"Sunny" by trigga & kguitar

kguitar

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Kαλησπερα σας,

σας παρουσιαζουμε τη σπουδαιοτερη διασκευη που εγινε ποτε  ;D ;D του πασίγνωστου "Sunny".

Καλη ακροαση, λεπτομερεις προσεχως

Μπράβο παίδες. Πολύ πολύ καλό... Το μόνο που δεν με τρέλλανε είναι εκείνα τα "μπουζούκικα"... Αλλά εντάξει ούτε καν τα θυμάμαι...

Ποιος είναι ποιος;

Λοιπον η σειρα εχει ως εξης:

μελωδια kguitar - μελωδια trigga

solo kguitar - solo trigga

και στο τελος μαζι

(μαλλον δικα μου ειναι τα μπουζουκικα ;D. Η αληθεια ειναι οτι το προτυπο μου ειναι ο Καραντινης ;D ;D ;D

ωωω ρισπεκτ καραντίνης.Χιώτης ποιοτητα ομως.Στο ακρωτήηηηηρι κι αποοοοψε ήρθα στο ταβεεεερνάααακι ναααα πιω κραααασι.Ωρε αγγελόπουλα ναπούμ.

re trigga τι ηχο βγαζει αυτη η hag ρε???  τωρα η τρελο-boogie καμπινα φταιει,δν ξερω, αλλα εχεις εναν ηχο...σορρυ kguitar, αλλα ......

με τα παιξιματα καιαυτα δν ασχολουμαι...ειμαι υπερανω γενικα :D

korg ax10 παπουφάνκ edition κατευθείαν με προσομοίωση tweed 410 ειναι.Καλα η hagstrom ρε φιλε δεν παιζεται απο ηχο σε μαγνήτη.Εμενα προσωπικα με ικανοποιεί παντου.Εχω δοκιμάσει 3-4 σκαφακια ως τώρα και σε ηλεκτρικο ηχο δεν γουσταρα τπτ οσο αυτην.(Εννοείται κ σε μανίκι οτι την καταβρίσκω).Στον ακουστικο τωρα δεν θα λεγα οτι την παλεύει και πολύ, ισως ειναι κ το οτι ειναι το 16ρι το σκαφος, περα απο το θεμα ξύλο και η flat χορδή.Οσα σκαφη δοκίμασα ειχαν roundwood 10ρες :P

Φκαριστούμε πολύ για το λογο τον καλό παιδες.Το επομενο θα ειναι και πιο μελετημένο κ απο τους δύο.Αυτο ηταν του κώλου σε προετοιμασία τελειως χύμα.

Triggaκο και kguitar... 8)

Καταπληκτικοί! Απλά απολαυστικοί. Triggaκο ο ήχος σου φίλε μου τα σπάει απλά (χωρίς να υποτιμώ το δικό σου kguitar, απλά τον Γιώργο τον έχω ακούσει πολλές φορές στα clip του).

Έχω την εντύπωση πως κάθε φορά που ποστάρεις clip, ο ήχος σου καλυτερεύει και καλυτερεύει και παρακαλυτερεύει.! 8) Ακούγοντάς σε, σε δικά σου παλαιότερα clip και ειδικά στο ΝΟΙΖ Jam 1, έχω την εντύπωση πως εδώ είναι η καλύτερη χροιά που έχω ακούσει.

Το παίξιμό σου επίσης καλυτερεύει και ωριμάζει φορά με τη φορά. Ένα JAZZ clip 5λεπτο και ακούγεται τόσο ευχάριστα (μαζί με εσένα kguitar εννοείται). Σόλο μεστά, μετρημένα και ζυγισμένα θα τα έλεγα. Μελετημένα ρε αδερφέ.

Μπράβο ρε Triggaκο! :D Μπράβο και σε σένα kguitar! :D

Tο έχετε ρε παληκαρόπουλα! Just DO NOT STOP!!! 8)

Πολλες και καλες οι ιδεες και των δυο,αλλα οχι κατασταλαγμενες.Μια ακομη version πιο δουλεμενη ισως?? ;)

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!

ΥΓ: Πού'σαι Jimmy να καμαρώσεις το μαθητή σου!!! ;)

ggsaxman είπε:
Πολλες και καλες οι ιδεες και των δυο,αλλα οχι κατασταλαγμενες.Μια ακομη version πιο δουλεμενη ισως?? ;)
Tι εννοεις ακριβως, γιατι κυριως αυτοσχεδιασμό κάνουμε.

Σιγουρα μπορουσαμε καλυτερα, αλλωστε το αναφεραμε παραπανω.

Ευχαριστουμε παντως για τα καλα λογια

και σε σενα elavd :)

Εννοω "χτισιμο" του σολο με δομημενες φρασεις που να δινουν την αισθηση της πορειας προς μια ολοκληρωση.Αυτο που λενε στο Αμερικα build-up.Απο το πιο απλο στο πιο συνθετο,απο το "λιγο" στο "πολυ" κ.ο.κ...

ggsaxman είπε:
Εννοω "χτισιμο" του σολο με δομημενες φρασεις που να δινουν την αισθηση της πορειας προς μια ολοκληρωση.Αυτο που λενε στο Αμερικα build-up.Απο το πιο απλο στο πιο συνθετο,απο το "λιγο" στο "πολυ" κ.ο.κ...
Got you ;)

Το επομενο θα ειναι δομημενο καλυτερα (αν βρουμε χρονο ???)

Φαινεται δεν το γλιτώνουμε το δεύτερο κυργιάννη.Ακκόνισε την πένα σου και διαλιέχτιε τιπουτις μι προυουπτική να γκρατζανίσουμι πάλι.

Φχαρστούμι πιδια.

Ξερτι τι σκέφτουμι?Αφου του φτουράμι του ιγγλέζικου γιάτι ελκάβλι κ τζουτζουσέξμαν δεν κουρδίσετε κ σεις να το κάνουμε παρτουζέ ολέ το κομματι?

trigga είπε:
Ξερτι τι σκέφτουμι?Αφου του φτουράμι του ιγγλέζικου γιάτι ελκάβλι κ τζουτζουσέξμαν δεν κουρδίσετε κ σεις να το κάνουμε παρτουζέ ολέ το κομματι?
Αν περιμένετε από μένα να παίξω jazz, θα πρέπει να περιμένετε πολλάαααα χρόνια για αυτό...;D ;D ;D

βαλε την τρελοπεντατονική σου την αρωματισμένη.Εχεις παιξει ωραια πραματα ανα καιρους μη μας καμεις τον δύσκολο γκαμηλιέρη του αιγαίου.

Βλεπω μεγαλη προοδο νεε μου,ο ηχος σου εχει βελτιωθει παρα πολυ  απλα γιατι εχεις προχωρησει ως παικτης ;)

αντε σε λιγο θα  σε γραψω και σε κανονικο στουντιο για να βγαλεις και εσυ μια ...πλακα και να σε καμαρωσουμε σουπερ σταρ!  ;D

Σε λιγο καιρο, μετά το χριστούγεννο, θα παιξουμε στην γιορτη του ωδειου οπως περυσι αν θυμάσαι.Εχω σκοπο να τα συγκρίνω κ να δουμε το πέρισυ με το φετος.1 χρόνος ακριβώς απο κει που δεν ήξερα τι είναι η πεντατονική καλα καλα που εχω πάει.Πρέπει να κάνει δουλειά ο Jimmys o Brunos δε εξηγείται αλλιώς ;D

Παπουφάνκ ευχαριστώ για το λόγο, νομίζω ειναι κ η πρωτη φορα π κανεις τον κοπο να μου γράψεις σε κλιπάκι.

Trending...

Νέα θέματα

Back