Ψαχνω λαμπες mesa boogie el 34 αλλ δεν βρισκω...any help?

treloagori

Νέο μέλος
Πόντοι
18
τις θελω για εναν μαρκο 5 που εχω και δεν εχει biasαριστει οποτε θελω να ειναι mesa boogie...

δυστυχως δεν κανουν οι el84 παρολο που τις βρηκα για τον μαρκο τα pins δεν ταιριαζουν και η mesa δεν στελνει ευρωπη...

αν ξερετε κανενα store να παραγγειλω μου λετε...thanks....

απ'οτι ειδα στον thomann φέρνουν λάμπες mesa boogie αλλά δεν έχουν στη λίστα τις el34.

αν θες στείλ'τους ένα mail

δε ρωτάς και στον αντιπρόσωπο στην ελλάδα?

treloagori είπε:
τις θελω για εναν μαρκο 5 που εχω και δεν εχει biasαριστει οποτε θελω να ειναι mesa boogie...

δυστυχως δεν κανουν οι el84 παρολο που τις βρηκα για τον μαρκο τα pins δεν ταιριαζουν και η mesa δεν στελνει ευρωπη...

αν ξερετε κανενα store να παραγγειλω μου λετε...thanks....
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390089208957&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2836wt_698

treloagori είπε:
ξαναλεω...χωρις bias?
κατσε ρε δεν εχει πισω το switch για  bias  ο μαρκος 5  αν δεν κανω λαθος????????

treloagori είπε:
ξαναλεω...χωρις bias?
Ενας φιλος που εβαλε αυτες στον Mark V, δεν χρειαστηκε rebias. Υποθετω πως ουτε εσυ θα χρειαστεις.

Ρωτα και στο Στολλα μηπως εχει  της Mesa Boogie

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλησπέρα!

για να μην ανοίγω καινουριο θέμα

έχω ένα rectoverb series 2 , και θέλω ΕL34 αλλά όχι boogie

έχει δοκιμάσει κανείς κάτι και του δουλεψε καλά; είτε απλά τεχνικά είτε και ηχητικά;

επίσης έχει συγκρινει κάποιος boogie λάμπες EL34 με άλλες άλλου κατασκευαστή;

περιμένω τις προτάσεις σας!

Η Mesa δεν φτιαχνει λυχνιες,rebranded Svetlana ειναι οι περισσοτερες εκτος και αν εισαι ΠΟΛΥ τυχερος και αυτες που εχεις ειναι οι  EL-34 STR 450 (που ειναι NOS Siemens και μαμανε και δερνουν,δεν θα βρεις τοσο καλη λυχνια σε λογικες τιμες στη σημερινη αγορα)

Πολυ καλες EL34 ειναι οι Electro-Harmonix 6CA7EH (θα σου δωσουν τρομερο headroom),οι Genalex - Gold Lion KT77 (επισης εξαιρετικες θα σου δωσουν λιγο περισσοτερο sparkle απο τις απλες EL34) καθως και οι Tung-Sol EL34B.

Ολες ταιριαζουν μια χαρα στον Mesa σου ο οποιος οπως ολοι οι Mesa δεν χρειαζεται rebiasing.

Superfunk είπε:
Ολες ταιριαζουν μια χαρα στον Mesa σου ο οποιος οπως ολοι οι Mesa δεν χρειαζεται rebiasing.
Rebiasing χρειάζονται όλοι οι ενισχυτές!  :)

Μωρε μια χαρα αντεχουν (και ακουγονται) oι Mesa οτι και να τους βαλεις,αλλωστε νομιζω οτι και να θελεις να τους κανεις rebiasing ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ (χωρις να τους βαλεις χερι "ακυρωνοντας" ετσι την εγγυηση τους)  

Superfunk είπε:
Μωρε μια χαρα αντεχουν (και ακουγονται) oι Mesa οτι και να τους βαλεις,αλλωστε νομιζω οτι και να θελεις να τους κανεις rebiasing ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ (χωρις να τους βαλεις χερι "ακυρωνοντας" ετσι την εγγυηση τους) 
Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω, όπως ισχύει και σε άλλες μάρκες ενισχυτών, απλά διορθώνω!  :)

Πολυ καλες EL34 ειναι οι Electro-Harmonix 6CA7EH (θα σου δωσουν τρομερο headroom),οι Genalex - Gold Lion KT77 (επισης εξαιρετικες θα σου δωσουν λιγο περισσοτερο sparkle απο τις απλες EL34) καθως και οι Tung-Sol EL34B.
Πολύ καλές επιλογές, θα έλεγα να προστεθεί και ως πρόταση οι Mullard EL34 RI. Απλά μαμάνε!

Trending...

Νέα θέματα

Back