Συμπλήρωση Προφίλ

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Το να συμμετέχεις σε μια συζήτηση με ένα ψευδώνυμο έχει θετικά και αρνητικά.

Τα θετικά είναι ότι δεν ξέρει κανείς ποιός είσαι και τα αρνητικά ότι δύσκολα χτίζεις ένα σοβαρό προφίλ συζητητή. Απαιτούνται πάντα τεκμηριωμένες θέσεις που ενισχύονται όμως όταν υποστηρίζονται και απο ένα ανάλογο προφίλ.

Γι αυτό ζητήσαμε να ενισχυθεί το προφίλ των μελών, για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη με όποια στοιχεία επιθυμεί να διαθέσει ο καθένας. Επίσης βοηθάει στην αναζήτηση συνεργατών αφού μπορεί να βρει ακόμα και... μπασίστες ή άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. 

Ακολουθούμε τα μέλη που μας ενδιαφέρουν.
Όταν επισκεπτόμαστε το προφίλ κάποιου, μπορούμε να κάνομε follow (ακολουθήστε το μέλος). Είναι πολύ εξυπηρετικό αφού έτσι δημιουργούμε παρεάκια και μοιραζόμαστε ακόμα και τα εσωτερικά μας αστεία, ενώ ενημερωνόμαστε για όλη την δραστηριότητα τους και αυτοί για την δική μας.

Έτσι προλαβαίνουμε να παρακολουθούμε και όσα θέματα τρέχουν στο forum απο αυτούς που μας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Για τα προσωπικά δεδομένα και την Ιδιωτικότητα μπορείτε να ενημερωθείτε στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωχ!Εγώ έγραψα ότι γεννήθηκα το 1869!Μηδέν σοβαρότης! Πιστεύω η σοβαρότητα κρίνεται από τις απόψεις κάποιου,και όχι από το nick του.

Τέλος πάντων, επειδή δεν ξέρω,πως να το διορθώσω, ας μου πεί κάποιος.

Η ημερομηνία γέννησης δεν εμφανίζεται στα μέλη και μόνο εσείς την βλέπετε ή οι διαχειριστές αν χρειαστεί να επέμβουν. Κι αυτό γιατί η εγγραφή αφορά άτομα άνω των 16.

Μέχρι πρότινος ήταν δημόσια.

Εχετε πρόβλημα να φανεί η ηλικία σας και να παίρνετε και ένα Happy birthday και απο μας στο email σας μια φορά τον χρόνο;

Κι αυτό γιατί η εγγραφή αφορά άτομα άνω των 16.

Τι λες τώρα!

Εγώ είμαι κάτω από 14, αφού σκέψου βλέπω να γράφουν σε άλλο νήμα για κάτι κασσέτες, σε άλλο για δίσκους, και με πιάνουν τα γέλια.

ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ!

Η ημερομηνία γέννησης και όλα τα στοιχεία διορθώνονται επιλέγοντας την Επεξεργασία προφίλ που βρίσκεται πάνω δεξιά στο προφίλ μας.

Ρε μην παραχαράσσετε την ηλικίααα
η ημερομηνία γέννησης είναι μιααα

Εχετε πρόβλημα να φανεί η ηλικία σας και να παίρνετε και ένα Happy birthday και απο μας στο email σας μια φορά τον χρόνο;
Καθόλου, μέχρι που πέρασα τα 40 χαχαχαχαχα

Να πω την αλήθεια και μένα με ξένισε αυτή η αλλαγή με το προφίλ οταν έπρεπε να την συμπληρώσω για να πάω παρά κάτω στα μενού

με την ηλικία μου τώρα ποια έχω συμβιβαστεί ξέρω ότι κάθε χρόνο μεγαλώνει κατά ένα?

πάντως καλό ειναι να έχουμε ένα σωστό και αληθινό προφίλ στην εποχή μας  # ουδέν κρυπτόν #

Σχετικα με την αναζητηση συνεργατων θα μπορουσε να εχει πεδιο με την ενδειξη "μουσικο οργανο" η "μουσικη ιδιοτητα" σαν υποχρεωτικο μιας που το site απευθυνεται σε μουσικους και το επαγγελμα προαιρετικο.Δε νομιζω να γραφτηκε καποιος στο site ψαχνοντας για υδραυλικο πχ .Καταλαβαινω τη λογικη που λες αλλα το να μην μπορει καποιος να ολοκληρωσει προφιλ και να συνδεθει διχως να συμπληρωσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επαγγελμα ειναι σαν να τρως πορτα σε ενα μαγαζι αν το επαγγελμα σου δεν ειναι αποδεκτο.Η ...."δεν σου σερβιρω καφε αν εισαι μπετατζης" πχ.. Εκτιμω την δουλεια και τον χρονο που αφιερωνεις στο site ολα αυυα τα χρονια αλλα σε αυτο νομιζω εισαι λαθος.Αν εκανα ενα thread σχετικα με αυτο για να μαζεψουμε αποψεις θα το αφηνες;Φιλικα παντα.

