Νταξει αν ισχυει κατι τετοιο πραγματικα θα πεσω κατω και θα καταχτυπιεμαι απο τα γελια!!!Το ξερεις οτι αυτο το εχεις πουλησει σε μενα?
Μικρος που ειναι ο κοσμος...

Νταξει αν ισχυει κατι τετοιο πραγματικα θα πεσω κατω και θα καταχτυπιεμαι απο τα γελια!!!Το ξερεις οτι αυτο το εχεις πουλησει σε μενα?
thanasis b είπε:Το ξερεις οτι αυτο το εχεις πουλησει σε μενα?
Δεν εννοούσα την απάτη μαγκιά αλλά το οτι κατασκεύασε με ελάχιστο κόστος έναthanasis b είπε:Διαφωνω καθετα με την αποψη '' ΜΠραβο στον μαγκα τον κινεζο που εφτιαξε κατι τοσο πιστο ωστε να πιασει καποιον κοροιδο''
Απο ποτε ειναι μαγκια η απατη?!
(αλλο να πουλας μια ρεπλικα οσο την αγορασες 100, 500) και αλλο να την πουλας 10 φορες απο οσο εκανε)
μπα μη σκας,ησουν πολυ μαγκας και εξυπνος,ευγε νεε μου.οπως πουλησα καποτε μια AMIGA 500 με καμενο motherboard και μετα εφυγα τρεχοντας.Λειτουργησε για μια εβδομαδα και μετα τα εφτυσε.
Νοιωθω λιγο ασχημα οπως και οταν την πουλησαν στον πατερα μου που δεν ηξερε ο αν8ρωπος σε διπλασια τιμη...
+1evris είπε:Εδω μιλαμε για το αν μια κιθαρα στις αγγελιες ειναι η οχι πλαστη και εχετε φτασει να συζητατε το "και να ειναι, μαγκια του να την σπρωξει, μαγκια του κινεζου που την κατασκευασε και καλα να παθει οποιος την αγορασει, του αξιζε αυτο που επαθε";
Γιαυτο εχουμε καταντησει ετσι οπως εχουμε καταντησει σαν χωρα.. γιατι για ολα που δεν μας αφορουν αμμεσα ποσως μας ενδιαφερει!bihlas87 είπε:Το αν τις αγοράζει κάποιος για την πάρτη του και για να κάνει το κομμάτι του ή
για να την πασάρει ως αυθεντική ποσώς με ενδιαφέρει. Εφόσον υπάρχουν αυτοί
που θα την πατήσουν, η μισή ντροπή των μεν και η μισή των δε...
Γιατί αυτός ο κόσμος, δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Και πρέπει (από τα σφάλματά μας), να μάθουμε να επιβιώνουμε. Απλά, κάποια σφάλματα επιτρέπονται (και επιβάλονται) σε κάποιες ηλικίες...όσο μεγαλώνεις, υπάρχει και το δις εξαμαρτείν...thanasis b είπε:Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να εχει μιση ντροπη αυτος που πιαστηκε κοροιδο??
ΚΑι όμως, απατεώνες υπάρχουν παντού...Γιαυτο εχουμε καταντησει ετσι οπως εχουμε καταντησει σαν χωρα..
Όταν νοιώθεις μ@λ@κ@ς, νοιώθεις και ντροπή και οργή...αυτό εννοεί η παροιμία "η μισή ντροπή..."thanasis b είπε:ΚΑι επειδη δεν ειναι αγγελικα πλασμενος θα πρεπει να νιωθω ντροπη επειδη με εξαπατησαν??
Φαύλος κύκλος, αφού έχει καταντήσει έτσι η χώρα εμείς γιατί να μην ακολουθήσουμεthanasis b είπε:Γιαυτο εχουμε καταντησει ετσι οπως εχουμε καταντησει σαν χωρα.. γιατι για ολα που δεν μας αφορουν αμμεσα ποσως μας ενδιαφερει!
