'shadow man' μην φοβαστε...δειτε το!

nasokosm είπε:
Εμένα μ άρεσε πολύ το θέμα και η ενορχήστρωση γενικά σε κλίμα δεκαετίας 80 με τις τότε μουσικές κολεκτίβες

Του αξίζει καλύτερη εγγραφή, η τρομπέτα λίγο μέχρι να ζεσταθεί.. Ήταν λίγο εκτός στο κούρδισμα.

Και το κλιπάκι ακριβώς πάνω στο ύφος!

Νομίζω παίζεις με τους ΕΚΜΕΚ οπότε διπλό μπράβο!
Εχεις δικιο μπορουσε να γραφτει καλυτερα η τρομπετα αλλα ειναι δυσκολο τωρα να κανουμε καποια διορθωση.Δεν πειραζει,αλητεια... ;)

freerock1974 είπε:
Σα να κανα μια βολτα στο Μanhattan καπου στα 70's με ταξιτζη τον Πατσινο(αλλαξε τη βαρδια του Ντε Νιρο...)

Eκπληκτικη ατμοσφαιρα...

Μπραβο!
Ευχαριστω πολυ!Πως θα γινει να κανουμε μια τετοια βολτα στην πραγματικοτητα; :'(

Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου ρε μάγκα.

Από τον Miles, στις Νεοϋορκέζικες κολλεκτίβες, με θέματα και παίξιμο που με έκαναν να ανατριχιάσω.

fusiongtr είπε:
Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου ρε μάγκα.

Από τον Miles, στις Νεοϋορκέζικες κολλεκτίβες, με θέματα και παίξιμο που με έκαναν να ανατριχιάσω.
Ευχαριστω! :)

Πολύ Ωραίο  σύνολο ;)

Άκουσα Λαζαρίνο ή κάνω λάθος  8)

argytar είπε:
Γιώργος Αβραμίδης κυρίες και κύριοι!

Να φανταστώ ότι στο κλιπάκι έβαλε το χεράκι της και η Ευλαμπία, που είναι μανούλα σ'αυτά??

εδιτ: Τώρα είδα το 'directed by E.T.'  oπότες συγχαρητήρια και στην Ευλαμπία! ;D ;D ;D
Aργυρης Κρομμυδας κυριες και κυριοι!Το γρηγοροτερο χερι στις νοτιες χωρες!Ευχαριστουμε ρε τρελοmate!

Costas Siachamis είπε:
;D...εγώ άκουσα και λίγο παραπέρα..

+1 για το κεντρικό θέμα.

Εύγε για την όλη προσπάθεια.
Σε ευχαριστουμε πολυ Κωστα!  ;)

g.avram είπε:
Περιμενω και αλλες γνωμες και κριτικες...
Τα καλύτερα άκουσες από τόσες μουσικάρες(πλην εμού) βρε αχόρταγε bumper ;D

η τρομπέτα λίγο μέχρι να ζεσταθεί.. Ήταν λίγο εκτός στο κούρδισμα.
Όλη η Jazz θέλει κούρδισμα ;!  8)  ;D

Πάντως το αυτί μου δεν ακούει φάλτσο...κακό αυτό  >:(

Stoner Jackass είπε:
Τα καλύτερα άκουσες από τόσες μουσικάρες(πλην εμού) βρε αχόρταγε bumper ;D

Όλη η Jazz θέλει κούρδισμα ;!  8)  ;D

Πάντως το αυτί μου δεν ακούει φάλτσο...κακό αυτό  >:(
Να, ειδες;Περιμενα και απο εσενα σχολιο... ;D

Μεγαλη μου παραλειψη...sorry παιδες...

mix-george boy and pan

mastering-Χρηστος Μεγας

Μου αρεσε πολυ το συνολο και το touch σου.Κουραστικα λιγο με τα σολο's μετα το 4o λεπτο,μαλλον επειδη δεν εχω δουλεψει τον ηχο της τρομπετας αρκετα στ αυτια μου γιατι με την φρασεολογια ενθουσιαστικα αρκετα.Ευγε guyz.

rocka cola είπε:
Μου αρεσε πολυ το συνολο και το touch σου.Κουραστικα λιγο με τα σολο's μετα το 4o λεπτο,μαλλον επειδη δεν εχω δουλεψει τον ηχο της τρομπετας αρκετα στ αυτια μου γιατι με την φρασεολογια ενθουσιαστικα αρκετα.Ευγε guyz.
Ευχαριστουμε!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back