εχω εναν fender hot rod deluxe,μια fender stratocaster deluxe και μια vox tonelab le.....υπαρχει και μια ibanez qs series με αλλαγμενους μαγνητες duncan αλλα ποιος αλλζει χορδες το low pro edge :wargasm είπε:Οντως μια χαρα ειναι!
μου θυμησες ωραια ακουσματα που ειχα καιρο να βαλω να παιξουν...
με τι gear παιζεις?? ??
;D ;D ;D ;D ;D οχι ρε συ η μονη ανωμαλια που εχω ειναι οτι μου αρεσει να πηγαινω με γυναικες αλλα να ειναι 3 μαζι.....κοιτα μια επιδειξια(απο το επιδειξιαςkabamaru-x- είπε:πολυ ωραιο φιλε.γιατι τα βιντεακια σου ειναι παντα σκοτεινα?δεν πιστευω να εισαι κανας ανωμαλος που παιζει με την κιθαρα γυμνος και μας ποσταρει τα βιντεο...![]()
εχω αυτηνwargasm είπε:Ποια deluxe ακριβος??? δωσε link αν σου ειναι ευκολο γιατι ψαχνω και εγω για μια.
thanks!
μαλλον παταω δυνατα... ;Dξεκουρδιστος ημουν σε αλλοplayloud είπε:Ιγναντιε κοιτα λιγο το pitch σου. Ακουγεσαι λιγο ξεκουρδιστος. Η εισαι, η "πατας" δυνατα
αααα ο.κ κατι θα ακους για το λες...δεκτο....playloud είπε:Ναι, δεν μιλαω μονο γι αυτα, γενικα μιλαω
τι να σου πω ρε ΤΑΚΗ ...παλια πηγαινα στο studio και βλαστημαγα....ασε που εκανα μια ωρα για να φτιαξω εναν μετριο ηχο...τωρα παω ...κυριος....την βγαζω ,την συνδεω....αλλαζω κανα 2 settings ετσι για να πω οτι κατι εκανα και τσουππππππππππ ολα καλα....ασε οτι παιζουμε οτι να'ναι και εισαι μεσα.....μια χαρα ειναι να εισαι καλα με εβγαλες απο εξοδα και παραπονα...playloud είπε:PS Κουφαλιτσα η Tonelab σου κατσε λουκουμι ε?