Πρόβλημα στα μηνύματα των αγγελιών

diafanosss

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Κάλησπέρα,

προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον πωλητή μιας αγγελίας και το σύστημα μου στέλνει failure στο email μου πως δεν υπάρχει παραλήπτης,

νόμιζα πως "έφταιγε" (σε ειδαγωγικά!) ο ίδιος ο πωλητής, ότι ίσως να 'γραψε λάθος το μειλ του.

Στην συνέχεια χρησιμοποίησα την "Αναφορά στη διαχείριση" μήπως και μπορούσε να επιλυθεί, όμως και στο μήνυμα της αναφοράς μου ήρθε και πάλι failure στο μειλ μου.

Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;; είναι κάτι το οποίο δεν κάνω σωστά;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και εμένα μου συμβαίνει αυτό με όλες τις αγγελίες. εγώ αντιγράφω το mail  του πωλητή και το κάνω copy paste για να του στείλω mail από τον κανονικό mail λογαριασμό μου. είναι λίγο άβολο (έχασα και κάποιες αγγελίες μέχρι να το πάρω χαμπάρι) αλλά τι να κάνουμε...

ναι ρε παιδια, εχω το προβλημα αυτο εδω και κανα τετραμηνο.

πιστευα οτι εφταιγε το εμαιλ μου, εκανα καινουριο εμαιλ και ξανασυνεβει αμεσως.

Προφανως εχει προβλημα το site αγγελιων του noiz, αλλα μου κανει εντυπωση μετα απο τοσο καιρο να μην εχει διορθωθει.

αλλα μου κανει εντυπωση μετα απο τοσο καιρο να μην εχει διορθωθει.
εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση το ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν διαμαρτυρήθηκαν πολλά άτομα. Ίσως να επικοινωνούν περισσότερο με τα τηλέφωνα, παρά με τα e-mail για τις αγγελίες...

Αν δεν διαμαρτυρηθεί κανείς, πως θα το μάθει η διαχείριση;

Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να λυθεί άμεσα.

Ευχαριστώ.

Άλλαξαν τα spam filters των μεγάλων εταιριών που προσφέρουν διευθύνσεις email (Yahoo, Gmail κλπ) και πρέπει να προσαρμοστούμε. Άμεσα.

Αγαπητέ Yameth, σου είχα στείλει μήνυμα στο inbox και σε είχα ενημερώσει για το θέμα κάτι μήνες πριν. Με είχες διαβεβαιώσει ότι το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι κάποια μέλη έχουν ανύπαρκτα mail. Το δέχτηκα. Βέβαια, μετά παρατήρησα ότι το ίδιο συνέβαινε και στα mail ατόμων που γράφουν και στο φόρουμ εδώ και κάτι χρόνια. Κατέφυγα στο copy-paste κι εγώ της διεύθυνσης που έβγαζε το failure deliver notification. Παραδόξως όμως, κάποιοι μπορούν και στέλνουν κανονικά μηνύματα από τη φόρμα του νοιζ για αγγελίες. Welcome to the world of bugs! (με την έννοια των προγραμματιστών)

Εχει κανεις απο τους διαμαρτυρομενους Gmail? Ή (τo πιο πιθανο) καποιοι απο τους χρηστες που εχουν βαλει αγγελια? Αν παιζει καποια απο τις δυο περιπτωσεις, ιδιαιτερα η δευτερη, κατα 99% υπευθυνος για το προβλημα ειναι το Gmail, το οποιο ειναι το πλεον αναξιοπιστο email που μπορει να εχει καποιος. Το failure deliver notification ειναι "σημα κατατεθεν" του εδω και...200 χρονια.
eyeroll.gif

yameth είπε:
Άλλαξαν τα spam filters των μεγάλων εταιριών που προσφέρουν διευθύνσεις email (Yahoo, