- Πόντοι
- 16
Θα ήθελα τη γνώμη σας για τις δύο κάρτες, RME Multiface II (με την PCI κάρτα της) και Lynx L22, στις οποίες έχω καταλήξει. Οι τιμές που έχω βρει είναι περίπου οι ίδιες. Αν μου προτείνετε μια τρίτη, θέλω να είναι σίγουρα PCI (όχι firewire ή USB) λόγω latency / cpu usage. Την κάρτα PCIe της RME, μάλλον δεν θέλω να την πάρω (αντί της PCI) επειδή μόλις τώρα κυκλοφόρησε. Δε νομίζω να γράψω πάνω από δύο κανάλια ταυτόχρονα. Ίσως χρησιμοποιήσω αργότερα τις πολλαπλές I/O της RME σε συνδυασμό με κάποιο εξωτερικό multi effect. Επειδή δουλεύω περισσότερο με MIDI, με προβληματίζει λίγο ότι η Lynx δεν έχει MIDI I/O, οπότε θα αναγκαστώ να δουλεύω μέσω κάποιου USB interface. Έχω ήδη μια M_Audio 192, αν πάρω τη Lynx θα μπορώ να έχω και τις δύο για να χρησιμοποιώ το MIDI I/O της M-Audio; Έχω διαβάσει ότι οι converters της Lynx είναι ανώτεροι. Επίσης η Lynx ανεβαίνει στα 192Khz ενώ η RME στα 96. Θα γράφουμε σε 192 μετά από ..5 χρόνια; To PC μου είναι Desktop Core 2 Duo, 2GB και έχω μονοκάναλο προενισχυτή μικροφώνου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.