- Πόντοι
- 1,058
Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε όλοι υγιείς και πνευματικά και σωματικά. Τώρα τελευταία βιώνω έναν δύσκολο προβληματισμό, σχετικά με το τι μουσική πραγματικά γουστάρω να γράφω. Μία γράφω techno, μία μεταλιές, μία βρίσκω τον εαυτό μου να θέλει να ασχοληθεί με progressive metal, το μυαλό αχταρμάς. Θα μου πείτε "κάντα όλα μαζί", η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν γίνεται. Είμαι σε φάση που ψάχνω τη φωνή μου ουσιαστικά, ψάχνω να δω τι πραγματικά με εκφράζει, πώς μπορώ να "μιλήσω" καλλιτεχνικά και να πω αυτά που έχω να πω τέλος πάντων. Ίσως να φταίει και η καραντίνα, ποιος ξέρει;!
Έγραψα το παρακάτω τη βδομάδα που μας πέρασε, υποθετικά πάντα προορίζεται για vocals, οπότε δείξτε λίγη κατανόηση στην αρχική επαναληψιμότητα, ήθελα τα κουπλέ να αφήνουν χώρο στη φωνή. Οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτή, ελπίζω να σας αρέσει.
Έγραψα το παρακάτω τη βδομάδα που μας πέρασε, υποθετικά πάντα προορίζεται για vocals, οπότε δείξτε λίγη κατανόηση στην αρχική επαναληψιμότητα, ήθελα τα κουπλέ να αφήνουν χώρο στη φωνή. Οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτή, ελπίζω να σας αρέσει.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: