Ναι!Παιζω τρομπετα.Αυτο ειναι ενα ας πουμε σιγκλακι απο το αλμπουμ που προκειται να κυκλοφορησει καποτε...Ευχαριστω παντως!Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε τι ωραίο που είναι τούτο... και το κομμάτι και το κλιπ. Μπράβο σου 8)
Γεώργιε παίζεις τρομπέτα; Δώσε καμιά λεπτομέρεια...
Σπανια γραφω αλλα μαρεσε παρα πολυ και αξιζει συγχαρητηρια!!
πολυ ωραιος.
μονο το θεμα που παιζεις στο 2.20 δεν μαρεσε σαν φραση γιατι νομιζω ειναι εκτος κλιματος του κοματιου κατα τα αλλα σουπερ!!!
εχεις βαλει καθολου vst???
Ευχαριστω!Τι ειναι το vst;
Ευχαριστω!Τι ειναι vst;full shred είπε:Σπανια γραφω αλλα μαρεσε παρα πολυ και αξιζει συγχαρητηρια!!
πολυ ωραιος.
μονο το θεμα που παιζεις στο 2.20 δεν μαρεσε σαν φραση γιατι νομιζω ειναι εκτος κλιματος του κοματιου κατα τα αλλα σουπερ!!!
εχεις βαλει καθολου vst???
χαιρομαι!Αντε στην υγεια σου!Haris είπε:Θαυμάσιο από όλες τις απόψεις, αν και καταλληλότερο για μικρότερες ώρες.
Θα το απολαύσω πάλι μεταμεσονυχτίως, με ένα σκατς.
Ευχαριστω!Αφου δεν βαρεθηκες ειναι καλο για αρχη! 8)Stoner Jackass είπε:Εντύπωση μου κάνει που δεν βαρέθηκα ...όχι δεν σνομπάρω απλά είμαι απαίδευτος σε τέτοιους ήχους.
Συγχαρητήρια![]()
;D...εγώ άκουσα και λίγο παραπέρα..delta66 είπε:Πολυ ωραιο το main theme αλλα θελει κουρδισμα η τρομπετα.
Δεν μπορεσα να ακουσω παρακατω.
Eυχαριστω πολυ!delta66 είπε:Πολυ ωραιο το main theme αλλα θελει κουρδισμα η τρομπετα.
Δεν μπορεσα να ακουσω παρακατω.
Ευχαριστουμε πολυ για την ακροαση!Costas Siachamis είπε:;D...εγώ άκουσα και λίγο παραπέρα..
+1 για το κεντρικό θέμα.
Εύγε για την όλη προσπάθεια.
Eυχαριστουμε Ηλια!ez είπε:Συγχαρητήρια, το θέμα, το groove και η ατμόσφαιρα είναι true classics!
Μπράβο σου(σας).