"Αρρώστια" ή Μεράκι;

korg_nikos

Μέλος
Πόντοι
36
Ωραιο... Μοντερνο και νεοκλασσικο 2-σε-1 ;D

Τοση βαβουρα να μην ειχε το μοτερ...

Το σιγουρο ειναι οτι ο τυπος εχει πολυ ελευθερο χρονο...

Και εγώ σπάστηκα που το είδα.

Βλαμένος είναι ο έρμος... κατέστρεψε δύο όργανα....

απλα οταν δεν εχεις τι να κανεις κανεις μαλακιες για να σκοτωσεις το χρονο σου  ;D ;D ;D

Εντάξει ρε παιδιά γιατί το κατακρίνετε?Εγώ το έχω δει πολύ παλιά,ότα τα ανέβασε σχεδον,και κατασκευαστικά είναι πολύ έξυπνο.Εξάλλου μπορεί τα δύ οόργανα να είχαν καταστραφει τα εξής σημεία(αν κα ιστο triton extreme δεν φαίνεται).Μπορεί ας πούμε να ήταν το πιάνο σαν έπιπλο,τόσο παλιό δηλαδή.Εγώ το λέω μεράκι πάντως. :D

οκ ολα αυτα αλλα εγω το βρισκω pure SICK!!!

καταρχας παιζει αυτο το πραμμα σωστα??

Εγω εχω αλλη απορια! Αν καουν τα (ποζερικα) λαμπακια (κωλοφτιαγμενου αυτοκινητου) το ξηλωνει ολο και ξανα μανα να βαλει τα χριστουγεννιατικα για το Δεκεμβρη?

αν οντως γινεται αυτο που λεει η QOTSA γλιτωνει και το στολισμα δεντρου!!

Μαίρη Κρίστμαςςς.

Αναμενόμενο Ελληνικό κραξιμο. Δεν πεθαίνει ποτε.  Υπαρχει η σοφή παροιμία με την αλεπού.....

Bulbus156 είπε:
Αναμενόμενο Ελληνικό κραξιμο. Δεν πεθαίνει ποτε.  Υπαρχει η σοφή παροιμία με την αλεπού.....
Sorry κιόλας φίλε μου αλλά τι θα πει αυτό; Εμένα δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό που κατόρθωσε ο τύπος στο βίντεο. Τον παραδέχομαι για τη δουλειά που έριξε και για το σωστό (τεχνικά) αποτέλεσμα αλλά η ιδέα μου φαίνεται τραγικά κακόγουστη και μη-πρακτική.

Θα πρέπει να το παίξω λοιπόν υπεράνω και να πω "μπράβο, μαμάτο" για να ξεφύγω από την κατηγορία του Νεοέλληνα που κρίνει αρνητικά τα πάντα; Οκ, το έχει αυτό το κουσούρι ο λαός μας αλλά τι σχέση έχει με την προκειμένη περίπτωση;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back