Εαν κάποιος ντρέπεται για το επάγγελμα του ή αισθάνεται ασφαλέστερα να το κρύβει απο τους γύρω του, μπορεί απλά να γράψει κάτι "ελαφρύτερο" ή τίποτα ή απλά να βρει επιτέλους και μια "ταυτότητα" που αισθάνεται καλά, όπως εγω π.χ. που έχω αλλάξει τέσσερα επαγγέλματα κι ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς να πω όταν με ρωτάει κάποιος αφού έχουμε συνηθίσει να λέμε ένα, π.χ. μηχανικός αυτοκινήτων. Μπορεί να είναι απλά άνεργος (κάτι πολύ συχνό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια) αλλά να έχει μια ειδίκευση ή μια πρόθεση και αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσο δύσκολα τα πράγματα.

Εαν κάποιος ντρέπεται για το επάγγελμα του ή αισθάνεται ασφαλέστερα να το κρύβει απο τους γύρω του,
Εδω δεν Ντράπηκα εγώ......?

Αν και γενικά λεω ότι ειμαι πιανίστας σε μπουρδέλο.

Και γιατι ρε παιδια να πρεπει καποιος να γραψει κατι ελαφρυτερο η ψέματα.Δεν ειναι θεμα ντροπης ειναι θεμα "σωστο η λαθος" να ειναι το επαγγελμα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (διαφορετικα να μην προχωραει το registration).Το ιδιο θα λεγαμε δηλαδη και αν ηταν υποχρεωτικο να γραψουμε στο προφιλ τι ψηφιζουμε; Οτι ειναι στα πλαισια του να δουμε με ποιον ταιριαζουμε να φτιαξουμε παρεακια;

Υγ.Προσωπικα ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ευχαριστως σε αυτο στο θεμα που ειχε αναρτηθει  παλιοτερα μα τιτλο "Τι επαγγελμα κανετε" αλλα τοτε δεν ηταν κατι...υποχρεωτικο.

Δε διαφωνω με το να υπαρχει....διαφωνω με το να ειναι υποχρεωτικο.Και να πω και τη μαυρη μου αληθεια....δεν το εχω ξαναδει πουθενα αυτο!

Υπερβάλλεις. Μουσικοί είμαστε όλοι εδω μέσα, πρώτα απ' όλα. Το όργανο σου το γράφεις πρώτα στο προφίλ.

Το λεγόμενο day job για εμας είναι δευτερεύουσας σημασίας ή αδιάφορο, εκτός και αν συζητηθεί κάτι όπου κάποιου η γνώμη φέρει μεγαλύτερη βαρύτητα λόγω επαγγέλματος ή εκπαίδευσης.

Όταν σου απαντάει ένας οργανοποιός για το πρόβλημα στην κιθάρα σου, δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η άποψη του;

Όταν π.χ. ένας μπασίστας που είναι και εκτελωνιστής την ημέρα μας λέει για το τι ισχύει στο τελωνείο όταν θέλεις κιθάρα απο Αμερική, δεν είναι χρήσιμο και εγκυρότερο απο αυτό που θα σου πω εγώ; 

Να συνεχίσω; 

Βλέπω ότι και εγώ και άλλοι γίναμε μέλη την ίδια ημερομηνία, January 1, 1970! Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι πότε έγινα μέλος αλλά σίγουρα όχι πριν γεννηθώ.

Τι... δεν το θυμάσαι; 

Κάποιοι κακόπιστοι διατείνονται πάντως πως το κάνουμε συνωμοτικά:

1. για να έχουμε πολλούς Αιγόκερους 
  2. στην αέναη προσπάθεια να δούμε αν υπάρχει άι Βασίλης
  3. για να ξέρει ο κόσμος τι έκανε το Noiz όταν οι υπόλοιποι στο ίντερνετ ήταν στα δέντρα ακόμα
Δεν πιστεύω τίποτα απο όλα αυτά. Η αλήθεια είναι εκεί έξω, για όσους κρατάνε τις κεραίες τους τεντωμένες.

Τι... δεν το θυμάσαι; 

Κάποιοι κακόπιστοι διατείνονται πάντως πως το κάνουμε συνωμοτικά:

1. για να έχουμε πολλούς Αιγόκερους 
  2. στην αέναη προσπάθεια να δούμε αν υπάρχει άι Βασίλης
  3. για να ξέρει ο κόσμος τι έκανε το Noiz όταν οι υπόλοιποι στο ίντερνετ ήταν στα δέντρα ακόμα
Δεν πιστεύω τίποτα απο όλα αυτά. Η αλήθεια είναι εκεί έξω, για όσους κρατάνε τις κεραίες τους τεντωμένες.
Εγώ ξέρω πως έβαλα το πραγματικό μου όνομα και οι περισσότεροι έχουν τα nicknames τους τελικά. . 

Και τώρα με κυνηγούν, περπατάω στο δρόμο και φοβάμαι τον ίσκιο μου. 

Εχω εχθρούς λόγω πολιτικών απόψεών και μουσικών ικανοτήτων, με φθόνουν, με παρακολουθούν. 

Ενω παλιά είχα το κεφάλι μου ήσυχο. 

Τωρα είμαι έρμαιο των παπαράτσι. 

Χαχαχαχαχαχαχα 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back