Εγώ από την άλλη προσπαθώ να είμαι αναίσθητος, αμυντική τακτική(μην το παρεις προκλητικα απλα ειμαι λιγο ευαισθητος με αυτα τα θεματα)
3) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πανευκολα ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ καταλαβαινεις τη διαφορα (αλλωστε και...μεσα ΔΕΝ γραφει ...Fender ;D ;D & Fender να ειναι)3) oταν αγοραζετε μεταχειρισμενη fender, λυνετε το σωμα ΠΡΙΝ την αγορα για να δειτε αν ειναι USA?Σας εχει τυχει να σας πουλανε στρατ για USA και τελικα το μονο USA να ειναι το μπρατσο?4) Γιατι πρεπει να εμπιστευτω ενα αυτοκολλητο κολλημενο σε ενα headstock που λεει ενα serial number? Δεν μπορει καποιος να κολλησει ενα ιδιο decal?
Σε ολα με ενδιαφερει εμενα προσωπικα η απατη ακομα και στο οτι καποιοι κλεβουν την πατεντα καποιου αλλου..και σιγουρα δεν θα βοηθησω κανεναν αγοραζοντας κατι το οποιο το κατασκευαζει σιγουρα σε καποια υπογα με μια λαμπα μονο απο πανω και ενα τασακι γεματο γοπες με τον τσιλιαδορο απεξω!! χεχε!skantzos είπε:Βέβαια αυτό που κάνει την απάτη απάτη είναι η διαφορά με το πραγματικό και πόσο σε απασχολει. Στην περίπτωση μιας λουι βουιτον δε με νοιάζει καθόλου, άσε που οι ειδικοί ακόμα ψάχνονται.
Στην περίπτωση μουσικών οργάνων συνήθως η διαφορά είναι πιο εμφανής. Στο κάτω κάτω αν ήταν ίδιες και στο μικροσκόπιο, θα παίζαμε με ρέπλικες.
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, πάρε ένα φίλο σου μαζί
Για μενα παντα αυτο που ειπες ειναι οτι χειροτερο μπορει να κανει καποιος για την ζωη του. Η ροη των πραγματων ειναι τα σκατα αν θες να τα ακολουθησεις καλως εγω δεν θελω σιγουρα!!Φαύλος κύκλος, αφού έχει καταντήσει έτσι η χώρα εμείς γιατί να μην ακολουθήσουμε
την ροή των πραγμάτων? Η άλλη όψη του νομίσματος...Εγώ από την άλλη προσπαθώ να είμαι αναίσθητος, αμυντική τακτική![]()
Και είμαι σίγουρος ότι ούτε ένα σπασμένο πρόγραμμα έχεις, ούτε ένα MP3 έχεις κατεβάσει στον υπολογιστή σου ποτέ...thanasis b είπε:..και σιγουρα δεν θα βοηθησω κανεναν αγοραζοντας κατι το οποιο το κατασκευαζει σιγουρα σε καποια υπογα με μια λαμπα μονο απο πανω και ενα τασακι γεματο γοπες με τον τσιλιαδορο απεξω!! χεχε!
Απλά κάποιοι είναι περισσότερο ρεαλιστές (απαισιόδοξοι και μηδενιστές για σένα) γιαthanasis b είπε:Ειμαστε σε μια κοινωνια σκατα και αντι να θελουμε να το αλλαξουμε συντηρουμε τα σκατα. Αυτο εννουσα. Και αφου συντηρουμε τα σκατα αντι να ειμαστε σιγουροι για τα αυτονοητα καθομαστε να ακουμε αποψεις οτι η εξαπατηση ειναι μεσα στο κολπο!!
οχι βεβαια,οι κιθαρες της εγραφαν πανω ΙΒΑΝΕΖ & oxi GibsonΗ ίδια η ιμπανεζ αυτά δεν έκανε με τις "lawsuit";