Rockwave 2007 metal-day

NemOOO

Μέλος
Πόντοι
36
ΚΑλημέρα είμαι στην ευτυχή (και δυστυχή αν το καλοσκεφτείς) θέση να σας ανακοινώσω την metal μέρα του rockwave 2007.....

>>Heaven and Hell (black sabath με DIO απο ότι κατάλαβα)

>>Dream Theater

>>Iced Earth

>>Anathema

>>Kinetic (ελληνικό συγκρότημα metal απο ότι κατάλαβα)

για περισσότερα http://www.didimusic.gr/

Troll mode on/Για να δούμε οι ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ μέρες του rockwave τι θα μας επιφυλάξουν...χαχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: /troll mode off

άσε το έμαθα και απ΄τη νίλα που έπαθα ξέχασα να το βάλω.....

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

΄και στις 3 να μη ξεχνιόμαστε ε;

κανονικές; αυτή τι έχει ρε θείο;

Πωπωωωω Βlack Sabbath με Dio στη φωνη!!!Τα σπαει!! :twisted: :twisted: :twisted:

Και οι υπολοιποι καλοι ειναι...παω για εισιτηρια!! :lol: :lol: :lol:

Τπτ ωρέ απλά έχω μια έμφυτη απέχθεια στην metal (παρόλο που σαν μουσική την εκτιμώ...τα καλά της πάντα...) απλα μέχρι τώρα έχουμε 2 στα 2 metal συγκροτηματα που έχουν ανακοινωθεί αντι να γίνει κάνενας πανικός τους style RHCp στην ελλάδα ή BLoc Party και Arctic MOnkeys....Και MAndo DIao...Και metric...και ...αχχχχχχχχ............δεν παίζει να έρθει κανείς...

Ούτως η άλλως πλάκα έκανα.... 8)

Τπτ ωρέ απλά έχω μια έμφυτη απέχθεια στην metal
5 μήνες φυλακή με απάνθρωπα βασανιστήρια... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Δεν είναι κακό :)

Heaven and Hell με ψήνει, αν και οι Sabbath δε με ψήνουνε με τίποτα (ώωωπα, ώπα, σιγά με τις ντομάτες :lol:), ο Dio είναι κορυφή, και φυσικά Iommi.

Anathema πολύ καλοί, πλην όμως για clubάκι, όχι για open air. Πολύ καλοί όμως.

Dream Theater δε με χαλάνε κιόλας, θα έχει ενδιαφέρον, αρκεί να μην το κουράσουνε.

Iced Earth δεν τους πάω με τίποτα τους βαριέμαι θανάσιμα.

Τους Kinetic δεν τους πολυξέρω, οπότε δε μπορώ να πω γνώμη.

Πάντως το lineup είναι αρκετά καλό αυτή τη φορά! ;)

Anathema???

Ωχ.... πολύ καψούρα για το τίποτα ρε παιδάκι μου...

Λες να παίξουν τίποτα από τα παλιά και ένδοξα;;;

Εγώ πάλι δε γουστάρω τα παλιά :lol: Eternity, Judgement και A Natural Disaster είναι κορυφαία για μένα.

πωωωωωωωωωω θα ανεχτούμε τον κάθε καραγκιόζη και φέτος μέχρι να δούμε τους sabbath

:evil: :evil: :evil:

Ωχ και κάπου θα ξεκινήσει πόλεμος..... Πες ότι έκανες πλακίτσα σε ικετεύω.... όχι άλλο καμένο thread!

πωωωωωωωωωω θα ανεχτούμε τον κάθε καραγκιόζη και φέτος μέχρι να δούμε τους sabbath
:evil: :evil: :evil:
Εγώ μόλις τελειώσουν και οι theater και βγουν oι sabbath θα φύγω.....αμα πια με τους σκατόγερους... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κολωγουσταρωωωωω!!!!black Sabath me DIO????Τρελενομαι!!Και για Anathema γουσταρω,για Dream Theatetr επισης!τι να πω?Μετα την περσινη βλακεια επιτελους κατι καλο!!!

Προσωπικά μιλώντας,για ακόμα μία χρονιά δεν βλέπω κανένα λόγο να πάω rockwave.Και φέτος κανένα "ρίσκο" όσον αφορά τα ονόματα,χιλιοφερμένες μπάντες+πάντα ότι γουστάρουν οι πολλοί.θα μου πεις,πως θα βγάλει λεφτά η επιχείρηση για σου φέρει το χειμώνα tool(πχ) για να στα ξαναπάρει?!!!μόνο metallica θα πάω που δεν τους έχω δει ποτέ και το έχω απωθημένο,πανάκριβο+κει το εισιτήριο αλλά τι να κάνεις,βρίσκουν και σε πατάνε.

Τι ακριβώς σου αρέσει στους Anathema;

Το ότι το γύρισαν στο έντεχνο ελληνικό ροκ;

Σε λίγο θα διασκευάζουν ιωαννίδη ..............

Ε Λ Ε Ο Σ

Trending...

Νέα θέματα

Back