• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

RANDOM PLAN LIVE @ DOUBLE TROUBLE 24/01/2013

VAGTANPLAN

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Την επομενη Πεμπτη 24 Ιανουαριου ανεβαινουμε στο Μαρουσι στον πεζοδρομο Ερμου, οπου βρισκετε το Double Trouble ενας πανεμορφος χωρος οπου φιλοξενει καλες μπαντες στον πολυ ζεστο και ιδιαιτερο χωρο του !!

Εκει λοιπον εμφανιζομαστε στις 24/01 και επειδη ειναι καθημερινη....το προγραμμα θα ξεκινησει αυστηρα στις 22:00 και θα παει μεχρι τις 00:30 !

Ελατε μια βολτα και απο το event που καναμε στο Facebook....για περισσοτερες πληροφοριες...!!

http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/199894620150059/

http://www.facebook.com/2bleTrouble

Ελπιζουμε να σας δουμε εκει για ενα ποτο...Εισοδος Δωρεαν !

406098_469216899804362_1507272212_n.jpg

312840_410136342390557_1038663071_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα ερθουμε μαλλον ομαδικως να σας θαυμασουμε.

Το μαγαζι ειναι οντως πολυ ωραιο, ειχα παει μια μερα που δεν ειχε λαιβ και ο χωρος και το στυλ μου αρεσαν πολυ.

Επισης εχω να καταγγειλω οτι χαλαει την πιατσα. Ακου live να ξεκιναει αυστηρα στης 22:00 και με δωρεαν εισοδο. Ελβετια γιναμε. Αμα δεν παει τουλαχιστον 00:00 ειναι φλωρια.

Αντε να μαζευτουμε και εκτος στουντιο καμια φορα .... !!

Το Θαναση να τον εχετε απο κοντα μην κλαψει μονο χαχαχαχαχα !!

Καλη επιτυχια για αυριο μαγκες !!

VAGTANPLAN είπε:
Το Θαναση να τον εχετε απο κοντα μην κλαψει μονο χαχαχαχαχα !!

Καλη επιτυχια για αυριο μαγκες !!
Αυτό να μας το ευχηθείς σε 3 μέρες...Έχεις χάσει τη μπάλα απο τότε που έμαθες ότι θα'ρθω και θα αποδώσω ΣΩΣΤΑ το That Smell!

Φιλαρακο αντε να αποδωσεις στα συνορα τα δεοντα και ασε εμενα να το αποδιδω λαθος χαχαχαχαχαχα !!!

Εχεις δικιο επαιζε η Θωδη στο αυτο με δυο πορτες το προηγουμενο Σαββατο ...αυτο το Σαββατο ειναι Rawk !! xaxaxaxaxaxa

Φήμες που κυκλοφορούν στις γειτονιές των βορείων προαστίων λένε ότι :

Εκτός απ'τα κορίτσια του Jack , στο μαγαζί θα δώσουν το παρόν και ελεύθερες γυμνάστριες (personal trainers) για των οποίων την προσέλευση έχει φροντίσει το στεφάνι μου  8)

τι άλλο θα κάνω για τη δόξα πλέον  ::) 

kostas80 είπε:
Φήμες που κυκλοφορούν στις γειτονιές των βορείων προαστίων λένε ότι :

Εκτός απ'τα κορίτσια του Jack , στο μαγαζί θα δώσουν το παρόν και ελεύθερες γυμνάστριες (personal trainers) για των οποίων την προσέλευση έχει φροντίσει το στεφάνι μου  8)

τι άλλο θα κάνω για τη δόξα πλέον  ::)   
Ρε συ Κώστα αυτό έλεγα στη πρόβα χθες (μιας και παίζουμε και μεις στο DT την Τρίτη).

Έχω χάσει κάθε ευκαιρία να σας δω κι από κοντά.

Όχι ότι δεν μ΄αρέσουν να τριγυρνάνε και οι υπάρξεις γύρω αλλά η καλή live μουσική με το ποτό μου (όταν πάω για llive) προηγείται.

Δυστυχώς σήμερα το βλέπω από πολύ δύσκολο έως απίθανο αλλά επιφυλάσσομαι για το άμεσο μέλλον.

Να περάσετε υπέροχα.

Ευχαριστουμε αγαπητε audiokostas...

Θα αρκεστουμε στο "ματι" των υπαρξεων παλι... απο ψηλα αυτη τη φορα...Αραγες θα εχει κιθαρα επαθλο ?? χαχαχαχαχαχα.....

Σου λεω απο τωρα να κρατησεις ελευθερη την 22α Φεβρουαριου οπου θα ΠΡΕΠΕΙ να ερθεις !!  Περισσοτερα συντομα......!!

Trending...

Νέα θέματα

Back