Έπεσε σήμερα στα χέρια μου μια κόπια του δίσκου "Φοβάμαι" του Βασίλη Παπακωνσταντίνου...Παρόλο που είχα ακούσει 1-2 από τα τραγούδια του δίσκου, κυρίως live, ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τον δίσκο ολόκληρο και φυσικά δεν μπορούσα παρά να προσέξω τόσο τις κομματάρες που περιέχονται (ίσως από τους top δίσκους του καλλιτέχνη) όσο και τις πολύ καλές ερμηνείες του τραγουδιστή, αλλά και τις εκτελέσεις των μουσικών...σίγουρα πρόκειται για δίσκο-διαμάντι στο ελληνικό Rock και μια από τις πλέον σοβαρές δουλειές που έχουν γίνει στον χώρο αυτό...
...Και για να έρθω στα δικά μου ως μπασίστας, αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση απ'όλον το δίσκο είναι οι ΦΟΒΕΡΕΣ εκτελέσεις του μπασίστα, ο οποίος κυριολεκτικα ζωγραφίζει με το fretless κυρίως στα κομμάτια "Στέλλα" και "Πρέβεζα"...μήπως κανείς εδώ μέσα ξέρει ποιος είναι αυτός ο κύριος και που αλλού παίζει/έχει παίξει????
...Και για να έρθω στα δικά μου ως μπασίστας, αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση απ'όλον το δίσκο είναι οι ΦΟΒΕΡΕΣ εκτελέσεις του μπασίστα, ο οποίος κυριολεκτικα ζωγραφίζει με το fretless κυρίως στα κομμάτια "Στέλλα" και "Πρέβεζα"...μήπως κανείς εδώ μέσα ξέρει ποιος είναι αυτός ο κύριος και που αλλού παίζει/έχει παίξει????