- Πόντοι
- 38
[flash=200,200]
[flame mode on]
[flame mode on]
Θα εριχναν ΑΜΕΣΑ κατα 10%-15% την αξια των vintage αν ειχαν original κολλησεις.Βινταζολαγνοι ειναι οι ανθρωπΕς οχι λαλακες.... ;DΑν έπιαναν και ένα κολλητήρι να αλλάξουν τους μαγνήτες ανάμεσα στις κιθάρες
Ωπ, τι διάολο, χάνω πολλά θέματα στο noiz τελευταία, παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμαSuperfunk είπε:
Superfunk είπε:Θα εριχναν ΑΜΕΣΑ κατα 10%-15% την αξια των vintage αν ειχαν original κολλησεις.Βινταζολαγνοι ειναι οι ανθρωπΕς οχι λαλακες.... ;D
το χειροτερο ειναι οτι παν να μιμηθουν τον chapman κ τον αλλον!Έκτορας είπε:Το είδα και εγώ. Αν έπιαναν και ένα κολλητήρι να αλλάξουν τους μαγνήτες ανάμεσα στις κιθάρες, θα είχαμε κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε και δεν θα είχαμε μείνει στα χαζοχαρούμενα γέλια και εκφράσεις... Τώρα όμως...
Προφανώς διαφωνούμε στο πως εισπράτουμε τα πράγματα. Το γεγονός ότι παρουσιάζουν σαν δεδομένο μια, στερούμενη οποιασδήποτε τεκμηρίωσης, εμπειρία, ιδιαίτερα αν αναλογιστείς την σημασία της εταιρείας του Daniel (μιας και το αναφέρεις) εμένα με ενοχλεί. Αρκετά τουλάχιστον για να το σχολιάσω σε ένα guitar forum.TakisMasterKey είπε:Αυτό που προσωπικά μου μένει βλέποντάς τους, είναι το ότι μοιράζονται γνώση-εμπειρία-ψάξιμο χωρίς εξυπνακισμούς και ξερολισμούς.
Προσωπικά, μου φτάνει και μου περισσεύει.![]()