Πιάνο (με έξοδο από τα ακουστικά διότι δε διαθέτει κάποια άλλη έξοδο --- εξωτερική κάρτα ήχου U-Phoria um2 ---- laptop.
Το πρόβλημά μου είναι ότι ακούω τον ήχο από τα πλήκτρα μέσα από τα ακουστικά της κάρτας ήχου, αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη με το πρόγραμμα, έτσι ώστε να ενεργοποιήσω τα εφέ. Θα ήθελα να τονίσω ότι σε αυτή τη φάση δε με ενδιαφέρει η εγγραφή ήχου, αλλά η πρόσθεση περισσότερων εφέ στο όργανο. Η οποιαδήποτε πληροφορία σας μπορεί να γεννήσει έναν καινούργιο ....John Lord...?