Quiz για δυνατούς λύτες (ίσως και όχι)

• Thread starter Thread starter nuno
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K

nuno

Νέο μέλος
Πόντοι
16
1) τα χρήματα που έχω στην άκρη άρχισαν να ξαναμαζεύονται μετά το soldano και των συναφών

2) δεν είμαι και πολύ υπέρ της αποταμίευσης

3) Μου λείπει η all time classic stratocaster

4) SF:Δεν θέλω ν ακούσω κουβέντα περί telecaster (προέχει η strat)

:lol:

Λόγω όλων των παραπάνω, σκέφτομαι μήπως και χτυπήσω καμία (πιθανή αγορά μέσα στο καλοκαίρι).

Τώρα τι ακριβώς θέλω:

Το κλασσικό s-s-s (δεν θέλω διπλό για bridge)

Κλασσικό τρέμολο (όχι floyd)

Τον κλασσικό ήχο strat

Μουσική που θα παίζει η strat: rock-blues (θα φτάνει σε ημιγκαζωμένους ήχους και θα σταματάει εκεί)

Μέχρι 2000 ευρώ

Καινούρια ή μεταχειρισμένη (mint condition) δεν με νοιάζει

Περιμένω οδηγίες για το που να προσανατολιστώ

Δεν είμαι κολλημένος με Fender (δεκτές και προτάσεις του στυλ G&L, Blade κτλ, αρκεί ο ήχος να είναι αυτός που όλοι έχουμε στο μυαλό μας σαν κλασσικός ήχος stratocaster)

Περιμένω απαντήσεις σας :wink:

Δωσε 500 ευρω και παρε μια rockinger (ειναι οτι καλυτερο μεσα στα χρηματα που θες να δωσεις και εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ που μια καλη vintage strat ΠΡΕΠΕΙ να εχει δηλ. steel block,alnico pickups,vintage hardware & φανταστικα ξυλα & χρωματα) αλλοιως αν θες να δωσεις 2000 ευρω για ενα bolt on οργανο σε συμβουλευω να αγορασεις απο Αμερικη www.gbase.com καποια vintage strat κοντα στα λεφτα σου (για να μπορεις να την πουλησεις σε 2πλασια τιμη σε 2-3 χρονια..) νομιζω οτι με $2400-$3000 μπορεις να αγορασεις ακομα καποιες early 70's strats. :wink:

αλλοιως παρε την Rockinger & με τα 1500 ευρω παρε το κοριτσι & καντε ενα ωραιο ταξιδακι στην Ευρωπη να ξελαμπικαρει & το μυαλουδακι σας :wink: :lol:

Όχι άλλη Ευρώπη, φτάνει πια. Με τη δουλειά ταξιδέυω συχνά και συχνά επίσης επωφελείται και η μικρή. ¶σε που κάθε φορά βγαίνουμε εκτός προυπολογισμού εξ αιτίας της!!Αντί να χτυπάω εγώ καμιά PRS, χτυπάει η αφεντιά της παντελονάκια και ρουχαλάκια...

Thanx for the link!

περιμενε κ τις καονουριες τις suhr...οπου να'ναι ερχονται...

θα κοστιζουν λιγο παρα κατω απο τις 2000

θα ειναι μια κανονικοτατη suhr χωρις custom επιλογες..

νομιζω oti θα σου ταιριαξει κουτι...

Θα σου ελεγα να πας απο του Κουρμπη και να δοκιμασεις τις suhr.

Επισης μπες στο musicstore.de και δες τι fender εχει,καθε τοσο εχει καλες προσφορες.

οταν παιξεις για λιγες ωρες με μια suhr Ολες οι αλλες κιθαρες μετα θα σου φαινονται απο πολλες αποψεις ενα ή και περισσοτερο επιπεδα κατω... 8) :wink:

υ.γ.αν παξεις μονο για 2-3 λεπτα ισως και να μην παρεις χαμπαρι και πολλα...αλλα αν καταλαβεις τι παιζει...την γ%*ησες :lol:

Δωσε 500 ευρω και παρε μια rockinger (ειναι οτι καλυτερο μεσα στα χρηματα που θες να δωσεις και εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ που μια καλη vintage strat ΠΡΕΠΕΙ να εχει δηλ. steel block' date='alnico pickups,vintage hardware & φανταστικα ξυλα & χρωματα) αλλοιως αν θες να δωσεις 2000 ευρω για ενα bolt on οργανο σε συμβουλευω να αγορασεις απο Αμερικη www.gbase.com καποια vintage strat κοντα στα λεφτα σου (για να μπορεις να την πουλησεις σε 2πλασια τιμη σε 2-3 χρονια..) νομιζω οτι με $2400-$3000 μπορεις να αγορασεις ακομα καποιες early 70's strats. :wink:
αλλοιως παρε την Rockinger & με τα 1500 ευρω παρε το κοριτσι & καντε ενα ωραιο ταξιδακι στην Ευρωπη να ξελαμπικαρει & το μυαλουδακι σας :wink: :lol:[/quote']

+1.000.0003 :lol:

Με βλέπω το Σάββατο να κατεβαίνω Παναγιώτη για Surhοτσαρκα.

Ας αρχίσουμε από εκεί και κάπου θα μας βγάλει.

