Το να βαζει ο καθε τραγουδιστης (και ΚΑΘΕ καλλιτεχνης) την δικη του "σφραγιδα" σε καθε τι που παιζει, ακομη κι αν αυτο ειναι διασκευη δηλωνει προσωπικοτητα και "ταυτοτητα" και προσωπικα μου αρεσει πολυ. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι θα κανει τα κομμτια να ακουγονται ΟΛΑ σαν το Χριστος Ανεστη. Η μαγκια ειναι να το κανει στα πλαισια του κομματιου.
Το παιδι δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει (εκτος απο την προφορα του) αλλα ειναι αυτο ακριβως που ειπα, θα ειναι καλος αν τραγουδησει ΑΛΛΑ πραγματα. Απορω πως, με τατοια ακουσματα που φαινεται οτι εχει δεν τον εβαλες τελικα να τραγουδησει Dickinson, ειμαι 100% σιγουρος οτι θα τα ελεγε ΠΟΛΥ καλυτερα απο αυτα που λεει εδω. Δωσε ρε στο παιδι Evil That Men Doooooooo...........
Oi Nickelback δεν μου αρεσουν ουτε εμενα (πολυ) ΑΛΛΑ το Hero ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ, και το παιζετε πολυ καλα. Ηθελα καποτε να το κανω με την μπαντα μου αλλα δεν ειχα καλα φωνητικα απο πισω
Αυτα τα κομματια θελουν πιο "αντρικιες" φωνες, ετσι τις λεω εγω, καθοτι οι φωνες τυπου Maiden με αυτο το εκνευριστικο vibrato με παραπεμπουν οπως ειπα και πριν στο..... Χριστος Ανεστη