- Πόντοι
- 38
Απο πού...??elavd είπε:ΥΓ: Μου άρεσε πολύ το backing track και το κατέβασα κι εγώ 8).....
Απο πού...??elavd είπε:ΥΓ: Μου άρεσε πολύ το backing track και το κατέβασα κι εγώ 8).....
Από εδώ:longshadow είπε:Απο πού...??ΥΓ: Μου άρεσε πολύ το backing track και το κατέβασα κι εγώ 8).....
Fender rules θα έλεγα. Εμένα μου άρεσε περισσότερο το κομμάτι με την Tele (ξύπνησε ο Buchanan μέσα σου Ηλία; ;D) και μετά αυτό με τη Strat. Και σε ήχο και σε παίξιμο. Με την 335 κάτι δεν μου πήγε καλά ηχητικά, ειδικά στις θέσεις neck και middle. Σαν να ψάχνεσαι ακόμα...FatalK είπε:Strat rules σε τέτοια παιξίματα...Απίστευτο...!!
Αυτό είναι αλήθεια...Αλλά μη ξεχνάς ότι από βιασύνη, έπαιξα με την 335 & την Tele χρησιμοποιώντας το EQ που ειχα φτιάξει για τη strat...spy είπε:Σαν να ψάχνεσαι ακόμα...
Ναι ρε Ηλία, αλλά και στο παίξιμο άλλον αέρα έχεις με τα Fenderοειδή, πώς να το κάνουμε; ;D ;Delavd είπε:Αλλά μη ξεχνάς ότι από βιασύνη, έπαιξα με την 335 & την Tele χρησιμοποιώντας το EQ που ειχα φτιάξει για τη strat...
Σωστό κι αυτό...spy είπε:Ναι ρε Ηλία, αλλά και στο παίξιμο άλλον αέρα έχεις με τα Fenderοειδή, πώς να το κάνουμε; ;D ;D
Θα δοκιμάσω να το ξαναγράψω σήμερα γιατί το έκανα βιαστικά και τώρα που το ακούω δεν μου πολυαρέσει ούτε εμένα...bluezlick είπε:κ της τελε δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα....