• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Scott Henderson athens Live -συνάντηση noizάδων ?

Vasmar

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ό,τι λέει ο τίτλος! Θα είμαι Αθήνα το επόμενο ΠΣΚ για το εν λόγω event!

http://www.fakanas.gr/scott-henderson-jeff-berlin-dennis-chambers-19-kai-20-oktovrioy-%E2%80%9912

No comments για το trio που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε(henderson,berlin,chambers)

Θα χαρώ ΠΟΛΥ αν κανονίσουμε με κάποιον τρόπο να βρεθούμε στο live,όσοι noizάδες παρευρεθούμε και να γνωριστούμε από κοντά! Επειδή το live γίνεται 2 μέρες,τόσο Παρασκευή (19/10) όσο και Σάββατο (20/10), να πω ότι εγώ προσωπικά έχω κλείσει εισιτήριο για την εμφάνιση του Σαββάτου

Ανοίγω λοιπόν το thread για να δω πόσοι ενδιαφερόμενοι είμαστε :)

Αν είμαστε καλά, θα είμαστε εκεί (κι εγώ μάλλον Σάββατο). :D

Με το καλό θά είμαστε και άλλοι τρείς noizάδες

Γιώργος Gvour, κάποιο άλλο παλληκάρι ονομα δεν θυμάμαι,  και γώ, κρατα καμμια squier να σε δούμε ;D

nasokosm είπε:

Γιώργος Gvour, κάποιο άλλο παλληκάρι ονομα δεν θυμάμαι,  και γώ, κρατα καμμια squier να σε δούμε ;D
Πολύ χαίρομαι !!Το θέμα της "αναγνώρισης" είναι όντως λίγο πρόβλημα ρε παιδιά    ::)

Τι να πω,δείτε 2-3 φορές ακόμα το βίντεο στο δίπλα thread με το mega jam μπας κι εντυπωθείτε τη φάτσα μου!  ;D ;D ;D

nasokosm είπε:

Ελπίζω να εννοείς κάποια άλλα παλληκάρια Νάσο! :D

Εγώ που θα είμαι δηλαδή? :D

fusiongtr είπε:
Ελπίζω να εννοείς κάποια άλλα παλληκάρια Νάσο! :D

Εγώ που θα είμαι δηλαδή? :D
Ρε Στράτο αφού εσύ θάρθεις και το δήλωσες μόνος σου ;D ;D ;D

Καί φυσικά θα είσαι στη παρέα μας  :D :D :D

Το άλλο παληκάρι δεν εισαι συ κάτι για Govan άκουσα...

Ακόμα γελάω

Βασίλη σε είδαμε στο κλιπάκι θα εισαι μόνος?

nasokosm είπε:
Ρε Στράτο αφού εσύ θάρθεις και το δήλωσες μόνος σου ;D ;D ;D

Καί φυσικά θα είσαι στη παρέα μας  :D :D :D
Ουφ, για μία στιγμή ανησύχησα! :D

Αν και το χα να πάω Παρασκευή βραδάκι με μπασίστα φίρμα και παιδί πρώτο, δυστυχώς τα πλάνα αλλάξανε και τα αεροπλάνα πετάξανε......  :(

Εκείνος θα πάει πάντως.....

Σάββατο γιατί όπως με σφύριξαν από το ταμείο- «έχουμε ελάχιστα εισιτήρια για την παρασκευή, γιατί θα είναι όλοι οι... μουσικοί»  :o ;D ;D ;D ;D ;D

Χάλια, αίσχος, ντροπή και όνειδος...

Τι σούπερ τρίο και κολοκύθια τούμπανα;

Δεν έπαιξαν ούτε... 3.000.000 νότες  ;D ;D ;D ;D

ΟΚ, τώρα πάμε σοβαρά: γάζωσαν τα παλικάρια, είχαν σούπερ κέφια και τρομερό χιούμορ. Δεν τίθεται θέμα «κριτικής», πλην του γεγονότος ότι σε κάποιες φάσεις λυσσάξαμε στα γέλια από τις ασύλληπτες ατάκες  8)

ΥΓ: Όλος ο καλός κόσμος του Noiz ήταν εκεί αλλά... ήμαρτον με αυτές τις ατέρμονες συζητήσεις για τα... κσύλα  :P ;D ;D ;D ;D ;D ;)

Μόλις γύρισα από το live, στο οποίο έδωσαν βροντερό παρών έξι τουλάχιστον noiz-άδες.