Thanx guys

οταν παιξεις για λιγες ωρες με μια suhr Ολες οι αλλες κιθαρες μετα θα σου φαινονται απο πολλες αποψεις ενα ή και περισσοτερο επιπεδα κατω... 8) :wink: υ.γ.αν παξεις μονο για 2-3 λεπτα ισως και να μην παρεις χαμπαρι και πολλα...αλλα αν καταλαβεις τι παιζει...την γ%*ησες :lol:
Τάκη τι κιθάρα έχεις αλήθεια;;; :lol: :lol: :lol:

Όχι άλλη Ευρώπη' date=' φτάνει πια. Με τη δουλειά ταξιδέυω συχνά και συχνά επίσης επωφελείται και η μικρή. ¶σε που κάθε φορά βγαίνουμε εκτός προυπολογισμού εξ αιτίας της!!Αντί να χτυπάω εγώ καμιά PRS, χτυπάει η αφεντιά της παντελονάκια και ρουχαλάκια...Thanx for the link![/quote']

Ε τότε κράτα τα λεφτά για να καλήψεις τις επόμενες σπατάλες της :lol:

οταν παιξεις για λιγες ωρες με μια suhr Ολες οι αλλες κιθαρες μετα θα σου φαινονται απο πολλες αποψεις ενα ή και περισσοτερο επιπεδα κατω... 8) :wink: υ.γ.αν παξεις μονο για 2-3 λεπτα ισως και να μην παρεις χαμπαρι και πολλα...αλλα αν καταλαβεις τι παιζει...την γ%*ησες :lol:

:)

υπαρχουν κ οι tom anderson βεβαια (μιλαμε βεβαια μονο gia bolt-on)αν κ αυτες ειναι πιο 'μοντερνες'..

πιο πολυ για rack....

γιατι οι TYLER πανε πισω???ακουγονται τα καλυτερα απο παρα πολυ κοσμο...ενας απο τους πολλους που παιζει με tyler ειναι και ο landau! :wink:

993183280aae81fae028feac8016be4a6ed9f26cb23e657ef1240747.jpg

8065215992e9ab2be233666f1cd956cfe93188526503c27fbaad3ea3.jpg

75612998d6d638acf08a9a63008e950d4b228c73cdac13661eeddd09.jpg

γιατι οι TYLER πανε πισω???ακουγονται τα καλυτερα απο παρα πολυ κοσμο...ενας απο τους πολλους που παιζει με tyler ειναι και ο landau! :wink:
993183280aae81fae028feac8016be4a6ed9f26cb23e657ef1240747.jpg

8065215992e9ab2be233666f1cd956cfe93188526503c27fbaad3ea3.jpg

75612998d6d638acf08a9a63008e950d4b228c73cdac13661eeddd09.jpg

δεν εχω παιξει ποτε..

xa,σωστος τακη,αλλα δεν τις βρισκεις ελλαδα ρα γαμοωτο(αν και ειναι κ λιγο τσιμπημενες..κ ασχημο headstock(για τα γουστα μου))

και εγω θα ηθελα μια τετοια.μια psychedelic vomit ισως η mia burning water... 8)

με το mid boost... :roll:

www.proguitar.de/ProGuitarPreisliste/E-Guitars/E-GuitarPreisliste.html

an και εδω τις εχει θα ελεγα πολυ πολυ φτηνα :roll:

www.proguitar.de

oπως κ τις suhr..... :)

oπως βασικα τα περισσοτερα πραγματα που εχει..

xa' date='σωστος τακη,αλλα δεν τις βρισκεις ελλαδα ρα γαμοωτο(αν και ειναι κ λιγο τσιμπημενες..κ ασχημο headstock(για τα γουστα μου))[/quote']

ΧΑ ΧΑ Συμφωνώ! Μπορεί να είναι απίστευτες κιθάρες αλλά έχουν ΑΠΑΙΣΙΑ headstock!!! (Εμ, γιατί νομίζεις ότι όλες οι photos δεν δείχνουν το headstock τους? Είναι τυχαίο??? ;))

Τι να πω ρε παιδια... :roll: πεταμενα λεφτα..... :cry:
γιατι το λες αυτο ρε;ειλικρινα ωρες ωρες δεν μπορω να σε καταλαβω... :cry:

δεν φανταζεσαι ποσο αδικο εχεις αν πιστευεις οτι ειναι πεταμενα λεφτα να παρεις μια τετοια κιθαρα...

tyler :!: 8O

με τετοιο Hedstock & τετοιο απαισιο φινιρισμα :?: :lol:

τουλαχιστον οι Suhr εχουν ωραιο χρωμα!! :lol:

σοβαρα τωρα,εχω παιξει με αρκετες Tyler & ηταν ολες αψυχες και "κλινικες" (χειροτερες & απο Τom Anderson) με απαισιους μαγνητες & οχι και τοσο τελεια κατασκευη (πουλας που πουλας ενα παναπλο στην κατασκευη & στα υλικα οργανο για χρυσο φτιαξτο τουλαχιστον καλα ανθρωπε μου!! :roll: :twisted: )

για το φινιρισμα και το headstock δεν θα πω τιποτα γιατι γουστα ειναι αυτα!

αλλα θελω εστω και ΜΙΑ ΦΟΡΑ να ακουσεις για ακριβο οργανο και να πεις εστω και μια καλη κουβεντα!κομπλεξ εχεις παιδακι μου? :lol: ετσι ρε παιδι μου για ξεκαρφωμα πες κατι καλο! :lol:

α!και Thanks για το review αλλα θα εμπιστευτω τα δεκαδες reviews απο παικτες οπως ο landau κτλ..που ξερουν να εκτιμησουν πραγματικα ενα καλο οργανο!δεν ειναι μπηχτη για εσενα(και για εμενα και για ολους μας) εννοειται αλλα καταλαβες τι εννοω! :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back