Scuttle buttin' style solo

John Goumis

The Doomguy
Πόντοι
423

Το βρήκα στις αναμνήσεις του φατσοβιβλιου πριν πέντε χρόνια. Από τοτε έχω να πιασω την τελε μου (μια ταπεινή baja).

Δεν είναι ακριβώς cover αλλά δανείζομαι αρκετές φράσεις αν θυμάμαι καλά (άλλες από το λάιβ άλλες από την στούντιο version)

Άν είχα και εγώ baja, τόσο καιρό θα έκανα να την πιάσω στα χέρια μου (δεν αντέχω να ξεβιδώνω λαιμό για να ρυθμίζω relief, και το κάνω κάθε βδομάδα) :D

Φανταστική εκτέλεση!

Άν είχα και εγώ baja, τόσο καιρό θα έκανα να την πιάσω στα χέρια μου (δεν αντέχω να ξεβιδώνω λαιμό για να ρυθμίζω relief, και το κάνω κάθε βδομάδα) :D

Φανταστική εκτέλεση!
Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι δεν πολυχρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κιθάρα (και μια classic player 50s strat που είναι ίδιας "φιλοσοφίας, με το ίδιο θέμα ρύθμισης relief).

Κακως δεν τις χρησιμοποιώ γιατί είναι πολύ καλές κιθάρες που τις πήρα για ένα κομμάτι ψωμί... Ο λόγος είναι όχι τόσο το θέμα ρύθμισης της βεργας αλλά το γεγονός ότι είναι με μονοπηνιους (οι μόνες μου κιθάρες με αποκλειστικά μονούς μαγνήτες) και μάλιστα low output (η στρατ κυρίως) και εγώ παίζω με αρκετό gain... Και ένα άλλο θέμα είναι τα 21 τάστα (ξέρω ότι θα φανεί περίεργο σε κάποιους)

Ίσως τις ξαναβάλω στο παιχνίδι

Και ένα άλλο θέμα είναι τα 21 τάστα

Σε καταλαβαίνω. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που χρειάζονται το 22ο (πχ rock you like a hurricane)
Επίσης, όταν σολαρω και λείπει το 22ο ταστο, συχνά βρίσκω ξύλο….

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back