Συνάντηση 5χ5

Έτσι και το κάνατε στη Σπάρτη ερχόμουν με 1000000000000

Πάρτε ένα λεωφορειάκι βρε!!

Mε τις νέες ντρίμπλες που μου έμαθε ο ronhie θα σε έχω περάσει πριν αρχίσεις να κουνάς το πόδι....8) 8) 8)
καλά έλα να με περάσεις και η γονατιά θα πάει cloud ε αν μου ξεφύγεις για αυτό υπάρχουν και τα χέρια θα έχω και τη μπάλα με τα καρφιά μαζί και τις ειδικές πένες-ninja-αστεράκια :lol: :lol: :lol:

Πείτε και περιοχές ρε σεις' date='τα μόνα γηπεδάκια που ξέρω αν και δεν έχω πάει είναι Ρέντη και Φάληρο.[/quote']
μπορουμε να παμε στου Καρουλια. ειναι αυτα διπλα ακριβως απο το allou fun park στου Ρεντη. πιστευω ειναι ενα σημειο που ολοι ξερουν πως να πανε...

αν υπαρχει αντιπροταση...ελευθερα...

Απόγευμα πιστεύω θα μπορούν όλοι.

Κάντε μια επιβεβαίωση για μέρα,ώρα(5-6-7; ) και περιοχή.

Μας λείπουν και 2 άτομα βέβαια αλλα όλο και κάποιος φίλος φίλου δε θα'ρθει;

Αν κανονιστούν αυτά μπορούμε να πάρουμε και ενα τηλ να κλείσουμε το γηπεδάκι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στις 7 το απόγευμα μια χαρά είναι,να έχει πέσει και ο ήλιος,να μην λιώσουμε σαν γερόντια που είμαστε.Περιοχή τους βολεύει όλους προς τα νότια?εγώ είμαι οκ,Νέα Σμύρνη μένω.

..δε πάμε σε κάνα κ@λ@δικο ????
Απορώ πως ο kwstas79 δεν έχει ανοίξει ακόμα τέτοιο θέμα :D :D
Στο τσακ είμαι... ποδόσφαιρα και αηδίες...

Παιδιά τελικά να έρθω ή στα 3 λεπτά θα ζητάτε αλλαγή;;;:lol: :lol: :lol: :lol:

Προειδοποίηση: Το ματς ενδέχεται να εξελιχθεί σε τσ***α όσο είμαι εγώ μέσα... 8) :lol: :lol: Εκτός και αν είμαι στις κακές μου...Jmone φυλάξου!! Θα πέφτουν οι ποδιές σύννεφο! :D :D :D :D

οκ παίδες έκανα τα κονέ μου και θα έχω πιει έναν κουβά redbull πριν τον αγώνα όποιος είναι μάγκας ας μου κάνει τάκλιν

ΥΓ το redbull δίνει φτεράάάάάά :lol:

εγώ παιδιά τάκλιν δεν κάνω...

...και ούτε μου κάνουν φυσικά...

jmone για προσπάθησε και τα λέμε...

ΕΕΕΕΕΕΕΕ!Γιναμε 9!Εγω κι ο Puyol μονο.Απο μενα δεν περναει κανεις.

Ουτε ο ιδιος ο Panagiotis να ειναι :lol: :lol: :lol:

Ελπιζω να μαστε ολοι το ιδιο σαπιοι και αγυμναστοι,μη νιωθω μοναξιες!

Επισης λεω να φτιαξουμε και μπλουζακια με τα nickname του noiz και

να χωρισουμε τις ομαδες σε εγχορδους και μη-εγχορδους :lol: :lol: :lol:

εγώ γουστάρω σε κιθαρίστες-μπασίστες....Θα σας πάρουμε τα ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

άντε,άντε οργανώστε το να δώ πόσα μολοτώφια χρείαζομαι τελικά..... 8)

άντε' date='άντε οργανώστε το να δώ πόσα μολοτώφια χρείαζομαι τελικά..... 8)[/quote']άρχισε να φτιάχνεις εσύ κι θα δούμε.... 8)

κιθαριστες VS μπασιστες ειναι καλη ιδα πιστευω!

Αλλα παιδια, μονο μια χαρη... Δεν θελω κλαματα απο τους ηττημενους (μπασιστες) γιατι ειμαι ευαισθητη ψυχη και στεναχωριεμαι :twisted:

Trending...

Νέα θέματα

Back