Με το που έφυγε ο Frusciante είχαν αρχίσει τα όργανα.. αλλά το αποτέλεσμα μετράει όπως λένε.argytar είπε:Εγώ γουστάρω το you too Brutus , δεν το χασαν, πώς να το χάσουν μη λέμε ό,τι θέμε
Σωστόος..Γουσταρω το σετ του Smith!
Τρελλη σεβεντιλα ...ακρυλικα shells,26αρα κασα και..BLACK DOT! (εχω να δω black dot σε τυμπανα απο το 1985.... ;D)
ε,καλα οχι και πιτσιρικας 33 χρονων γομαρι ειναι... ;D αλλοι εχουν...εγγονια στην ηλικια του... ;DΕγώ χαίρομαι και για τον πιτσιρικά
που ρε συ? εγω απο την εποχη των...Duran-Duran & των concert toms εχω να τις δω.... ;DSuperfunk εγώ γιατί βλέπω black dot παντού τα τελευταία χρόνια στο ροκ?
Ο σκοπός του thread ήταν να δείξει πως είναι ακόμα καλοί ζωντανά και στο στούντιο. Στο συγκεκριμένο live παίζουν όλο το cd και κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο έχω δει/ακούσει εδώ και πολύ καιρό (και δεν είμαι φανατικός)indie-anos laternative είπε:Άρα το συμπέρασμα είναι να τους δούμε ζωντανά όπου και όταν έχουμε την ευκαιρία, αλλά να μην αγοράσουμε το cd τους.
Για μένα το τελευταίο στουντιακό τους δημιούργημα είναι πολύ μέτριο. Τους αδικεί...
Το συμπέρασμα που έβγαλα (ακόμη καλοί στα live - μέτριοι πλέον στο στούντιο) ήταν καθαρά δικό μου.haryy είπε:Ο σκοπός του thread ήταν να δείξει πως είναι ακόμα καλοί ζωντανά και στο στούντιο. Στο συγκεκριμένο live παίζουν όλο το cd και κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο έχω δει/ακούσει εδώ και πολύ καιρό (και δεν είμαι φανατικός)
Modulus flea bass + Gallien Krueger 2001RB για τα live και Jazz Bass + Acoustic USA 360 στον τελευταίο δίσκο. Με τους Acoustic ξεκίνησε και το tour αλλά μετά άλλαξε πάλι σε Gallien Kruegerharyy είπε:Μήπως κανείς, πιο insider, γνωρίζει το μπάσο του Flea και το ενισχυτικό setup γιατί έχω ελαφρώς κ..... με τον ήχο του?![]()