RIP Jeff Hanneman

Πραγματικά κρίμα. :( Και ήλπιζα ότι θα ερχόταν η μέρα που ολα τα μέλη των Slayer θα ήταν ξανα μαζί...

RIP

Άουτς!!  :(  :(  :-\

Ο βασικός συνθέτης των Slayer, καθώς και στιχουργός κομματιών όπως Angel of Death και Jihad κ.α., τα οποία δεν πιστεύω ότι τα έγραψε για να ''προκαλέσει'' οποιονδήποτε, απλά ΄΄ηταν τόσο ''στα @@ του'' τύπος που μπορούσε να γράψει στίχους για θέματα που θεωρούνται ταμπού. Δεν νομίζω ότι οι Slayer θα συνεχίσουν. Kρίμα να φεύγουν άνθρωποι τόσο νέοι.

Το αγαπημένο μου:

R.I.P.

Το διαβασα κ εγω πρωι πρωι και σοκαριστηκα!!!Αν σου ειναι γραφτο,μπορει να 'φυγεις' και απο αραχνη!!!

Όχι ρε πούστη μου. Τεράστιο πλήγμα. Πρόκειται χωρίς υπερβολή για έναν από τους βασικούς πυλώνες του heavy metal, μεγάλο μάστορα του ακραίου ήχου και ένας από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες. Κρίμα, πολύ κρίμα.

Όντως τραγικό.Ευτυχώς που πρόλαβα να τον δω με τους big four.

Μακάρι να σταματήσουν οι Slayer.Χωρίς hanneman δεν θα είναι η ίδια μπάντα.Ας κάνουν άλλο project.

Πολύ μεγάλοι μουσικοί έφυγαν τον τελευταίο χρόνο  :( :( :(

Τώρα μας έμειναν οι BMFV -.-

Rip Jeff, παιδιά είναι τραγικό τελος αυτό  :'(  από ο,τι  κατάλαβα απ' τα παρακάτω, είχε προσβληθεί απο Flesh Eating Bacteria.  :'(

He had been off the road since early 2011, when he contracted necrotizing fasciitis a quickly progressing disease that eats away at the flesh from deep layers of skin and tissue.

Και όλο αυτό ξεκίνησε από το τσίμπημα αράχνης;

Η κύρωση του ύπατος μοιάζει πιο λογική εξήγηση αφού πιθανότατα ακολουθούσε επί χρόνια και αυτός το δήθεν rock lifestyle.

Τέλος πάντων μεγάλο πλήγμα για τους metal fans.  :-\

Κοιτάξτε το χέρι του πως είχε γίνει...

940845_508698872512608_2827325_n.jpg

Κι ομως δεν ειχε γινει ακριβως ετσι μετα το τσιμπημα...

Οπως φαινεται στη φωτογραφια ειναι μετα απο πλαστικη...

ουσιαστικα αυτο που βλεπουμε ειναι "κολλημενο" κομματι δερματος καθως αφαιρεθηκε μεγαλο κομματι για να μην εξαπλωθει το δηλητηριο...

Η τοξινη απο το τσιμπημα της αραχνης προχωρησε στον οργανισχμο που,παρ'ολη την επεμβαση στο χερι του...

Και δυο χρονια μετα απο το τσιμπημα,το συκωτι προφανως παρεδωσε...

Όπως τα λέει ο blackie.

Το μαμώτο είναι ότι το ποσοστό θνησιμότητας αυτής της ασθένειας είναι μικρό εκτός και αν το αμελήσεις.Καλύτερα μην ψάξεται στο google για εικόνες διότι θα φρικάρετε.

*Κίρρωση του ήπατος ήθελα να γράψω...

Κουβεντιάζοντας σήμερα με κολλητό γιατρό (top) και αναφέροντας το θέμα, μου είπε ότι η πιθανότητα να κολλήσεις NF (Necrotizing Faciitis) απο τσίμπημα αράχνης είναι όση να κερδίσεις το Joker τη στιγμή που σε χτυπάει κεραυνός... ::)

Οι πιο συνήθεις στατιστικά ιατρικές αιτίες είναι μετάδοση με βρώμικη/μολυσμένη σύριγγα, καθώς και καταναλωση μολυσμενου κρέατος που δεν έχει ψηθει/μαγειρευτει αρκετά.

Τα συμπεράσματα δικα σας.

Πριν βιαστουμε να δικασουμε τον Jeff Hanneman για τον ακυρο ομολογουμενως τροπο που πεθανε και κοιτωντας τη φωτο που ανεβασε ο nickkk, βλεπω οτι το παλικαρι ακομα και σε αυτη την κατασταση..οχι μονο επαιζε κιθαρα αλλα κοπανιοταν κιολας  :o :o :o

Απειρο respect.

RIP Jeff.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back