Συναλλαγές - Trader profile

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Ετσι λέγεται το νέο σύστημα αξιολόγησης συμπεριφοράς στις Αγγελίες.

Στο προφίλ του κάθε μέλους υπάρχει δυνατότητα αξιολόγησης από τους εμπλεκόμενους. Αγοραστή ή πωλητή.

Ετσι θα ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε σε προκείμενη αγορά και οι αετονύχηδες θα είναι πιό προσεκτικοί πλέον.

Είναι σε πιλοτικό στάδιο και χρειάζεται παρακολούθηση.

Το κάρμα δεν θα επηρεάζεται από τις Αγγελίες πλέον αλλά από τη συμμετοχή/συμπεριφορά στο  φόρουμ και μόνο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ ενδιαφέρον, μπράβο για την πρωτοβουλία.

Αν είναι δυνατόν να γίνει pinned ένα θέμα για ενημέρωση σε όλα τα φορουμ με αγγελίες.

iagree.gif

ωπ!

κ εμένα μου αρέσει η ιδέα...το αντιλαμβάνομαι κάτι σαν τον feedback του ebay... το χω?

πατώντας σε κάποιο μέλος που έχει (1) παρατήρησα ότι στην προσωπική του καρτέλα λέει (0) ΜΗΔΕΝ! είναι κάποιο μπαγκ αυτό ή έπεσα σε ειδική περίπτωση; ::)

Όντως, πολύ καλή ιδέα. Ελπίζουμε βέβαια να το σεβαστούν όλα τα μέλη και να μην έχουμε αυξομειώσεις στα καλά του καθουμένου από επιτήδειους. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε. 

panagiotis είπε:
Όντως, πολύ καλή ιδέα. Ελπίζουμε βέβαια να το σεβαστούν όλα τα μέλη και να μην έχουμε αυξομειώσεις στα καλά του καθουμένου από επιτήδειους. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε.   
....Ειδικά απο μέλη που γνωρίζονται μεταξύ τους και τυχαίνει να έχουν "διαφωνίες" που δεν έχουν να κάνουν με τις αγγελίες...
Πιστεύω πάντως ότι θα είναι αρκετά χρήσιμο όταν πωλητής και αγοραστής δεν κατοικούν στην ίδια πόλη..

πολυ ωραια ιδεα!  ;D

οταν καποιος αξιολογει καποιον πριν εμφανιστη κ επισημα στο site θα το ελεγχει κανεις?

Θα μπορούσε σε αντίθεση με το κάρμα, αυτός που το αυξομειώνει να αιτιολογεί την πράξη του. Αυτή η διαδικασία να είναι αναγκαστική και όχι προαιρετική και αν είναι σοβαρός ο λόγος τότε να κατοχειρώνεται.

boukas είπε:
Θα μπορούσε σε αντίθεση με το κάρμα, αυτός που το αυξομειώνει να αιτιολογεί την πράξη του. Αυτή η διαδικασία να είναι αναγκαστική και όχι προαιρετική και αν είναι σοβαρός ο λόγος τότε να κατοχειρώνεται.
Πιστεύω πως μόνο τα αρνητικά σχόλια θα πρέπει να φιλτράρονται πριν καταχωρηθούν γιατί είναι και ποιο σπάνια αλλά και ποιο σοβαρά

fleamail είπε:
Πιστεύω πως μόνο τα αρνητικά σχόλια θα πρέπει να φιλτράρονται πριν καταχωρηθούν γιατί είναι και ποιο σπάνια αλλά και ποιο σοβαρά
...τυχερός είσαι που δεν παρακολουθεί ο eye ή ο aback!.... ;D

longshadow είπε:
...τυχερός είσαι που δεν παρακολουθεί ο eye ή ο aback!.... ;D
Πρόσεχε γιατί δεν θέλεις να είσαι ο πρώτος με negative feedback :P :P :P :P :P ;D ;D

Εντωμεταξύ εγώ έχω T.P=1 αλλά αν κάποιος κάνει κλικ πάνω του, στη σελίδα που ανοίγει, εμφανίζεται μηδενικό.

Τι φταίει;

Το θέμα είναι ότι για να το έχεις κάποιος στο έδωσε... Τί trade έκανες πρόσφατα?...(είτε σαν πωλητής είτε σαν αγοραστής..)..

longshadow είπε:
Το θέμα είναι ότι για να το έχεις κάποιος στο έδωσε... Τί trade έκανες πρόσφατα?...(είτε σαν πωλητής είτε σαν αγοραστής..)..
Πούλησα μια Tele και μερικά πετάλια... Αλλά δεν είναι απαραίτητα από κάποια πρόσφατη ανταλλαγή, γιατί κατά καιρούς έχω πουλήσει & αγοράσει της ...Παναγιάς τα μάτια από gear, μέσω Noiz...;D

Απλό το πράμα ρε, αντί για να πάρεις γκάρμα πήρες τρεντοκάρμα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back