quiz για εναν fender twin reverb....

mechmg93

Μέλος
Πόντοι
36
QUIZ:

ποσα πληρωνει καποιος στην θεσσαλονικη για να κανει service εναν fender twin reverb(αγορασμενο 400 ευρω απο καταστημα που εκλεινε στην αμερικη) αλλαζοντας ολες τις λαμπες και μερικους πυκνωτες????

οποιος το βρει κερδιζει ενα vintage μαντολατο by mechmg93....

ακουω....(θα γελασετε η μαλλον θα κλαψετε στο τελος) :lol:

Με τρομάζεις mechmg93...

Να πω ένα 250άρι; :?

εξαρταται απο τις λαμπες.ενα αξιοπρεπες σετ ρωσικων λυχνιων κυμαινεται για τον συγκεκριμενο ενισχυτη απο 130-200 ευρω ενα ακριβο σετ υψηλοτερης ποιοτητας γυρω στα 300 και ενα NOS γυρω στα 400,αντε και 20 ευρω για τους πυκνωτες και 50 για τα "εργατικα",παραπανω δεν μπορει...

Κοστίζει όσο το τέβε, το ρεύμα, το τηλέφωνο, τη ΔΕΗ που πλήρωσε το τελευταίο δίμηνο, γιατί δεν έκανε κανένας άλλος service. :lol: :lol: :lol:

1000 euro? (αποκλείεται τόσο, αλλά λέμε τώρα... )

*το μαντολάτο είναι αυθεντικό Κερκυραϊκό ή καμιά κινέζικη 'vintage' reissue? :lol:

εξαρταται απο τις λαμπες.ενα αξιοπρεπες σετ ρωσικων λυχνιων κυμαινεται για τον συγκεκριμενο ενισχυτη απο 130-200 ευρω ενα ακριβο σετ υψηλοτερης ποιοτητας γυρω στα 300 και ενα NOS γυρω στα 400' date='αντε και 20 ευρω για τους πυκνωτες και 50 για τα "εργατικα",παραπανω δεν μπορει...[/quote']
λοπον εδωσε 500 ευρω και μολις το ακουσαμε μας εφυγε το καφασι.δεν ηξερα βεβαια οτι μπορει οντως ναφτασει τοσο ακριβα και να μην θεωρειται κλοπη. θα μαθω τι λαμπες εβαλε και τελικα θα αποδειχτει οτι εβαλε τις απλες με 500 αλλα λεμε..

σχετικα με το μαντολατο, ειναι original του 62..

τελικα απο δω και περα θα πρεπει να διασταυρωνω καλυτερα τις πληροφοριες μου γιατι μου ειχαν πει λαλακιες.

η αληθεια ειναι οτι αλλαχτηκαν 11 λαμπες αγνωστου ταυτοτητας με 250 ευρω και ενα τροφοδοτικο αλλα 100 δηλαδη συνολο 350 ευρω που αντιλαμβανομαι οτι ειναι μια χαρα.

ειμαι πολυ κακοπροαιρετος τελικα :oops: :oops:

Οι λάμπες θέλουν κάποια ειδική γνώση για να αλλχθούν και κολλητήρια και σχετικά εργαλεία ή κουμπώνουν σε ειδικές υποδοχές;

Για να καταλάβω πόσο πήγαν τα "εργατικά"...

οι λαμπες για να αλλαχτουν δεν θελουν καμμια ειδικη γνωση,για να τους κανεις ομως bias χρειαζεσαι πολυμετρο,πειρα και ΜΕΓΑΛΗ προσοχη...

για να αλλαξεις τροφοδοτικο ομως πρεπει να εχεις γνωσεις,το ιδιο και πυκνωτες...

Τι είναι το bias, με απλά λόγια; :oops:

Χρειάζεται κάθε φορά που αλλάζονται οι λάμπες; :oops:

Τι είναι το bias' date=' με απλά λόγια; :oops: Χρειάζεται κάθε φορά που αλλάζονται οι λάμπες; :oops:[/quote']

Ειναι μια ρυθμιση που κανεις οταν αλλαζεις λαμπες με ενα κατσαβιδακι και ενα πολυμετρο... βιδωνεις η ξεβιδωνεις τη βιδα μεχρι το πολυμετρο να σου δειξει καποια συγκεκριμενη τιμή.... εγω το εκανα στον δικο μου και αλλαξε δραματικα ο ηχος προς το καλυτερο, αφου οι τιμες που μου εδειχνε δεν ειχαν καμια σχεση με αυτες που επρεπε... παντως το μανιουαλ του ενισχυτή τα λεει ολα με ακριβεια και δε νομιζω πως χρειαζεται πείρα.... εγω μονος αλλάζω λαμπες και δεν εχω καμια προηγουμενη εμπειρια αφου μπαινουν σε εσοχες, δεν εχει σχεση με κολλησεις κτλ....

Δυστυχως δεν εχουν ολοι οι ενισχυτες ευκολη προσβαση σε "βιδουλα" :lol: για το biasing ,αληθεια τι ενισχυτη εχεις?,οποτε χρειαζεται καποιες γνωσεις,σε καποιους π.χ χρειαζεται μεχρι και ολο το σασι να "ξηλωσεις" :wink:

Δυστυχως δεν εχουν ολοι οι ενισχυτες ευκολη προσβαση σε "βιδουλα" :lol: για το biasing ' date='αληθεια τι ενισχυτη εχεις?,οποτε χρειαζεται καποιες γνωσεις,σε καποιους π.χ χρειαζεται μεχρι και ολο το σασι να "ξηλωσεις" :wink:[/quote']

Fender Pro Reverb

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0215500000

Eχω μεινει 1000% ευχαριστιμενος......!!!!!!!!

Τον εχω 2 χρονακια περιπου....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back