Περιττό να σας πω ότι πριν, στο διάλειμμα, και μετά το live, η συζήτηση περί κσύλων, πεπιεσμένων χαρτονιών και ψημένου maple, άναψε τα αίματα. :D

Όσο γι' αυτό που άκουσα από τους μουσικούς, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Πολλά κομμάτια του Wayne Shorter, και των Weather Report, με τον Henderson να παίζει ταυτόχρονα τα μέρη του πιάνου και των πνευστών :o, τον Berlin να παίζει μπάσο με συγχορδίες, σηκώματα και φοβερή τεχνική, feeling και μουσικότητα, ενώ ο Chambers....έψαχνες να βρεις τι ρυθμό έπαιζε, καθώς κάποιες φορές κάθε μέρος του σετ είχε διαφορετική ρυθμική βάση και οι πολυρυθμίες του έδιναν κι έπαιρναν.

Φοβερές δυναμικές από μια απίστευτη πραγματικά μπάντα που σκότωνε, και όπως μου είπε ο Henderson, πριν τρεις μέρες κυκλοφόρησε το cd τους "HBC".

Το κλου της υπόθεσης είναι το αστείρευτο χιούμορ όλων τους, το οποίο έβγαινε και λεκτικά (πειράζονταν μεταξύ τους συνέχεια, έλεγαν απίστευτα αστεία κατά την διάρκεια του live, όντως χέστηκα στα γέλια κάποιες φορές), αλλά κυριότερα μουσικά.

Εκεί που έπαιζαν funk, ο Chambers το γύρναγε σε shuffle κοιτάζοντάς τους λοξά, τον κοιτούσαν γελώντας και αυτός το γύρναγε σε καθαρό rock, άλλαζε τους τονισμούς γελώντας (και εμφανώς αυτοσχεδιάζοντας), τους "πέταγε έξω", ξεραινόταν και οι τρεις στα γέλια και ξανάμπαιναν στο αρχικό μπητ που είχε τρελά σκασίματα με την ακρίβεια Γερμανικού τάγματος μάχης.

Περνούσαν οι ίδιοι καλά (πράγμα εμφανέστατο), και αυτό τους έδινε την απαραίτητη χαλαρότητα να δοκιμάζουν πράγματα on the spot (πολλές φορές έφταναν σχεδόν στα όρια), γεγονός που όταν συμβαίνει σε μουσικούς τέτοιας ποιότητας, το αποτέλεσμα είναι άκρως ενδιαφέρον, και κάνει τον ακροατή να συμμετέχει στα δρώμενα, να περιμένει πάντα το απρόσμενο, κρατώντας τον συνέχεια σε εγρήγορση.

Τελευταίο αφήνω τον ίδιο τον Henderson (μεγάλη μου συμπάθεια είναι η αλήθεια), ο οποίος μου δίνει την αίσθηση ότι συνεχώς βελτιώνεται.

Κάποιες φορές με άφησε με ανοιχτό το στόμα με το παίξιμό του, παρ' όλο που το γνωρίζω καλά. Απίστευτο παίξιμο.

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν όταν κάποια στιγμή που τελείωσαν ένα κομμάτι, γυρνάει ο Henderson στον Vasmar (πρώτο τραπέζι πίστα ο Βασίλης :D) και του λέει "Are you ok? Your ear is bleeding man!" (κάνοντας πλάκα), και γυρνώντας στον κόσμο λέει "he is in pain".

Όπως μου είπε μετά ο Vasmar, αισθανόταν να έχει κουφαθεί.

"Πρέπει να είχε τον ενισχυτή στο 11" είπε.

Πολύ χάρηκα που γνώρισα από κοντά αξιόλογα παιδιά από το noiz, που μέχρι τώρα είχαμε μόνο internet- ική επικοινωνία.

Αυτά, και όσοι δεν ήρθαν, νομίζω έχασαν!

EDIT: Άτιμε Terry, με πρόλαβες. Αλήθεια θέλεις να πάρεις μπάσο με πεπιεσμένο χαρτόνι και ψημένο maple κι ας κάνει 3000? ;D ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Π ενώ ο Chambers....έψαχνες να βρεις τι ρυθμό έπαιζε, καθώς κάποιες φορές κάθε μέρος του σετ είχε διαφορετική ρυθμική βάση και οι πολυρυθμίες του έδιναν κι έπαιρναν.

