Συναλλαγές - Trader profile

Μάλλον εννοεί αν κατάλαβα καλά οτι κάποιος πχ με trader profile 1 , μπορεί να έχει 4 θετικά και 3 αρνητικά σχόλια.

Έτσι με μια πρώτη ματιά το 1 να δείχνει ότι είναι συνεπής ενώ στην πραγματικότητα να συμβαίνει το αντίθετο.

(σε αρκετές απο τις συναλαγές του δηλαδή να μην είχε σωστή συμπεριφορά)..

Ακόμα χειρότερα.... Κάποιος με 4 θετικές και 3 αρνητικές θα έχει trader profile 7. Θα πρέπει να ακολουθήσεις το linkγια να δεις τις λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να γράφεται ένα ποσοστό θετικών.

Για να σας προλάβω... νομίζω πως είναι αρκετά κατατοπιστικό σαν σύστημα.

'Οποιος ενδιαφερθεί για να αγοράσει θα μπεί και στην αναίμακτη διαδικασία να πατήσει 1 και μόνο λινκ για να διαβάσει έστω και το ένα θετικό (?) σχόλιο γραμμένο γι αυτόν. Τότε θα προσέξει και τα 4 θετικά και -3 αρνητικά που συμπληρώνουν τις 7 συναλλαγές του.

Μια χαρά είναι.

(Εννοείται ότι είναι μια χαρά. Μετάφραση του gpiad έκανα  ;D )

Στο εξής θα διαγράφονται όλες οι αρνητικές αξιολογήσεις χωρίς αναλυτικό σχόλιο.

Είναι μερικοί που "μοιράζουν πόντους" για πλάκα.

Θα πρέπει να αναφέρεται ο λόγος της αρνητικής ψήφου, και όχι... "ψεύτης!", "λαμόγιο", σαν τίτλος χωρίς λεπτομέρειες.

Επίσης η βαθμολογία αφορά συναλλαγές και όχι τηλεφωνικές συζητήσεις ή chat.

Δεδομένο θεωρείται μόνο όποια αλληλογραφία υπήρξε μέσα στο Noiz.

Σε γενικές γραμμές οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς, είτε θέλουμε να κάνουμε αγορά, είτε αλλάξαμε γνώμη. Οι ξεκάθαρες εξηγήσεις δεν χωρούν... παρεξηγήσεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Στο εξής θα διαγράφονται όλες οι αρνητικές αξιολογήσεις χωρίς αναλυτικό σχόλιο.

Είναι μερικοί που "μοιράζουν πόντους" για πλάκα....
Δεν θα επρεπε να γινεται και στις θετικες αξιολογησεις?

Βασικά αν είναι συγκεκριμένοι όσοι "μοιράζουν πόντους" για πλάκα, μπας και πρέπει να γίνει κάτι με αυτούς;

To forum δεν έχει περιορισμένα μέλη. Κόσμος πάει κι έρχεται.

Γι αυτό είναι κανόνας στο εξής.

Πως μπορώ να αφήσω αξιολόγηση (θετική θα είναι); Η αγγελία έχει κλείσει "Sold" και δε βλέπω πουθενά κάποιο κουμπάκι!

Εγώ έχω κάνει αρκετές συναλλαγές με το καινούριο σύστημα (Smart) αλλά κανείς δεν ασχολείται πια. Το feedback που έχω είναι από όταν οι αγγελίες ήταν ενσωματωμένες στο main site.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back