- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 333
- Ιδιότητα
- Τύμπανα
- Ηχολήπτης
δεν μας αφορουν αυτά που λεει.Αυτός ο τύπος με τα αστραφτερά άσπρα δόνιτα και το weird look, μιλάει για τη μουσική βιομηχανία στο επίπεδο των πωλήσεων δημιουριών αναγνωρισμένων καλλιτεχνών
Για εμένα, αυτό είναι ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά, με μεγάλες τσέπες και υψηλή τεχνολογία. Δεν με αφορά
To ιντερνετ δεν έχει πατρίδα Δημήτρηδεν μας αφορουν αυτά που λεει.
Εδω είναι βαλκάνια.
Είμαστε η τελευταία τρύπα του κλαρίνου.
Ναι, συμφωνώΚανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις. Μόνο κάποιες εκτιμήσεις, αν μπορεί να τις κάνει κι αυτές. Άλλοι καθορίζουν την πορεία της μουσικής βιομηχανίας.
o ιδιοκτήτης ήδη επένδυσε.Ναι, συμφωνώ
Κάποιοι όμως επενδύουν σε αυτήν. Όπως πχ @Slew Rate (ίσως με προσδοκία συνεργιών με συναφείς του δραστηριότητες)
Αυτό που λέω είναι: Αξίζει να επενδύσεις στο NOIZ? Και σε ποια τιμή
o ιδιοκτήτης ήδη επένδυσε.
Αυτόν εννοείς ή τα απλά μέλη?
Μπορούν να απλά μέλη να επενδύσουν?
ή κάτι δεν κατάλαβα
δεν ξέρω αν δεν σε πιάνω, αλλά δεν μπορώ να συσχετίσω αυτά που λέει ο μαυρούλης με ένα μουσικό φόρουμ σαν το νόιζ ή την πλατφόρμα διαφημίσεων του νοιζ.Δεν εννοώ τα απλά μέλη
Αναφέρομαι σε αυτούς που ενδιαφέρονται να επενδύσουν - η ιδιοκτησία μπορεί να αλλάξει αν υπάρχει τιμή που τα δύο μέρη θεωρούν δίκαια
OK - δεν μιλάω για το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας, Δημήτρη - δεν αναφέρομαι στις ανησυχίες των γονέων που τα παιδιά του έχουν επιλέξει να δοκιμάσουν αυτόν το δρόμοδεν ξέρω αν δεν σε πιάνω, αλλά δεν μπορώ να συσχετίσω αυτά που λέει ο μαυρούλης με ένα μουσικό φόρουμ σαν το νόιζ ή την πλατφόρμα διαφημίσεων του νοιζ.
ο μαυρούλης μιλάει για content (αυτή την κακιά λέξη που περιγράφει την δημιουργία μουσικής) κάτι που στο νόιζ δεν υπάρχει και φυσικά δεν διανέμεται προς πουθενά
OK - δεν μιλάω για το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας, Δημήτρη - δεν αναφέρομαι στις ανησυχίες των γονέων που τα παιδιά του έχουν επιλέξει να δοκιμάσουν αυτόν το δρόμο
Ο Μεθενίτης πούλησε το noiz στον @Slew Rate - σε κάποια τιμή - αυτό που σκέφτομαι είναι: Πόσο αξίζει το Noiz
Ουτε έγώ άλλωστεok, κατλαβα, για μια στιγμή το πήγα προς άλλες κατευθυνσεις
την απορία σου βέβαια δεν μπορώ να σου την λύσω.
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις.