και εγω θελω να εχει! ο πρωτος μου ενισχυτης ηταν ενα reverb 12 marshallaki ;Dmscmkr είπε:Εμένα με χαλάει το να ΜΗΝ έχει reverb.
Οπότε ουσιαστικά αυτό που σε χαλάει είναι η ελλειπής (για σένα) υλοποίηση ενός ενσωματωμένου reverb μιας και το reverb το λατρεύεις.NoIzY είπε:Γεια χαρά! Αρχικά να δηλώσω ότι είμαι φανατικός χρήστης του reverb!!Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δε μου αρέσει όταν βρίσκεται ενσωματωμένο σε έναν ενισχυτή και προσωπικό το θεωρώ ένα μεγάλο μείον του ενισχυτή! Γιατί?
1ον) Συνήθως υπάρχει απλά ένα knob για τον έλεγχό του το οποίο προφανώς σε περιορίζει αρκετά ως προς το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις..
2ον) Πολλές φορές δεν υπάρχει καν footswitch για τον έλεγχό του!
3ον) Για τους παραπάνω λόγους, η χρήση πεταλιού reverb είναι συνήθως απαραίτητη, με αποτέλεσμα το reverb του ενισχυτή να είναι ένα άχρηστο feature, που αρκετές φορές οδηγεί και σε tone sucking (σπανίως βέβαια αντιληπτό)... Πέρα του ότι το πληρώνεις παραπάνω...
Γιατί ανοίγω όμως αυτό το θέμα? Γιατί βλέπω σε 1002 reviews ενισχυτών που δεν έχουν reverb χρήστες να παραπονιούνται γι αυτό, θεορώντας το αρνητικό για τον ενισχυτή...
Εσείς πώς το βλέπετε το θέμα? Θα με ενδιέφεραν πραγματικά οι απόψεις σας... Μόνο εγώ είμαι άραγε που ξενερώνω όταν βλέπω ενισχυτές με reverb?
ε,οχι και κανενας!fleamail είπε:Εμένα με χαλάει το reverb μου να έχει ενισχυτή μαζί! Κανείς δε τα πουλάει σκέτα πλέον αίσχος!
Nice! Και ο electrictabs έφτιαχνε κάποτε ένα το οποίο είχα ακούσει και σκότωνε!Superfunk είπε:
Θα συμφωνήσω! Μόνο που το Tone το προτιμώ Bass - Middle - Treble! ;Dbluezlick είπε:επισης για μενα ο σωστος ενισχυτης εχει VOLUME - TONE - PRESENCE τπτ αλο![]()
Toneless, πρέπει να κάνεις register, δεν έχεις καμιά φωτό να ποστάρεις εδώ?!toneless είπε:Edit: Μόλις πήρα χαμπάρι ότι είναι ακόμη "ανεβασμένο" ενα layout που είχα φτιάξει για ενα site αφιερωμένο στους 18watt.com .
Τρίτο pdf στη παρακάτω σελίδα ...για τους λάτρεις του είδους. ;D
Minimalist Layout.
Πράγματι... sorry. :myster_maze είπε:Toneless, πρέπει να κάνεις register, δεν έχεις καμιά φωτό να ποστάρεις εδώ?!
Kαι όχι μόνο αυτό αλλά ένας κλασσικός σερφ ήχος ήταν το γνωστό spring που λινκάρατε πριν τον heavily overdriven ενισχυτή (επόμενο γιατί προφανώς δεν υπήρχαν effect loops). Άλλος κλασσικός ήχος επίσης ήταν η... κλωτσιά στο unit. ;Dmyster_maze είπε:Στο εξωτερικό Reverb αλλάζουν τα πράγματα.... υπάρχει αναγκαστικά μία. Πολλοί τα χρησιμοποιούσαν και ως booster!