RUSH xanadu live

Status
Not open for further replies.

6string

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Οσες φορες και να δω αυτο το live δεν μπορω να πιστεψω ποσο μπροστα ειναι η μουσικη τους απο την εποχη τους και στην ελλαδα δεν θα ερθουν ποτε γιατι δεν τους εχουμε στηριξη!!!

Rush Exit Stage Left Xanadu 1981 720P [HD]

αν κει δεν τους είχα στα υπόψην μου μου έδωσες μια καλή αφορμή να τους ψάξω  ;)

πολυ καλοι  ;)

kbasilis είπε:
Αυτό ανακαλίπτω και γω τώρα
Παιδια ειναι πολυ καλη ευκαιρια να ανοιξετε τα ματια σας και τα αυτια σας απο ολες τις αποψεις...αν κανετε μια ερευνα θα δειτε οτι ειναι μπαντα μεγαθηριο και στο ελλαδισταν ακομα να παρουμε χαμπαρι...μιλαω για την μαζα που ακουει τα μεγαλα ροκ συγκροτηματα....τυπου pink floyd,rolling stones k led zeppelin δεν ακουει η δεν ξερει τα δεδομενα των rush!!Ισως απο τις πιο επιδραστικες μπαντες στην μουσικη....

6string είπε:
μιλαω για την μαζα που ακουει τα μεγαλα ροκ συγκροτηματα....τυπου pink floyd,rolling stones k led zeppelin δεν ακουει η δεν ξερει τα δεδομενα των rush!!Ισως απο τις πιο επιδραστικες μπαντες στην μουσικη....
Εντάξει, ας κρατήσουμε παρακαλώ την ψυχραιμία μας...  ;D

Εντάξει, ας κρατήσουμε παρακαλώ την ψυχραιμία μας...  ;D

[/quote

χαχαχα!!δεν υπαρχει ψυχραιμια για τετοια θεματα!!προτεινω 1.moving pictures 2.2112 3.fly by night 4.grace under preasure 5.counterparts  και μετα ελα να μου πεις για ψυχραιμια!!!

Είναι καθαρά θέμα υποκειμενικού γούστου φίλε μου...  ;)

gdevelek είπε:
Είναι καθαρά θέμα υποκειμενικού γούστου φίλε μου...  ;)
σιγουρα ναι αλλα τσεκαρε τα παραπανω και θα καταλαβεις τι εννοω!!

Την ξέρω τη μπάντα και δεν με ενθουσιάζει, όπως κι εσύ ξέρεις άλλες που δεν σε ενθουσιάζουν αλλά παθιάζουν εμένα...  Μην συμπεραίνεις πως όσοι δεν τους θαυμάζουν απλά δεν τους γνωρίζουν, και όταν τους γνωρίσουν θα δουν το φως και θα ξετρελαθούν... Το βίντεο που έβαλες παραπάνω με άφησε αδιάφορο...τι να κάνουμε...  ;D

gdevelek είπε:
Την ξέρω τη μπάντα και δεν με ενθουσιάζει, όπως κι εσύ ξέρεις άλλες που δεν σε ενθουσιάζουν αλλά παθιάζουν εμένα...  Μην συμπεραίνεις πως όσοι δεν τους θαυμάζουν απλά δεν τους γνωρίζουν, και όταν τους γνωρίσουν θα δουν το φως και θα ξετρελαθούν... Το βίντεο που έβαλες παραπάνω με άφησε αδιάφορο...τι να κάνουμε...  ;D
δεν διαφωνω για αυτο που λες αλλα καλο θα ηταν εφοσον δεν τους γουσταρεις να μην χανεις το χρονο σου με κατι που εγω καραγουσταρω και θελω να το δειξω μπας και γουσταρει κ κανενας αλλος που δεν το γνωριζει.κανε κατι πιο σημαντικο φιλε μου απο το να ασχολεισαι με κατι που σε αφηνει αδιαφορο....

εμένα μου ψιλοάρεσε για αρχή είναι κάτι το διαφορετηκό αλλά και βασισμένο με τις κλασσικές ροκ μπάντες,η φωνή να ήταν λίγο καλύτερη

6string είπε:
δεν διαφωνω για αυτο που λες αλλα καλο θα ηταν εφοσον δεν τους γουσταρεις να μην χανεις το χρονο σου με κατι που εγω καραγουσταρω και θελω να το δειξω μπας και γουσταρει κ κανενας αλλος που δεν το γνωριζει.κανε κατι πιο σημαντικο φιλε μου απο το να ασχολεισαι με κατι που σε αφηνει αδιαφορο....
Όταν τους βάζεις δίπλα σε Ιερά Τέρατα, αυτό δεν με αφήνει αδιάφορο, να είσαι σίγουρος.

gdevelek είπε:
Όταν τους βάζεις δίπλα σε Ιερά Τέρατα, αυτό δεν με αφήνει αδιάφορο, να είσαι σίγουρος.
Μα το ειπες και μονος σου!!ειναι καθαρα θεμα γουστου..οποτε ασε τα μεγαθηρια για μενα να ειναι καποια και για σενα καποια αλλα...δεν ειμαστε εδω για να κανουμε μαθηματα διαπαιδαγωγησεις αλλα να ακουμε μουσικη..οποιον τον ενδιαφερει το εκαστοτε θεμα συμμετεχει..δεν προσπαθει να ιντριγκαρει!!!

Μα, αφού συμμετέχω, με ενδιαφέρει το θέμα, τι δεν καταλαβαίνεις;

Το εξοργιστικό όμως είναι πως

6string είπε:
...ειναι μπαντα μεγαθηριο και στο ελλαδισταν ακομα να παρουμε χαμπαρι...
Το ελληνικό ροκ κοινό αποτελείται από άσχετους, πάει τελείωσε!  >:(

;D

gdevelek είπε:
Μα, αφού συμμετέχω, με ενδιαφέρει το θέμα, τι δεν καταλαβαίνεις;

Το εξοργιστικό όμως είναι πως

Το ελληνικό ροκ κοινό αποτελείται από άσχετους, πάει τελείωσε!   >:(

;D
φιλε εαν εξοργιζεσαι πηγαινε για υπνο γιατι αν κατσεις και αλλο στο τελος θα σπασουν τα νευρα σου....

δεν μιλησα για τους οπαδους τις ροκ στην ελλαδα απαραιτητα..μιλησα και ανεφερα την ελλαδα ελλαδισταν για την νοοτροπια των μμε και καποιων κολλημενων που πλασαρουν ολο τα ιδια κ τα ιδια...!

Αυτο το ποστ ειναι απιστευτο. ;D

Δεν ειμαι ακομα σιγουρος αν καποιος κανει πλακα ή οχι...

Οι Rush είναι πάντως τεράστια μπάντα σε παγκόσμιο επίπεδο με σημαντικότατες πωλήσεις. Στην Ελλάδα - και ίσως στην Ευρώπη - τους έχουμε περάσει λίγο στην απέξω.

Το 2013 μπαίνουν και στο RnR Hall of Fame αν σημαίνει κάτι αυτό...

(Σημειωτέον ότι εγώ δεν ήμουν ποτέ φανατικός καθότι όχι ιδιαίτερα prog τύπος...)

Waterfall-K είπε:
Αυτο το ποστ ειναι απιστευτο. ;D

Δεν ειμαι ακομα σιγουρος αν καποιος κανει πλακα ή οχι...
Γιατί φίλος; Δεν τους βρίσκεις ενδιαφέροντες εσύ, τώρα που τους έμαθες;

6string είπε:
μιλησα και ανεφερα την ελλαδα ελλαδισταν για την νοοτροπια των μμε και καποιων κολλημενων που πλασαρουν ολο τα ιδια κ τα ιδια...!
Ναι ε;

Πάλι καλά που

δεν ειμαστε εδω για να κανουμε μαθηματα διαπαιδαγωγησεις
Έχεις πολλά να μάθεις σχετικά με το σεβασμό στο γούστο του άλλου, δυστυχώς.

Καλή συνέχεια!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα