R.I.P Clive Burr

Tον θεωρω απο τους κορυφαιους ολων των εποχων γιατι ειχε ενα μοναδικο τροπο να χρωματιζει και να γεμιζει τα κομματια των Maiden.

Ο McBrain φαινεται πεντακαθαρα οτι διδαχθηκε πολλα απο το παιξιμο του

Για εμάς τους παλιούς μεταλλάδες του 80 πάντα θα ηχούν στ αυτιά μας τα 16 μετρα του...

Πολύ κρίμα... :(

Πάντα αυτό το κομμάτι μου ερχόταν πρώτο στο μυαλό όταν γινόταν λόγος για τον Clive.

Δυστυχως ο Clive Burr παλευε αρκετα χρονια μ'αυτο το "πραγμα".

Απ'τους καλυτερους NWOBHM ντραμμερς.

Κριμα πραγματικα ρε γμτ.

Φοβερο κομματι με υπεροχο παιξιμο στα τυμπανα.

gvour είπε:
Απ'τους καλυτερους NWOBHM ντραμμερς.
+1.

Και - με ίσως μοναδικό "αντίπαλο" τον Marky Ramone - το πιο γρήγορο δεξί χέρι της εποχής του. Αυτά τα αφιονισμένα 8α και 16α στο hi-hat ήταν από τα στοιχεία που καθόρισαν τον ήχο της πρώτης περιόδου των Maiden.

Kρίμα, για τους απανταχού οπαδούς των Maiden.  :(

Πόσες εκατοντάδες φορές έχουμε ακούσει - ''λιώσει'' τα Iron Maiden, Killers, The number of the beast? ? Ιστορικά άλμπουμ. Ο καθένας βέβαια έχει τα δικό το του ''αγαπημενο'' Maiden album, αλλά αυτά τα συγκεκριμένα τρία, σου βγάζουν μια γλυκιά μελαγχολία, και την αίσθηση μιας μπάντας που τότε ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο. Τα υπόλοιπα άλμπουμ που ηχογραφούσαν, ήταν ήδη rock stars. Άξιος Clive! R.I.P.

Πολύ κρίμα  :( :( :( Είχε πολύ ιδιαίτερο style και τρομερή ενέργεια!!! Θυμάμαι όταν είχα πρωτοακούσει τα genghis khan, phantom of the opera και another life, και είχα μείνει απο το παίξιμο του!! Κρίμα..... :( βάζω να ακούσω το beast over hammersmith

Ντάξει, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία αλλά στεναχωρήθηκα... πόσες ώρες έχω περάσει ακούγοντας τα τρια πρώτα άλμπουμ...

Kρίμα για τον μεγάλο ντράμερ και χαμηλών τόνων άνθρωπο. Μεγάλωσα και εγώ θαυμάζοντας το μοναδικό παίξιμό του. Δύναμη και ουσία είναι αυτά που θυμάμαι από αυτόν συν τα μοναδικά του hooks που σου μένουν αξέχαστα. RIP Clive!  :-[

Iron Maiden - Run To The Hills-Clive Burr -live 1982

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back