- Πόντοι
- 438
Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν έχω καμία σχέση μαζί τους αλλά σκεφτόμουν να το κάνω και με πρόλαβαν.
https://reamping-online.com/
https://reamping-online.com/
dimsonic είπε:και πως δουλεύει αυτό ?
Reamping Online is a website that allows you to reamp you guitar tracks using Kemper Profiling Amplifier....
The idea behind our reamping service is that your guitar track uploaded to our website is processed through Kemper Profiling Amplifier. Shortly after, the result is recorded and sent back to you. You can freely adjust KPA's settings to create exactly the sound you want.
...
For full tracks reamping, there are charges per minute of processing track, which vary depending on chosen reamp type:
Standard - €0,75 / $1,00 per minute
Pro - €1,05 / $1,40 per minute
Προηχογραφημένο τρακ χωρίς εφέ. Δλδ η κιθάρα τελείως καθαρή (συνήθως).yameth είπε:Το reamp είναι μια διαδικασία όπου ένα προηχογραφημένο τρακ (άρα αρχείο ήχου) επαναηχογραφείται μέσω κάποιου ενισχυτή, για να αποκτήσει την χροιά του.
Αρα θα στελνεις το αρχείο σου και θα επιλέγεις προσομοίωση που θέλεις, προφανώς. Δεν είχα τον χρόνο να μπω στο σάιτ για να δω την διαδικασία τους. Προφανως πληρωνεις για όσα διαφορετικά τρακς στείλεις.
ΥΓ - Το midi file που ανέφερες δεν είναι αρχείο audio.
Αν δεν το κάνεις ο ίδιος δοκιμάζοντας και ακούγοντας συνολικά, δεν το ξέρεις.RayDTutto είπε:Προηχογραφημένο τρακ χωρίς εφέ. Δλδ η κιθάρα τελείως καθαρή (συνήθως).
Εμένα άλλο με προβληματίζει χωρίς να το έχω ψάξει όμως. Πώς ξέρεις ότι ο reamped ήχος κάθεται καλά στη μίξη;
Δεν το ξέρεις ,όπως δεν το ξέρεις όταν επιλέγεις ενισχυτές για την ηχογράφηση.RayDTutto είπε:Πώς ξέρεις ότι ο reamped ήχος κάθεται καλά στη μίξη;
+1000dimsonic είπε:Δεν υπαρχει κιθαριστας που να βγαλει την αίσθηση heavy metal πχ σε καθαρο ηχο και μετα να μοντελοποιηθει. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχιας οφειλεται παντα στη διαδραστικη διαδικασία της ζωντανης παραμορφωσης.
Κάτι δεν πιάνεις. Κανένας κιθαρίστας δεν γράφει καθαρό για να το βάλει μετά σε μέταλ.dimsonic είπε:Μα προφανώς ειπα δεν πρόκειται για midi αρχειο.
οποιος εχει λιγο ασχοληθεί με ηχογράφηση ξέρει οτι αυτά δεν γίνονται. Δεν υπαρχει κιθαριστας που να βγαλει την αίσθηση heavy metal πχ σε καθαρο ηχο και μετα να μοντελοποιηθει. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχιας οφειλεται παντα στη διαδραστικη διαδικασία της ζωντανης παραμορφωσης. Οπως θεωρω οτι επίσης δεν γινεται χαλαρα και με προσομοιωση. Μονο καρφι και γκάζι.
Τωρα πως θα το κανουν αυτοι και ο πελατης....δεν το ξέρω. ...