Ρομαντζο τριτης κατηγοριας

manosx

Soli Deo Gloria
Λύσεις
1
Πόντοι
1,718
 Ανοιξα το συστηματακι για να κανω το κλιπακι στο αλλο θεμα με το summing. Δεν κρατηθηκα λοιπον και επαιξα και αυτο το ελευθερο στην κιθαρα.

Μετα εβαλα απο πανω κατι φρασουλες με ηχο felt piano που εκανα κατι πειραματα τελευταια, και ενα bass synth γιατι πρωτα πεθαινει ο ανθρωπος και μετα το χουι. Εριξα και μια lead πενια να πανε τα φαρμακια κατω και ετοιμo, ρομαντζο τριτης κατηγοριας και βγαλε.

Μπαμ και κατω ολα, editing ουτε για δειγμα, βαρατε ελευθερα, ειμαστε ρομαντικοι θα το αντεξουμε ?

manosx3rdrateromance.mp3

Attachments

Από μένα λίκε.

Θελω να ελπιζω πως τα συνθια κ τα μπασα δε τα εγραψες με πλαγκινια κιθαρας, γιατι αν τα εγραψες με κιθαρα οπως το αλλο που ακομα να συνελθω πρεπει να σε βαλουμε να γραψεις ενα τιουτοριαλ. 

Με ο,τι κ να το γραψες ειναι υπεροχο Μανο 

Οχι με πληκτρα τα εγραψα. Υπαρχουν και τα σαχλοφωνα βεβαια για τους πιστους των χορδων, μην το ξεχναμε αυτο, μαλωνει ο marathon τους αφηρημενους ?

Αυτό είναι πολύ ενδοσκοπικό και ευαίσθητο ρομάντζο, από εγκέφαλο που αναρωτιέται, που το βάζει κάτω το πράγμα λογικά και μετρημένα και το συλλογιέται.

Πολύ σεντιμένταλ, αλλά ωραίο σέντιμεντ ναουμ. Μπράβο του παίκτου! (Και "μαλακίες" να γράφεις για να περάσει η ώρα ρε συ μάνο, τι ωραίο ήχο που βγάζεις πάντα! ??)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο μάνο. Στο πρώτο μέρος θα ήθελα ελάχιστα λιγότερο reverb στην κιθάρα. Κάπως να το έκανες με 2 track για να πλατιάζει το reverb αλλά να ακούγεται και το θέμα.

Η δεύτερη κιθάρα στο σόλο θέλει λίγο eq στα μεσαία μου φαίνεται.

Πολύ ωραίο!!!

Μπάβο μπάβο!!!! ?

Και εγώ like...

Η "επιτυχία" σου εδώ (κατ εμέ) είναι ότι "θυμίζει" διάφορα, αλλά συγχρόνως δεν είναι τίποτα από αυτά... ?

εντάξει ρε Μάνο... πια σου βάζω like πριν ακούσω... και με δικαιώνεις σε αυτό...?

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Πολύ ωραίοι ήχοι σε πλήκτρα και clean guitar.

Ζηλεύω την άνεση σου να τα γράφεις μονοκοπανιά δίχως edits και να βγάζεις αυτό το αποτέλεσμα.

Αλλά αυτή lead μου χάλασε όλη την εικόνα ρε γαμώτο.

Δε μου άρεσε ο ήχος της και ήταν πολύ δυνατά.

Ειναι too much εχεις δικιο. Θελει κανονικα ενα automation βελονακι, γιατι το παρακανα με τις δυναμικες και ουτε ο κομπρεσσορας μπορεσε να το μαζεψει, αν εριχνα απλα την ενταση θα χανονταν μετα οι φρασεις στα τελειωματα. Ηθελε edit στην ενταση.

Δεν εχει δυναμικες το ΠΣΗΦΙΟ σου λεει μετα, χα!

Λοιπον mpamps, μια και το ειπες, καθησα και το εκανα το edit καπακι. Καμια εικοσαρια σημεια αλλαξαν ενταση, αναγκαστικα αναπροσαρμοστηκαν οι ρυθμισεις στο καναλι, κατι οι κομπρεσορρες, κατι το eq, αλλα το 95 % της αλλαγης οφειλεται στο edit στις δυναμικες, ειναι απιστευτο το πως επηρεαζουν οι δυναμικες το πως

manosx3rdrateromance2.mp3

εκλαμβανουμε τον ηχο.

Attachments

γιατι αν τα εγραψες με κιθαρα οπως το αλλο που ακομα να συνελθω πρεπει να σε βαλουμε να γραψεις ενα τιουτοριαλ.

Αυτό πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς!

Ποιος έχει συνέλθει απο το προηγούμενο....;

Αλλά αυτή lead μου χάλασε όλη την εικόνα ρε γαμώτο.

Δε μου άρεσε ο ήχος της και ήταν πολύ δυνατά.

+1

Λοιπον mpamps, μια και το ειπες, καθησα και το εκανα το edit καπακι. Καμια εικοσαρια σημεια αλλαξαν ενταση, αναγκαστικα αναπροσαρμοστηκαν οι ρυθμισεις στο καναλι, κατι οι κομπρεσορρες, κατι το eq, αλλα το 95 % της αλλαγης οφειλεται στο edit στις δυναμικες, ειναι απιστευτο το πως επηρεαζουν οι δυναμικες το πως

manosx3rdrateromance2.mp3 3.29 MB · 39 downloads

εκλαμβανουμε τον ηχο.

Εδώ κάπως έφτιαξε η ένταση/εις αλλά εμένα νομίζω δε μου ταιριάζει η επιλογή του ήχου.

Όπως και να'χει, είναι πάρα πολύ ωραίο με εξίσου ωραίες στιγμές.

Οριστε, αφου δε σας αρεσει ο ηχος, σας την εκανα την κιθαρα φλαουτο, τι αλλο θετε, και minimoog θα την κανω να αφρισει ο wf ?, οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να στηνω ενισχυτες μικροφωνα και πεταλακια, βαριεμαι ?

manosx3rdrateromance3.mp3

Attachments

Ανοιξα το συστηματακι για να κανω το κλιπακι στο αλλο θεμα με το summing. Δεν κρατηθηκα λοιπον και επαιξα και αυτο το ελευθερο στην κιθαρα.

Τόσες μέρες δεν είχα αξιωθεί να πατήξω ένα play... κακώς... πολύ κακώς.

Μπράβο και από ´μένα.

Λοιπον τελευταια παραλλαγη I swear ?

Εγραψα παλι το σολακι, με αλλες ρυθμισεις στο ΠΣΗΦΙΟ. Εμενα καλα μου ακουγεται να πω την αληθεια. Για πειτε και εσεις ομως αν εχετε την

manosx3rdrateromance4.mp3

ευχαριστηση, να αρχισω αμα ειναι στηνω ενισχυτες ?

Attachments

Για πειτε και εσεις ομως
Το πρώτο έχει τη φάση της στιγμής. Είναι λίγο δυνατό όλο, και πετάει σαν ένταση. Το β με το φλάουτο, είναι μέσος δρόμος. Το γ με το άλλο ψηφίο μπαινει "κάπως", έχει κάτι σχληρές αττάκες, αλλά μετά αφού μαλακώνει ειναι ΑΑΑ. Ψηφίζω ριαμπ το α με το ψηφίο γ. Ή μπασπάτεμα το α. Ή το γ. Δεν ξέρω. Όλα στέκονται.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back