Πωωωω' date=' ευτυχώς που επέμενα να το ανεβάσεις... το κομάτι μαμάει...[/quote']Να σαι καλα αν και ειναι λιγο προχειρο και ο τιτλος ειναι απο κομματι
των Dead Can Dance!!Λοιπον ?Το μπασσο δεν πικαρει λιγακι σε κατι σημεια?
... και ΔΕΝ πηκάρει... που στην ευχή το ακούς ρε μπαγάσα' date=' σε διαδήλωση..;;;[/quote']ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ! ! !
Αλήθεια ρε Μήτσο' date=' πού το ακούς να πικάρει; Έχεις παραισθήσεις; Τί έφαγες για μεσημέρι; Ήπιες και μπύρα; :lol: Κανόνι το κομμάτι! Γιατί δεν το έχω ακούσει; Είναι φρέσκο-φρέσκο; "Της ώρας"; [/quote']
Fρεσκο φρεσκο λεμε, σπαρταραει το ατιμο...Η αληθεια ειναι οτι σε κατι
σημεια το μπασο θα πρεπει να χαμηλωσει..Δε λες?
Κάτσε γιατί τώρα το άκουσα στην σωστή ένταση...
Το μπάσο σου "πορδίζει" ελαφρώς' date=' αν εννοείς αυτό...¶ρα συμπεραίνω ότι δεν έγινε σκόπιμα. :lol:
Δεν έχω να προτείνω κάποια λύση. Εσύ είσαι ο μπασίστας. Ή τουλάχιστον ήσουν μέχρι την τελευταία φορά που κοίταξα... :mrgreen:[/quote']
Μετά από αυτό με βάλατε και το άνοιξα στα PT. Δεν πηκάρει (το κομάτι). Τώρα για το πορδίζειν του μπάσου, όντως και εγώ θα το είχα μιξάρει (ή μάλλον θα το είχα γράψει λίγο χαμηλότερα) εν' τούτοις δεν έχει οδηγήσει το αποτέλεσμα στα κόκκινα.
Το κομμάτι είναι ωραίο και το μπάσο είναι μια χαρά.. δεν πικάρει τουλάχιστον. Αν σου φαίνεται έντονο το μπασο (εμένα μάρεσε ) μπορείς να το χαμηλώσεις λίγο.. το τρίξημο δεν νομίζω πως είναι λόγο έντασης αλλά στη χρειά του μπάσου.Σίγουρα με μια παρεμβασούλα στο master μπορείς να κομπρεσάρεις λίγο τις συχνότητες.
Θα ήθελα λίγο πιο έντονα τα drums.
Εγώ για να το ακούω καλλύτερα το πείραξα λίγο' date=' και το έκανα έτσι:
http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/x_pap/as_the_bell_rings_2x.mp3[/quote']
Ακουσα μια ελαφρια διαφορα(προς το καλυτερο)οφειλω να ομολογησω.
ΟΜΟΛΟΓΩ! :lol: Σα να "εδεσε "περισσοτερο το μπασσακι με το συνολο.Ξαναλεω ομως οτι το αποτελεσμα ηταν απευθειας απο το reason..Κανενα ιχνος mastering,απλα πειραζα λιγο τις εντασεις-εν διαμεσω του κομματιου..