- Πόντοι
- 18
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Έκανα μια μικρή έρευνα στο noiz για πυκνωτικά μικρόφωνα.
Αυτό που ψάχνω είναι ένα σχετικά decent mic (γύρω στα 350€) για να ηχογραφώ ακουστική, κλασική και φωνή (κλασικά πράγματα δηλαδή).
Βέβαια δεν θα με πείραζε αν μπορούσα σε συνδυασμό με το shure SM57 να γράψω και ηλεκτρική (πάντα καθαρά) αλλά πιο πολύ με νοιάζει η ακουστική/κλασική.
Έχω καταλήξει σε δύο επιλογές.
1_Το Rode NT2 A
2_Το AKG C214
Φυσικά απ' ότι διάβασα σε παλαιότερα threads, δεν έχει νόημα να βάλεις "καλό" mic σε μάπα προενισχυτές οπότε να σας πω και το mini setup μου:
RME Fireface 400 κάρτα ήχου
Event20/20bas V2 biamplified ηχεία
(ελπίζω οι preams της RME να "ταιριάζουν" με αυτά τα mics)
Τα καλύτερα λόγια τα έχω ακούσει για το Rode αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας (ακόμα και για άλλες επιλογές).
Ευχαριστώ.
Έκανα μια μικρή έρευνα στο noiz για πυκνωτικά μικρόφωνα.
Αυτό που ψάχνω είναι ένα σχετικά decent mic (γύρω στα 350€) για να ηχογραφώ ακουστική, κλασική και φωνή (κλασικά πράγματα δηλαδή).
Βέβαια δεν θα με πείραζε αν μπορούσα σε συνδυασμό με το shure SM57 να γράψω και ηλεκτρική (πάντα καθαρά) αλλά πιο πολύ με νοιάζει η ακουστική/κλασική.
Έχω καταλήξει σε δύο επιλογές.
1_Το Rode NT2 A
2_Το AKG C214
Φυσικά απ' ότι διάβασα σε παλαιότερα threads, δεν έχει νόημα να βάλεις "καλό" mic σε μάπα προενισχυτές οπότε να σας πω και το mini setup μου:
RME Fireface 400 κάρτα ήχου
Event20/20bas V2 biamplified ηχεία
(ελπίζω οι preams της RME να "ταιριάζουν" με αυτά τα mics)
Τα καλύτερα λόγια τα έχω ακούσει για το Rode αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας (ακόμα και για άλλες επιλογές).
Ευχαριστώ.