Σεταρισμα σε μαγνητες μπασσου...

warwickplayer

Μέλος
Πόντοι
36
Παιδια καλησπερα...θελω να σεταρω τους μαγνητες του μπασου μου ετσι ωστε να εχω το καλυτερο αποτελεσμα...το μπασο ειναι ενα warwick corvette w mec j j active w mec active preamp..παιζω σχεδον σε αναλογια 70-30 τον bridge μαγνητη με πολλα μπασα κομμενα mid  και λιγα πριμα..υπαρχει καποια στανταρ ρυθμιση για το υψος η απλα δοκιμαζω και οτι μου κατσει στα αυτι το κραταω?ευχαριστω...

Εγώ τους ρυθμίζω ανάλογα με το πού μου κάθονται καλύτερα στο αυτί.

Συνήθως φροντίζεις στις 2 πρώτες χορδές να είναι πιο κοντά στις χορδές και μακρύτερα στις μπάσες, δηλαδή χαλαρώνεις περισσότερο την κάτω βίδα του μαγνήτη σου ώστε να ανέβει πιο ψηλά.

panagiotis είπε:
Εγώ τους ρυθμίζω ανάλογα με το πού μου κάθονται καλύτερα στο αυτί.

Συνήθως φροντίζεις στις 2 πρώτες χορδές να είναι πιο κοντά στις χορδές και μακρύτερα στις μπάσες, δηλαδή χαλαρώνεις περισσότερο την κάτω βίδα του μαγνήτη σου ώστε να ανέβει πιο ψηλά.
Τους σεταρα ετσι...πολυ ωραιος ηχος..στρογγυγλος καθαρος απλα ψωφαει λιγο στα μπασα...

Αν ψοφάει λίγο στα μπάσα σήκωσέ τους στις μπάσες χορδές ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!Γενικά εγώ αυτό που κάνω είναι να συνδέω το μπάσο με ένα DAW και παίζοντας ανοιχτές όλες τις χορδές να βγάζει την ίδια ένταση και στις 4!!συνήθως χαμηλώνω τον μαγνήτη προς τις μπάσες και αφήνω ήσυχο το μαγνήτη προς τις πρίμες...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα