Sia

vagelism

Musician/Educator
Πόντοι
2,098
Μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι δεν εχει αναφερθει το ονομα Sia στο site...

Γιατι αραγε αυτο?

Eνα μικρο αφιερωμα στη Sia λοιπον...μιας και κοντευει τα 6 δις views στο youtube και κατεχει το αγγιγμα του Μιδα - παντα με μια ποπ - Art αισθητικη στα τραγουδια  και τα κλιπ της .

Επειδη την εχω ψαξει αρκετα...στο δικο μου αυτι..η Sia ειναι μια εξαιρετικη τραγουδοποιος αλλα και τραγουδιστρια .

{επισης ειναι μια πανεξυπνη κοπελα που μπορεσε να καταλαβει τι χρειαζεται για να γινει superstar χωρις να βγαλει τα στηθη  της εξω ..}

Oσοι πιστοι....

Δειγματα της δουλειας της.

vagelism είπε:
δεν το εβαλα γιατι το ξερουν κ οι πετρες...αυτη τη Version ομως...

Δεν είναι δικαιο ο Μιμος κλεβει την παρασταση....

mikeguitar είπε:
Παντα καποιος αλλος δεν της κλεβει την {οπτικη} της παρασταση.???

Ειναι ενας απο τους λογους που ιντριγκαρε τον κοσμο να την προσεξει.

Γουσταρω τρελα παντος που η κοπελα τραγουδαει παντα στα ορια. δεν ξερω για ποσο ακομα...αλλα η γυναικα δεν κραταει τιποτα πισω.

vagelism είπε:
δεν ξερω για ποσο ακομα...
Καλά δεν είναι και μικρή ούτε όμως και μεγάλη.Σίγουρα εχει δρόμο ακόμα πιο πολύ και από Μαντόνα.Πολύ καλή φωνή πάντως.Καλό το thread σου !!!

Σπανίως σχολιάζω μουσική (πόσο μάλλον αρνητικά) αλλά θέλω να πω ότι το Chandelier, το The Greatest και το Elastic Heart μου ακούγονται ΑΦΟΡΗΤΑ.  Τα άλλα που είναι live είναι λίγο πιο υποφερτά.  :)

mikeguitar είπε:
Ωραίος αλλά να προσθέσω και το πιο hit.

νταξ πασιγνωστο το κομματι,προσωπικα μου αρεσε απο τη πρωτη στιγμη που το ακουσα....
τωρα ομως εμεινα εντελως μακακας με το κοριτσακι στο βιντεο...δεν το χα ξαναδει!!! :o :o :o

mikeguitar είπε:
Ξερουν τι κανουν. Γιατι λογω τις εκκεντρικης εμφανισης και στης στατικης σκηνικης παρουσιας, καπως επρεπε να υπαρχει κινηση. Αλλιως θα πατωνε το performance.

καλημέρα και χρόνια πολλά. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια η pop μουσική έχει να επιδείξει φοβερά αξιόλογες παρουσίες. Πέρα από την Sia, εκπληκτικές θεωρώ και τις Adele, Gaga και βέβαια την Beyonce, αλλά και πολλές άλλες.

Μιας και αναφερθήκατε στο Chandelier. Πάρτε και μια διασκευάρα που άκουγα πριν λίγους μήνες.

Holystone είπε:
Ξερουν τι κανουν. Γιατι λογω τις εκκεντρικης εμφανισης και στης στατικης σκηνικης παρουσιας, καπως επρεπε να υπαρχει κινηση. Αλλιως θα πατωνε το performance.
Ναι μα και η ίδια δε θέλει να πολυφαίνεται.Δεν είναι μόνο το performance και το marketing.

Επίσης πολύ καλό είναι και το TITANIUM με τον David Guetta.Μου άρεσε μια διασκευή από τοθς boyceavenue.

mikeguitar είπε:
Ναι μα και η ίδια δε θέλει να πολυφαίνεται.Δεν είναι μόνο το performance και το marketing.

Επίσης πολύ καλό είναι και το TITANIUM με τον David Guetta.Μου άρεσε μια διασκευή από τοθς boyceavenue.
Mια χαρα θελει να φαινεται..απλα επαιξε μια μπλοφα με το κοινο και το κοινο την τσιμπησε.

Τα εξηγει ωραια και απλα εδω.

Μιας και αναφερθήκατε στο Chandelier. Πάρτε και μια διασκευάρα που άκουγα πριν λίγους μήνες.

vagelism είπε:
Mια χαρα θελει να φαινεται..απλα επαιξε μια μπλοφα με το κοινο και το κοινο την τσιμπησε.

Τα εξηγει ωραια και απλα εδω.

Καλα οκ,έτσι είναι συνήθως ο καλλιτεχνης ειναι το δόλωμα και το κοινό είναι το ψαρι.Αμα τσίμπησε η Αμερική οι υπολοιποι ακολουθούν μαστορα.

vagelism είπε:
Μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι δεν εχει αναφερθει το ονομα Sia στο site...

Γιατι αραγε αυτο?
Για τους άλλους δεν ξέρω.

Αλλά μπορώ να απαντήσω για εμένα.

Από εσένα την έμαθα/είδα για πρώτη φορά ;D

>:D Ε εντάξει, επειδή δεν βγάζει κασέτες.  :angel:

LK είπε:
Για τους άλλους δεν ξέρω.

Αλλά μπορώ να απαντήσω για εμένα.

Από εσένα την έμαθα/είδα για πρώτη φορά ;D
Χαχά δεν εισαι ο μόνος ελαχιστοι έχουν δει τη φατσα της.

harilatron είπε:
Σπανίως σχολιάζω μουσική (πόσο μάλλον αρνητικά) αλλά θέλω να πω ότι το Chandelier, το The Greatest και το Elastic Heart μου ακούγονται ΑΦΟΡΗΤΑ.  Τα άλλα που είναι live είναι λίγο πιο υποφερτά.  :)
+1000

σαν Αγγλιδα Πρωτοψαλτη/Τσαλιγοπουλου  ενα πραμα αλλα στο πιο ενρινο    ;D ;D ;D

Βεβαια ουτε αταλαντη την λες ,ουτε αμπαλη  ;D....ομως αφορητη σιγουρα...αντεξα περιπου 15 δευτερολεπτα απο καθε τραγουδι  ;D

Ισως φταιει το γεγονος οτι εχει τεραστια επιρροη απο Björk (που επισης δεν αντεχω αν και γνωριζω οτι ειναι φοβερα ταλαντουχα)

Bεβαια καταλαβαινω γιατι εκανε ντορο αν και δεν την ηξερα (βεβαια δεν παρακολουθω mainstream pop εδω και χρονια μια και ολα μου ακουγονται ΙΔΙΑ)

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back