Really?

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Ανάμεσα σε διάφορες μελέτες διαφόρων πραγμάτων, έγραψα κι ένα κλασσικό jazzjoker  ;D να έρθω λίγο στα ίσα μου. Με έφαγε η κουλτούρα (και η τέλε) τελευταίως οπότε έπιασα την παλιά μου στρατ κι έπαιξα τη σαχλαμαρίτσα που θ' ακούσετε.

Πάρα πολύ ωραίο,κάπως έτσι θα ακουγόταν ο Neil Zaza αν αποφάσιζε για κάποιο λόγο να αφήσει τις super ταχύτητες και το πολύ gain!! ;D

Πολύ ωραίο Σπύρο με πολύ ενέργεια!  8)

Μακάρι να έγραφα κι εγώ τέτοιες "σαχλαμαρίτσες".  :P

μου εφτιαξες το βραδυ ! παρα πολυ καλο το κομματι ! και ηχος τζαματος! ωραιο σκασιμο εχει o ενισχυτης! ποιος ειναι? :D :D

Όλε Σπύρε, αυτό είναι ξεχαρμάνιασμα, όχι "παίξε-γέλασε".

Αν άλλαζε λίγο και η αρμονία στο "καθιστό" μέρος (νταξ, εγώ γράφω το ξέρω ;D), θα ήταν ακόμα καλύτερο.

Πολύ καλό phrasing (βλέπω σαφή βελτίωση λόγω της πρόσκαιρης αποχής σου από το είδος ;D ;D), και αρκετά tricky παίξιμο ;), that i really like a lot.

Yeah, really. :D

Το ρυθμικό σου παίξιμο σκοτώ επίσης.

Ηχάρα (και από τα δάχτυλα, όχι μόνο από το gear) με punch και definition (ρε τι μ' έπιασε μετο Αγγλικό σήμερα!).

Well done pal.

πραγματικα εξαιρετικά θέματα και εμπνευσμένη εκτέλεση.

ωραιος neck ήχος!

αυτό το ...ζουμερο_spitting σκασιμοκλιπάρισμα είναι κούκλα! (ορολογία, εε?  :P)

ευγε και πάλι (και πάλι, και πάλι, και πάλι, και πάλι.....)

εδιτ-> αν και πριν το ακουσω νόμιζα οτι έπαιξες μια δική σου version του Really των Mike Bloomfield/Al Kooper.  8)

Jazzjoker είπε:
οπότε έπιασα την παλιά μου στρατ κι έπαιξα τη σαχλαμαρίτσα που θ' ακούσετε.
Εμ... θα μου επιτρέψεις μια μικρή διαφωνία: Δεν το βρίσκω «σαχλαμαρίτσα». Πολύ ωραίος ήχος, πολύ ωραίο, crispy, παίξιμο και το ριφ σε «αρπάζει» με την μία.

Άξιος  8) 

Αξιότιμοι κύριοι σας ευχαριστώ για την ακρόαση. Χαίρομαι που το βρήκατε του γούστου σας. Έχετε εξαιρετικό γούστο.  ;D

n4Sha είπε:
ωραιο σκασιμο εχει o ενισχυτης! ποιος ειναι? :D :D
Είναι ο Laney VC30 στο βρώμικο κανάλι του.

6a00d8341c03bb53ef013485580d9b970c-800wi

LK είπε:
Όπως ο ανωτέρω!
Οh yes! +1

Stevie Ray Vaughanιάζεις και αυτό είναι πάντα καλό!!!  :)αυλωτικό ριφφ -ας μου επιτραπεί η έκφρασις  :o :o :o

argytar είπε:
Οh yes! +1

Stevie Ray Vaughanιάζεις
Τα κάτωθι είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις και επουδενί επέχουν θέση κριτικού τέχνης ;D ;D ;D

Ο Στήβης για πολλούς είναι πολλάν για μένα ουτιδανός,σαν τις συνθέσεις του και συμφωνώ πως αυτό που ακούω, του μοιάζει.

Πέραν αυτού κλασσικός μοναδικά παιγμένος ήχος Στρατ, όπως  ;Dμόνο εσύ μπορείς να καταφέρεις.

Αν για κάποιο λόγο μου επιτρεπόταν να αλλάξω προς το καλύτερο αυτόν τον άσΘμα, θα έβαζα έναν  πουλί τολμηρό μπασίστα, ένα πιο  βαθύ στο σκάσιμο ταμπούρο και έναν αργόσυρτο κιθαρίστα στα ρυθμικά να σου συμαζεύει την άκρατη ποζεριά των 80's.

Με τον απαραίτητο σεβασμό προς το πρόσωπό σου και τη γνωστή μου γκρίνια προς κάθε τι του είδους ;D ;D ;D

Να 'στε καλά κύριοι. Με σκλαβώνετε.

samy paraga είπε:
να σου συμαζεύει την άκρατη ποζεριά των 80's
Ότι δε σου αρέσει ο SRV, άντε να το καταπιούμε φίλος. Αλλά να μου προσάπτεις ποζεριά (και 80's μάλιστα, μπλιαχ) παραπάει. Θα τιμωρηθείς με δύωρο σόλο τσάμικο σε λύδιο ύφεση εφτά.  ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back