Σφραγίζεται αιφνιδίως το Θέατρο του Λυκαβηττού

Αντε να δουμε τι θα γινει με τις συναλιες  :-\

Αμα παρει το ματι κανενος για το Φεστιβαλ στις 20 Ιουλιου που ηταν αν ποτε και που θα γινει το φεστιβαλ...ενδιαφερομαι οπως και πολυ αλλοι λογικα

Για να είμαι ειλικρινής, πολλές φορές είχα σκεφτεί ότι χρειάζεται κάποια φροντίδα αυτό το ρημάδι : σεισμοί, καταποντισμοί, για να μη συζητήσουμε τη φρίκη που έχει φάει ο χώρος από τα ντεσιμπέλ κλπ. Φαντάσου σε τι κατάσταση που είναι, για να φτάσουν να του βάλουν λουκέτο...

"αποφασισαμε στο παρα πεντε, κλειδωσαμε στο παρα 1"

εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται στην πλατεια στο μοναστηρακι; (δεν λεω για τα βουνα με τα σκουπιδια, αυτα ειναι μονιμη κατασταση)

"Welcome to Ugan..  eeehm  Greece. Land of the Gods"

καλα μλμε ξεχασα το πιο σημαντικο:

"αποφασισαμε στο παρα πεντε, κλειδωσαμε στο παρα 1 ΑΛΛΑ ξεχασαμε να ενημερωσουμε! (η δεν προκαναμε) "

Το θέατρο του λυκαβηττού ΕΙΝΑΙ επικίνδυνο. Είχε χτιστεί με πολύ μικρότερο ορίζοντα ζωής απο αυτόν που έχει φτάσει (όπως και πολλά άλλα έργα - θυμάστε την γέφυρα του Σταυρού; κατά πόσα χρόνια είχε ξεπεράσει το όριο ζωής της ώς προσωρινό έργο?).

Το ότι κλείνει ένας τέτοιος επικίνδυνος χώρος που φιλοξενεί χιλιάδες κάθε χρόνο, είναι καλό! Το κακό (και άκρως Ελληνικό) είναι πως κλείνει ΞΑΦΝΙΚΑ και ενω έχει αρχίσει η καλοκαιρινή περίοδος συναυλιών. Λες και την περασμένη εβδομάδα δεν ξέρανε αυτοί που το κλείσανε την επικινδυνότητα του χώρου, το δίνανε προς ενοικίαση και ξαφνικά ένα πρωί λένε "τέλος".

Τυπική συμπεριφορά Ελληνικού δημοσίου...... πάλι καλά βεβαια που (έστω κι έτσι) κλείνει αυτός ο χώρος.

...δεν μπορουσαν να το σφραγισουν λιγο καιρο πιο πριν μπας και αλλαζε η φαση με τον Knopfler...

θα μπορουσε καλλιστα να παιξει στη θεσσαλονικη που τα θεατρα ειναι πιο "γερα"...  (λεμε τωρα...)  ;D  ;D  ;D

α ρε Ελλαδαρα!  ;)

Ρε φούστη μου, εμένα μου άρεσε πολύ αυτό το θέατρο.  ...όχι βέβαια και να πέσει να μας πλακώσει...

Ελπίζω να το ανακαινίσουν σύντομα (να το φτιάξουν απ'την αρχή δηλαδή) και να μην κολλήσει το θέμα στα αδηφάγα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας... :(

Ελπίζω η συναυλία του Gary Moore να μην ακυρωθεί και να γίνει κάπου αλλού.

Ως τον Σεπτέμβριο θεωρώ οτι υπάρχει χρόνος. Ελπίζω να βρούνε ένα κατάλληλο χώρο γιατί είναι κρίμα μετά από τόση αναμονή τελικά να μην έρθει ο Moore.

Πάντως είμαστε Ελληνάρες. Τώρα που γίνονται όλες οι συναυλίες, τώρα βρήκαν να το κλείσουν. Το χειμώνα δεν μπορούσαν να δούν οτι δεν είναι κατάλληλο.

Οτι και να πώ, ζούμε στο Ελλαδιστάν!

πριν μερικα χρονια που ειχα παει για μια συναυλια(Kansas) μολις ειδα τις εξεδρες ειπα: "εγω δεν καθομαι εδω θελω να ζησω για να δω την συναυλια"

αρα ρε παιδι μου τωρα που θα γινονται τα Live σκεφτηκαν να το φτιαξουν?

ποσο μα ποσο βοδια ειναι.....

bluezlick είπε:
ρε παιδι μου τωρα που θα γινονται τα Live σκεφτηκαν να το φτιαξουν?
Δεν νομίζω ότι σκέφτηκαν να το φτιάξουν. Απλά να το κλείσουν σκέφτηκαν !

πάντως φαίνεται η πρόοδος!

- δεν έγινε ατύχημα πριν το κλείσουν...απλά πήραν την πρωτοβουλία να το κλείσουν...ξέρεις πόσο μυαλό θέλει μια τέτοια κίνηση!

Παιδια εμενα παντως μου φαινεται και λιγο υποπτη η ολη ιστορια. Το θεμα ασφαλειας στον Λυκαβηττο οντως υπαρχει, και υπαρχει εδω και καιρο, αλλα να βαλουν λουκετο την ωρα που εστειναν για τον Blunt, να τους διωξουν κακην κακως με αποτελεσμα να ακυρωθει και η 2η μερα επειδη δεν μπορουν να παρουν τον εξοπλισμο... Περιεργο μου φαινεται.

Και επειδη οντως ζουμε στο Ελλαδισταν, την ακαταλληλοτητα του χωρου να την πηραν χαμπαρι οι αρμοδιοι απο μονοι τους χωρις να τους στειλει καποιος δυσκολο μου φαινεται.

Steve_Vai06 είπε:
Ελπίζω η συναυλία του Gary Moore να μην ακυρωθεί και να γίνει κάπου αλλού.

Ως τον Σεπτέμβριο θεωρώ οτι υπάρχει χρόνος.
Το Σεπτέμβριο τίνος έτους εννοείς;  ;D

Στην Ελλάδα ζούμε οπότε φαντάζομαι τη διαδικασία να έχει ως εξής (περίπου):

Θα πρέπει να συσταθεί επιτροπή από τον αρμόδιο φορέα, η οποία θα επιλέξει τους εμπειρογνώμονες που θα συστήσουν την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, με τα απαραίτητα μαγειρέματα κλπ. θα πάρει κανα διμηνάκι, αλλά επειδή παρεμβάλλεται Αύγουστος μέτρα τριμηνάκι. Το Σεπτέμβρη θα αποφασίσουν ότι δεν υπάρχει βιασύνη, αφού δεν επίκεινται συναυλίες...

Κάποτε θα αποφασίσουν ότι πρέπει να γίνουν επισκευές, μειοδοτικός διαγωνισμός... προσφορές... κατακύρωση έργου.... ενστάσεις από αυτούς που δεν επιλέχηκαν.... να γίνουν τα έργα

Αν ο Gary Moore είναι προγραμματισμένος για Σεπτέμβρη του 2011, μάλλον προλαβαίνεις 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back