ε,αν δεν σε εντυπωσιαζε ο Jones...ΠΟΙΟΣ μπασιστας θα σε εντυπωσιαζε..? ;DΕντυπωσιάστηκα απ’ τον ντράμερ αλλά κυρίως απ’ τον μπασίστα.
ο ντραμμερ ειναι απο τους μεγαλυτερους ντραμμερ που εχουν ποτε υπαρξει....Ο ντράμερ είναι θεός
Μάλιστα, μόλις συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για τον Darryl Jones… Στο σάιτ του συγκροτήματος δεν αναγράφεται το όνομά του http://blackdub.net/. Τεράστια παράλειψη.Superfunk είπε:ε,αν δεν σε εντυπωσιαζε ο Jones...ΠΟΙΟΣ μπασιστας θα σε εντυπωσιαζε..? ;D
θυμαμαι που τον ειχα δει ζωντανα με τον Miles Davies (ηταν δεν ηταν...16 ετων....)
Iσως εχεις γνωρισει μονο...ΕΛΛΗΝΕΣ jazz drummers.... ;D ;Dσυνήθως οι jazz drummers είναι κομπλεξικοί..."ΑΑαα..τι είναι αυτό ροκ?..μπααα..μόνο bepop ξέρω να παίζω..."
Είσαι άδικος.Superfunk είπε:Iσως εχεις γνωρισει μονο...ΕΛΛΗΝΕΣ jazz drummers.... ;D ;D
Αν εννοείς τότε στο Λυκαβητό, κάπου εκει δίπλα σου πρέπει να ήμουν κι εγώ SF!Superfunk είπε:θυμαμαι που τον ειχα δει ζωντανα με τον Miles Davies (ηταν δεν ηταν...16 ετων....)
Για μενα η Τrixie ηταν ο βασικος λογος που παρακολουθουσα το YT καναλι των Black Dub και περιμενα ενα χρονο για να κυκλοφορησει ο δισκος. Μουσικαρες οι υπολοιποι, ωραια παραγωγη που παραπεμπει αρκετες δεκαετιες πισω αλλα για μενα αυτη εκανε τη διαφορα. Θα συμφωνησω με τα λεγομενα σου, απ' οτι εχω δει online η κοπελα τρεχει με χιλια και δουλευει πολυ. Ελπιζω να μη καταντησει σαν την Joss Stone που μετα απο δυο ωραιους δισκους εβγαλε ενα αδιαφορο album.bloody_sunday είπε:...Ξαναείδα την Trixie Whitley λάιβ, χωρίς τον Lanois. Βρίσκεται πια σε στρατοσφαιρικό επίπεδο. Πώς γίνεται να έχει βελτιωθεί ΑΚΟΜΗ περισσότερο? I mean.. what's the limit? Δυναμικές φωνής κορυφαίες, masterclass φρασεολογίας, jazzy groove ακόμη και σε ροκ κομμάτια, άψογη τονικότητα και έλεγχος, φοβερή σκηνική παρουσία, πανέμορφη, φιλική και χαμογελαστή προς το κοινό αλλά και με μια διακριτικότητα & "εσωτερικότητα" στα πιο σκοτεινά trippy της κομμάτια, οι συνθέσεις της πολύ ωραίες, backing μπάντα που πετάει... σπίτσλες. Τόσο νέα, και με άνεση, όρεξη και μαεστρία που θα ζήλευαν βετεράνοι. Aν σας δοθεί η ευκαιρία να την δείτε, μην την χάσετε (όπως και την εκπληκτική και εξίσου νέα και ταλαντούχα - πλην όμως εντελώς διαφορετικού στυλ - Chelsea Wolfe ως support στους Russian Circles, που επίσης με εντυπωσίασε).