Rig Rundown - Living Colour's Vernon Reid and Doug Wimbish

fusiongtr

Φάσιον ο Παλαιοχορδίτης
Πόντοι
4,208
Μπερδεύτηκα ρε παιδιά με την συνδεσμολογία του Vernon Reid. :o :o

Πάντως το πσηψίο rules!

fusiongtr είπε:
Μπερδεύτηκα ρε παιδιά με την συνδεσμολογία του Vernon Reid. :o :o

Πάντως το πσηψίο rules!
Αχμού... Ας μείνουμε σε αυτά που καταλαβαίνουμε: Παράλληλα  ;D Τα υπόλοιπα Άι είναι η χαρά του Marathon... Τρομερές δυνατότητες, αλλά πολύ σύνθετη κατάσταση... Σχεδόν διαστημόπλοιο.

Ο Doug δε, τρομερός... Ξύρισε το (το μπράτσο), να φέρνει σε jazz bass  ;D Καλά το πήγαινε με τα πεταλάκια, μέχρι που μπήκε ο «Μάκης» στην εξίσωση.

Και εδώ ας μείνουμε στο I am the effect- δώσε μου ένα μικρόφωνο και μια οδοντογλυφίδα και θα έχεις groove. Θεούλης  8)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ο Doug δε, τρομερός... Ξύρισε το (το μπράτσο), να φέρνει σε jazz bass  ;D Καλά το πήγαινε με τα πεταλάκια, μέχρι που μπήκε ο «Μάκης» στην εξίσωση.

Και εδώ ας μείνουμε στο I am the effect- δώσε μου ένα μικρόφωνο και μια οδοντογλυφίδα και θα έχεις groove. Θεούλης  8)
Πραγματικά εκπληκτικός (και στο παίξιμο, και στην χρήση των εφφέ, αλλά πιο πολύ στην νοοτροπία)!

πραγματικα δεν καταλαβα τιποτα. Μονο το παραλληλα μου εμεινε και μενα.

Τις τελευταιες μερες το ΠΣιφιο παιρνει το αιμα του πισω. Μια ο JazzJoker (amplitube) μετα ερχεται ο Marr (Boss GT1000) και τωρα αυτος ο τυπος που κατεβαζει οτι πσιφιολοι υπαρχει στην αγορα ...  ;D ;D

Τα παιδιά εν δράσει. 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back