Trigga είσαι ποοοολύ ωραίος !!
Το New gold dream ήταν για πολλά χρόνια στους top δίσκους μου !
(Ασχετο: αρκετά χρόνια πρίν, ενα αδύνατο λιμοκοντόρικο τυπάκι μπαίνει στο super duper Vintage & Rare guitars στο Λονδίνο και ζηταέι να δοκιμάσει (God Forbid !!) την original 63 tele που έχουν στη βιτρίνα.
Ο πωλητής δεν τον κόβει για "ζεστή" περίπτωση, είναι και περασμένη η ώρα, δεν είναι και πολύ θετικός στο ενδεχόμενο... Ο κοντός όμως επιμένει... διακριτικά μεν αλλά με επιμονή θέλει να δεί την Tele.
Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει τον κατα πάσα πιθανότητα χασομέρη, ο πωλητής τον αρχίζει στο μπίριμπίρι αλλά δοκιμή γιοκ. Με τα πολλά τον στριμώχνει ο κοντός και του λέει την απίστευτη ατάκα: "Εεε, νά, έλεγα αν μου κάνει να την πάρω για backup" !!
"Ώπα ρε μαν - του λέει ο πωλητής - δηλαδή αν παρεις το λουκούμι για backup τί έχεις για κύρια κιθάρα, και στο φινάλε μια που δεν σε έχω ξαναδεί, πού παίζεις δηλ. ωστε να χρειάζεσαι μια original 63 tele για BACKUP ??"
Ο κοντός είναι όμως πολύ διακριτικός και κυριλέ, και με εξαιρετικά ταπεινό τρόπο του λέει σχεδόν ψιθυριστά πως το όνομα του είναι Charlie Burchill και πως σε λίγη ώρα παίζει με τη μπάντα του, τους Simple Minds στο sold out NEC stadium και ψάχνει απεγνωσμένα μια δεύτερη κιθάρα γιατί η backup 335 που κουβαλάει μαζί του έχει πρόβλημα και ο τεχνικός του δεν προλαβαίνει να την φτιάξει, και πως αυτός (ο τεχνικός του) είναι στο ακριβώς δίπλά μαγαζί (το διάσημο -επίσης-) Sounds Great, και δεν έχουν βρεί κάτι ακόμη κτλ,κτλ....!! ...........................- απο τα ωραία του Λονδίνου !!)