@cos_dr και το τελαυταίο. Επίσης τα κομμάτια μου σε σχέση με αυτά από τα επαγγελματικά στούντιος, έχουν μία θολούρα/κάτι δε πάει καλά. Καταλαβαίνεις τι φταίει;
τα κομμάτια μου έχουν μία θολούρα/κάτι δε πάει καλά. Καταλαβαίνεις τι φταίει;
''Θέλουν να μας γραπώσουν'' αυτό είναι αλήθειαΔιάλειμμα για διαφημίσεις
Σε ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να ασχοληθώ πιό σοβαρά με τον ήχο.Φταίη η συσσώρευση συχνοτήτων. Οι επαγγελματίες παραγωγοί στο είδος είναι πιο επιθετικοί με το subtractive EQ Πρέπει να παίζεις με EQ σε κανάλια που δεν δουλεύουν τα Kick Drum ή τα bass. Και καλύτερο δούλεμα στην περιοχή από 50 έως 500 Hz. Και κάνουν και καλύτερο compression οι επαγγελματίες. Δεν είναι άσχημο το δικό σου. Θέλει και περισσότερο loudness.
Το κομμάτι σου, για το είδος του και σύμφωνα με τις τρέχουσες μουσικές τάσεις, χρειάζεται περισσότερη συνολική ένταση Οι σύγχρονες επαγγελματικές παραγωγές, ανεξάρτητα από τους κανόνες των streaming υπηρεσιών, είναι πολύ πιο συμπιεσμένες (και έχουν υψηλότερο RMS ή LUFS από τις παραγωγές του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει ότι τα επαγγελματικά κομμάτια βαράνε πιο δυνατά και άμεσα, ενώ το δικό σου, ακούγεταί λίγο ήσυχο μπροστά τους. Παίξε καλύτερα με το limiter στη διαδικασία του Mastering.
Εξαρτάται από το πως αντιλαμβάνεσαι τον διάβολο (αυτός που διαβάλει τα πράγματα)Σε έχει καβαλήσει ο διάβολος και σου χαλάει τις μίξεις!![]()
Και εσύ και εγώ απλά δεν έχω χρόνο για σπουδές καί επαγγελματική εμπειρίαΣε ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να ασχοληθώ πιό σοβαρά με τον ήχο.
Εξαρτάται από το πως αντιλαμβάνεσαι τον διάβολο (αυτός που διαβάλει τα πράγματα)
Η ''λατρεία του μπλε στρειδιού'' είναι το highlight στη λίστα !! Πολύ θα ήθελα ένα αντίτυπο αυτού του αριστουργήματος αλλά και το άρθρο στο λινκ κάνει δουλειά. Έχει ενδιαφέρον ότι μέσα σε όλα προλαβαίνει να κατηγορήσει τους Εβραίους για τη σταύρωση του Χριστού, και τους μαύρους βέβαια για τη ροκ! Προσωπικά μου αρέσει, εγκρίνωΕντάξει, το ότι βάζει μέσα και τους Τερμίτες / Λαθρεπιβάτες και Μασέλες, με ξεπερνάει.
Το #14 είναι οι Iron Maiden να υποθέσω... Κάποια πάντως όσο και να σπάω το κεφάλι μου δεν τα βρίσκω με τίποτα.
Πάντως, το "A Prayer for a Better World" που έδωσα σε καταξιωμένο επαγγελματία μαστερά, δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κι αυτό μπουκωμένο είναι. Θα δοκιμάσω και το ΑΙ αλλά νομίζω ότι το ΑΙ είναι ακόμα μωρό. Σε λίγο καιρό πάντως θα είναι, πιστεύω, πολύ καλό.Και εσύ και εγώ απλά δεν έχω χρόνο για σπουδές καί επαγγελματική εμπειρίαΜην αγχώνεσαι πάντως. Οι παραγωγές σου είναι καλές. Για καλύτερος αποτέλεσμα δώσε σε κάποιον που ξέρει γιατί είναι καλύτερο να μην τα κάνουμε όλα μόνοι μας ή δώσε και μια ευκαιρία στην ΑΙ. Έχω δοκιμάσει καί γράψει στο παρελθόν π.χ. για το Ε-mastered που είχα συνδρομή και αν τηρείς τις οδηγίες για να προετοιμασεις τη μίξη κάνει τριμελή δουλειά. Είχα ανεβάσει παλιά και δουλειά μου στο forum και είχα καλες κριτικές από συμφορουμιτες για την παραγωγή.
Μήπως να πάς ανάποδα και να ξαναδείς το Mix?Η τις εγγραφές?Πάντως, το "A Prayer for a Better World" που έδωσα σε καταξιωμένο επαγγελματία μαστερά, δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κι αυτό μπουκωμένο είναι. Θα δοκιμάσω και το ΑΙ αλλά νομίζω ότι το ΑΙ είναι ακόμα μωρό. Σε λίγο καιρό πάντως θα είναι, πιστεύω, πολύ καλό.
Δωσε το mix σε εμένα να στο κάνω μάστερ. Θα σε χρεώσω 3 ευρώ για να πάρω καφέ από το coffee island. Τιμή TEMU πρώτης γνωριμίαςΠάντως, το "A Prayer for a Better World" που έδωσα σε καταξιωμένο επαγγελματία μαστερά, δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κι αυτό μπουκωμένο είναι. Θα δοκιμάσω και το ΑΙ αλλά νομίζω ότι το ΑΙ είναι ακόμα μωρό. Σε λίγο καιρό πάντως θα είναι, πιστεύω, πολύ καλό.
Θησαυρός!!!!![]()
Τα πιο αστεία σημεία του χριστιανικού βιβλίου εναντίον της Ροκ Μουσικής - Μικροπράγματα
Σατανισμός και υποσυνείδητα μηνύματα - Μαζεμένα τα πιο εξωφρενικά αποσπάσματα Το διάβασα εγώ για σας - και παρουσιάζω μαζεμένα τα πιο εξωφρενικά του σημεία!mikropragmata.lifo.gr