EDIT: Άτιμε Terry, με πρόλαβες. Αλήθεια θέλεις να πάρεις μπάσο με πεπιεσμένο χαρτόνι και ψημένο maple κι ας κάνει 3000? ;D ;D ;D ;D ;D
Mama mia... Αυτοί έπαιζαν πολυρυθμίες και εμείς κοντέψαμε να πάθουμε... αρρυθμίες  ;D

Ήταν (ρυθμικά) σοκαριστικοί σε αυτά τα σημεία- προεξέχοντος φυσικά του Chambers  8)

Το φινάλε τους δε με τα Stratus και Chicken  :o

Πάντως γέλαγα με την ατάκα που μου είχαν πει όταν πήρα για εισιτήρια-«έχουμε ελάχιστα εισιτήρια για την παρασκευή, γιατί θα είναι όλοι οι... μουσικοί, αλλά έχουμε 20 για το Σάββατο»...

Εννοείται ότι ΆΠΑΝΤΕΣ και το Σάββατο ήταν μουσικοί  ;D ;D ;D 

ΥΓ: Στράτο, αν το σώμα είναι από αγριοπασατεμπιά, κράτα μου δύο  ;D

Οπως τα ειπαν τα παλικαρια.Γαζωσαν,με τις τριλιες τους,τα βιμπρατα τους,τα παντα ολα. ;D

Ήταν (ρυθμικά) σοκαριστικοί σε αυτά τα σημεία- προεξέχοντος φυσικά του Chambers
Ετσι ακριβως.Καποιες στιγμες ακομα και οι ιδιοι γελουσαν μ αυτα που επαιζε ο Chambers.

Παντως ειναι αληθεια οτι γουσταραν και εβγαινε.

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν όταν κάποια στιγμή που τελείωσαν ένα κομμάτι, γυρνάει ο Henderson στον Vasmar (πρώτο τραπέζι πίστα ο Βασίλης Cheesy) και του λέει "Are you ok? Your ear is bleeding man!" (κάνοντας πλάκα), και γυρνώντας στον κόσμο λέει "he is in pain".
Πραγματι ο Βασιλης(Vasmar)πρεπει να τραβηξε ενα ζορι απ τον ενισχυτη του Henderson.

Τον ειχε φατσα ο φουκαρας! ;D

Επισης μεγαλη ατακα Henderson ηταν εκεινη πριν αρχισει τη μπαλαντα,που ειπε οτι "αφου δεν υπαρχουν πολλες γυναικες σημερα,μπορω να παιξω το κομματι γι αυτα

τα αγορια εδω μπροστα που ειναι ομορφα". ;D ;D ;D ;D

Επαιξαν εξαιρετικα,αυτοσχεδιασαν πολυ και περασαμε καλα.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Στράτο, αν το σώμα είναι από αγριοπασατεμπιά, κράτα μου δύο  ;D
Από stacked φλούδια γνήσιου ψημένου ηλιόσπορου (Helianthus) Ουρουγουάης είναι (φαίνονται και τα "νερά"), για μεγαλύτερη αντοχή, sustain, και ατάκα. ;D ;D

Άσε που τα φλούδια ψημένου ηλιόσπορου (ειδικά Ουρουγουάης) είναι ηχητικά κάπου ανάμεσα στο μαόνι και το rosewood. ;D ;D ;D

Δεν έχω λόγια για το τρίο που είχα την τύχη να παρακολουθήσω χθες...Το σαγόνι μου είναι ακόμα στα πατώματα και το αριστερό μου αυτί ακόμα αιμορραγεί  :D Με κάλυψε απόλυτα στην περιγραφή του ο fusion οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω .Απλά να πω  πως αν και κιθαρίστας για κάποιο λόγο τα μάτια μου ήταν συνεχώς καρφωμένα στον chambers...Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω γι'αυτόν το μουσικό... :o

Στράτο,Νάσο,Τέρρυ,Γιώργο,Δημήτρη χάρηκα ΠΟΛΥ που τα γνωριστήκαμε κι από κοντά.Μακάρι να μπορούσα να κάτσω περισσότερο... Ελπίζω και σε επόμενη συνάντηση  :)

ps:Terry,μου χρωστάς μπύρα! Το τραμ είχε σταματήσει από τις 2 ωρέ ;D Έφαγα ένα 15άρικο στο ταξί!!Χαχαχα

Vasmar είπε:
Στράτο,Νάσο,Τέρρυ,Γιώργο,Δημήτρη χάρηκα ΠΟΛΥ που τα γνωριστήκαμε κι από κοντά.Μακάρι να μπορούσα να κάτσω περισσότερο... Ελπίζω και σε επόμενη συνάντηση  :)
Αμοιβαίο είναι Βασίλη, κι εγώ χάρηκα ΠΟΛΥ! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back