Για τα Rhodes άντε να συμφωνήσω, αλλά στον Hammond ήχο τα workstations/synths είναι πολύ πίσω. Kι αυτό γιατί o ήχος του δεν μπορεί να αποτυπωθεί σοβαρά μόνο με ένα καλό sampling, όπως μπορεί να γίνει με το Rhodes.πλέον, οι ήχοι του Rhodes και των Hammond organs έχουν φτάσει να είναι τόσο τελειοποιημένοι στα workstations που, δε βρίσκω κανένα λόγο να πάρει κάποιος τα ορίτζιναλ.
Ναί, μόλις θυμήθηκα οτι έχουμε να κάνουμε και με drawbars.. σωστός.δεν μπορεί να αποτυπωθεί σοβαρά μόνο με ένα καλό sampling
Τα drawbars είναι το λιγότερο, αυτό λύνεται εύκολα. Ο ήχος του όμως είναι αρκετά πολύπλοκος και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που κανείς δεν υπολογίζει σοβαρά σε μια synth εταιρεία. Ότι synth και να έχει περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία 40 χρόνια, "στρίφτηκε" στα χέρια μου για να δημιουργήσει ήχους Hammond. Τζάμπα κόπος.Ναί, μόλις θυμήθηκα οτι έχουμε να κάνουμε και με drawbars.. σωστός.
Τα πούλησες ή έχεις κρατήσει κάποιο?Είχα αρκετα Rhodes και ενα Wurly.
Σε λίγο μόνο εσείς οι μπρούκληδες θα τα αγοράζετε...?Σήμερα δυστυχως vintage sounding οργανα που έχουν ελαχιστο ρολο στη δισκογραφια ειναι εκ των πραγματων εξαναγκασμενα να πουλιούνται ακριβα και να απευθύνονται σε λιγους
Ναι τωρα που θα πάρουν το 4% το Γενάρη ισως φτασει για τα καινουργια καλωδιαΣε λίγο μόνο εσείς οι μπρούκληδες θα τα αγοράζετε...?
9 λεπτά πριν, manosx είπε
Μετραω ζωντανους στο βιδεο και μου βγαινουν λιγοτεροι απ τους πεθαμενους