Σε καλή μεριά Bob!

Αναφερόμουν στη θεωρία συνωμοσίας που θέλει τον Cohen να έχει γράψει τα πρώτα του τραγούδια, και που είχε ποστάρει εδώ ένας συμφορουμίτης παλιότερα
Kαλά το θυμόμουν απλά στη θέση του Cohen είχα διαβάσει για τον Paul Simon

As in 1967 with the Beatles, all the top guns were brought in to re-invent Dylan in 1965 and save his faltering career. This is when “Like a Rolling Stone” hit the charts. It truly is a great song. The lyrics are fantastic and Dylan's performance is near-perfect. The arrangement is tight and fitting, and has a quality almost nothing else by Dylan has. So we have to believe the real musicians and lyricists were brought in for this one. Whoever wrote this one and “Shelter from the Storm” and a couple of others had some refined poetic chops. Slant rhyming “juiced in it” and “used to it” is masterful, and beyond almost everyone else at the time, including, of course, Dylan. Only someone like Paul Simon was capable of lyrics and storytelling on this level, and it is possible he is the one behind lyrics like this. Joni Mitchell was later on this level, but this doesn't have her signals or her female feel. She was capable of this richness, but not this grit. Many won't understand why I think Paul Simon could write this but not Dylan. They were of the same age, so if Simon could write it, why not Dylan? Let me answer this way. Paul Simon's career makes sense. It is of a piece. He didn't write a few magnificent songs in a short span of years and then crash into oblivion. With some comprehensible changes and growth, he was in the 1970's and 80's what he was in the 1960's. Simon was still capable of poetry in later decades. That is what we would expect from a real person. But that isn't what we find from Dylan. All his great songs are from the early years, and after, say, 1966, it appears his Muse (almost) utterly deserted him. I would suggest it wasn't any Muse that deserted him, it was the Operation that was finished with him.

Αυτό μόνο ο ίδιος ο Μπομπ το ξέρει. Εμείς μόνο να σπεκουλάρουμε, να λατρεύουμε, να επικρίνουμε ή να ζηλεύουμε μπορούμε. 

Kι αν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει 35.000.000 το χρόνο μισθό, ε, για του Mπομπ και λιγα μη σου πω πήρε.

Ωραίος ο Bob, ήταν από τους βασικούς που έπαιζα όταν πρωτομάθαινα κιθάρα με μια ακουστική.. Dylan, Joplin, Hendrix, Σιδηρόπουλο.. ?

Εγώ με κλασσική ξεκίνησα, αλλά τέτοια φλώρικα δεν έπαιζα.

Εγώ σμοκ ον δε γουότερ, σάμπαθ, και έισι ντισί μόνο ασούμε.

Έτσι εξηγείται....?

Έτσι είναι Φώτη μου.

Άλλοι με ακουστική στις παραλίες παίζανε για τις γκόμενες, κι εγώ με μότορχεντ, μέιντεν και τζούντας, μάζευα γύρω μου τους κάφρους.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έτσι είναι Φώτη μου.

Άλλοι με ακουστική στις παραλίες παίζανε για τις γκόμενες, κι εγώ με μότορχεντ μάζευα γύρω μου τους κάφρους.
 Πλάκα πλάκα το "one more cup of coffee"" το έπαιζα στις παραλίες.....

Πλάκα πλάκα το "one more cup of coffee"" το έπαιζα στις παραλίες.....

Ίσως το μοναδικό μαζί με το Knocking on heaven's door που έχω παίξει ποτέ από Dylan.

Πιο μεγάλος όμως.

Ίσως το μοναδικό μαζί με το Knocking on heaven's door που έχω παίξει ποτέ από Dylan.

Πιο μεγάλος όμως.
Έ ναι εδώ που τα λέμε το ένα με 3 και το άλλο με 4 απλά ακόρντα....

Μην ξεχνάς όμως και το "man gave names to all the animals" με τον Mark στην κιθάρα... από τα αγαπημένα μου!

Μην ξεχνάς όμως και το "man gave names to all the animals" με τον Mark στην κιθάρα... από τα αγαπημένα μου!

Αν μιλάς για τότε .... μιλάμε για φλωριά του κιαρατά.

Να κουνιούνται τα πωπουδάκια δεξιά αριστερά.

Εγώ μόνο χεντμπάνκιν έκανα τότενες.

Αν μιλάς για τότε .... μιλάμε για φλωριά του κιαρατά.

Να κουνιούνται τα πωπουδάκια δεξιά αριστερά.

Εγώ μόνο χεντμπάνκιν έκανα.
Ξαναμανά έτσι εξηγείται.......

Εδιτ: Είχες και τον Gvour δίπλα σου να κοπανάει πάνω κάτω την πλούσια κόμη του...; ?

Ξαναμανά έτσι εξηγείται.......

Από εδώ το πας, από εκεί το φέρνεις, πάλι στο ίδιο καταλήγεις.

Αμ δεν τό 'ξερα?

Το ήξερα.

Άμα δεν είχε σόλο ασούμε το κομμάτι δεν άξιζε τότενες.

Κιθάρες να κόβουνε, κραυγές, στριγγλιές, παραμορφώσεις τρελές, σηκώματα, πεντατονικές γλήγορες, ντάπα ντούπα και γκανγκά γκαγκά.

Τα άλλα ήτανε για τους φλώροι.

Πέτσινα περικάρπια με καρφιά, μακριά μαλλιά και σκισμένα τζην, ζωγραφισμένα με μαρκαδόρους, κονκάρδες, και μπλούζες με τέρατα, και να παίζεις "man gave names to all the animals"?

Ξεφτίλα ρε.

Τέτοια έπαιζα τότενες (από τα λάιτ λέμε).

Τέτοια έπαιζα τότενες (από τα λάιτ λέμε).

γάζια...

και εγώ έπαιζα αυτά..........

Δε σταύρωσα ούτε ...γάτα...              
5f351fa2238fa509057b036ca052af4b.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back