Ρε συ πως προφερεται αυτο το πραγμα; KHRUANGBIN σου λεω

fenderiarhs

Δυνατό μέλος
Πόντοι
523
Πανω που ελεγα οτι βαρεθηκα την ποπροκμεταλ κ εχω απορροφηθει πληρως απο τα παλια μου ακουσματα (Μπαχ Σοπεν Σκαλκωτας κ αλλα κλασσικιζοντα….) απο ενα ποστ φιλης στο instagram ανακαλυψα το γκρουπ γλωσσοδετη khruangbin και ομολογω πως τον καιρο της Taylor Swift (ο ορισμος της ανοργασμικης) ειναι ωραιο να ακους κατι φρεσκο που ομως ειναι κ surf k ethnik κ λιγο τζαζ και ψυχεδελεια κ λιγο ποπ. Και βεβαια ειχα αιωνες να βρω ενα κιθαριστα να ξεχωριζει απο το συρμο οπως o Mark Speer.

Μα τι λες τώρα. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. ?
- Ποια η διαφορά ενός τοίχου και του Sammy?  

- Ο τοίχος ακούει καλύτερα.

image.gif

Sammy, πάω δίπλα στο μπάνιο για ξύρισμα, κούρεμα, μπανάκι και έξω για ποτάκι(α)

Κοίτα να είσαι ήσυχος μέχρι να γυρίσω το πρωί και μην κάνεις μπόουλινγκ  image.gif στα άλλα μέλη.?

Κοιτα ρε που ολοι οι γεροξεκουτηδες τους ξερουν κ τους ακουν στα κρυφα για να το παιζουν τζοβενα……

Σιγά μην τους ξέρουν τα τζόβενα φίλος, αυτά τρέχουν να κάνουν την σουιφτ πλούσια.

Sammy, πάω δίπλα στο μπάνιο για ξύρισμα, κούρεμα, μπανάκι και έξω για ποτάκι(α)

Κοίτα να είσαι ήσυχος μέχρι να γυρίσω το πρωί και μην κάνεις μπόουλινγκ Προβολή συνημμένου 46496 στα άλλα μέλη.?
Μη ξεχάσεις να πάρεις και τις μασχάλες και οικονομία στο νερό, μην αδειάσεις κανά Μαραθώνα για να κάνεις απολέπιση παλιοκάμπια

Πανω που ελεγα οτι βαρεθηκα την ποπροκμεταλ κ εχω απορροφηθει πληρως απο τα παλια μου ακουσματα (Μπαχ Σοπεν Σκαλκωτας κ αλλα κλασσικιζοντα….) απο ενα ποστ φιλης στο instagram ανακαλυψα το γκρουπ γλωσσοδετη khruangbin  

Thanks που τους postαρες, δεν τους ήξερα.

Μόλις αγόρασα ένα εισιτήριο για τις 12Νοεμβριου,για να δούμε..

Παλιοί και καλοί έχω ανοίξει 2-3 θέματα για αυτούς παλαιά αλλά το πψαχτιρι δε δουλεΒι
Όπως αναφέρει ο SF, έχουμε συζητήσει γι’ αυτούς πιο παλιά. Πολύ καλοί

Trending...

Νέα θέματα

Back