shoot again

Nah, nah, nah.....

Ναι, ναι, ναι...

Ναι μου άρεσε και μάλιστα πολύ.

Το μονο κομματι που κατεβασα κ κρατησα... ;)

σε γενικες γραμμες αρκετα καλο,χωρις να γινεται βαρετο.θα το ξανα ακουγα !!!

ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

Δεν κάθομαι στις λεπτομέρειες.

Είμαι τόσο sucker για τα keyboards από πίσω .........

Πόσο μ' αρέσει να ακούω καινούριες ολοκληρωμένες προτάσεις από μπάντες στο φόρουμ.

Ωραίο κομμάτι.

Μπράβο ρε παίδες.

VietMan είπε:
Το μονο κομματι που κατεβασα κ κρατησα... ;)
ειναι ισως το καλυτερο που εχουμε ακουσει για εμας κ για ολα μας τα τραγουδια,

σε ευχαριστουμε πολυ φιλε

Πόσο μου αρέσει η Ελληνική προφορά... Και δεν το λέω ειρωνικά!! Απίστευτο κομμάτι παιδιά... Νομίζω ότι θα ήθελα λίγο πιο δυνατά πλήκτρα για να είναι πιο 80s αισθητική αλλά είναι καθαρά το δικό μου γούστο χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο την πολύ θετική γνώμη μου για το κομμάτι!!!

audiokostas είπε:
ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

Δεν κάθομαι στις λεπτομέρειες.

Είμαι τόσο sucker για τα keyboards από πίσω .........

Πόσο μ' αρέσει να ακούω καινούριες ολοκληρωμένες προτάσεις από μπάντες στο φόρουμ.

Ωραίο κομμάτι.

Μπράβο ρε παίδες.
ευχαριστουμε πολυ! κ εμεις χαιρομαστε να ακουμε ολοκληρωμενες προτασειςκ να μην μενουμε απλα σε ενα αυτοσχεδιασμο... πως αλλιως θα ακουσουμε καινουργια

πραγματα......

Nestoras είπε:
Nah, nah, nah.....

Ναι, ναι, ναι...

Ναι μου άρεσε και μάλιστα πολύ.
να σαι καλα, πολυ χαιρομαστε!

keep on rocking...

Μα πόσο λείπει από την ελληνική μουσική σκηνή αυτός ο ήχος;;;Μπράβο ρε παιδιά..Και γ@μ@ τα κομμάτια!...Περιττό να το πώ αλλά...συνεχίστε...

Me likey!

Απλά δεν είμαι υπέρ της ιδέας του 'παλιού' ακούσματος. Φυσικά το πατάω κι εγώ πολλές φορές (ειδικά αφού παίζω κλασσική μουσική! LOL).

Ωραίος ήχος, ωραίο δέσιμο, καλά όλα! (μου αρέσει η φωνή ειδικά! Στο 'νανανανανα' θέλει γυναικία φωνητικά, btw).

antonisg είπε:
Ωπ...

Τί ωραία ροκιά είναι αυτή!  :D

Μπράβο!!!
ακουσε κ τα αλλα αν θελεις κ πες μας την γνωμη σου σε παρακαλωjokers grin

conscious life

you

να σαι καλα

Λοιπόν έχουμε και λέμε τα

Code:
Shoot again
Jocker's grin
μου αρέσουν γιατί είναι πιο old-school ήχος με μοντέρνες πινελιές

άνετα θα τα έβαζα στην playlist μου.

Το

Code:
consious life
με ψιλοκούρασε στο youtube που τα άκουσα  :-\, καλά να μου πείς ότι σιγά την ηχογράφηση οπότε δικαιολογείται...

Το

Code:
you
έχει ωραία στοιχεία, θα ήθελα να το ακούσω studio version νομίζω ότι είναι πιασάρικο.(Στην αρχή σκέφτομαι, πλάκα θα έχει να παίξουν διασκευή το You από

Code:
Ten Sharp
!)

Αλλά τώρα που το ξανακούω για φορά το

Code:
Shoot again
εντάξει όντως μου αρέσει!

Ωραίοι. Η δική μου συμβουλή είναι να γράφετε χαρούμενα rockάκια που όπως φαίνεται το έχετε και όχι να προσπαθήσετε να μοιάσετε τους Red Hot Chilly Peppers.

Από τα καλύτερα κομμάτια που έχω ακούσει τελευταία, γενικά.Άνετα θα ακουγόταν και στο ράδιο! ;) Σας εύχομαι τα καλύτερα!!!

Μπράβο και απο εμένα, ωραίος ήχος, χωρίς περιτά-κουραστικά-ατέλειωτα-γρήγορα σόλα, με καλό δέσιμο και ωραία φωνητικά

keep on doing it

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back