Συμβουλες-κριτικη για μιξη

Αυτο θα βοηθουσε αν σου δουλευει πολυ ο επεξεργαστης αλλιως (δεν θυμαμαι αν γινεται στο addictive, στο supperioir  γινεται) ανοιγεις διαφορετικα καναλια για το ταμπουρο, την μποτα και λοιπα αλλα τα δουλευει σε στερεο.

Export για mastering σε 24bit και μετα σε 16bit με καποιο dither τελευταιο στο μαστερ καναλι

Κατ'αρχάς, θα'θελα να πω ένα μπράβο στο παιδί που άνοιξε το θέμα και έβαλε το δικό του κομμάτι. Πολύ καλή μίξη φίλε! Μ'άρεσε πολύ ;)

Το ξέρω ότι το θέμα είναι σχετικά παλιό αλλά επειδή ήθελα να postάρω κι εγώ ένα δικό μου κλιπάκι είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα. Χρησιμοποίησα κι εγώ amplitube 3 και addictive drums σε ένα κομμάτι το οποίο είναι πιο βαρύ και metal απ'του παιδιού. Αναμένω γνώμες...

http://www.youtube.com/watch?v=l6pz3jeF4IY

Στο πρωτο μερος, μου κανει λιγο αδειο το kick. Η θελει αλλες ρυθμισεις το reverb του η κατι τετοιο. Θα ηταν πιο ωραιο να ηταν πιο γεματο και βαρυγδουπο το kick εκει.

Λεπτομερεια βεβαια αλλα μου κατσε ετσι οπως τ ακουγα. :)

Μου άρεσε και το κλιπάκι και η μίξη!  :)

Κι εμένα μου ακούστηκαν σε κάποια σημεία λίγο "λεπτά" (άντε να καταλάβεις τώρα πώς εννοώ το "λεπτά") τα τύμπανα. Μάλλον αυτό που προτείνει ο ThanosJ με την σωστότερη χρήση του reverb, θα βοηθήσει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back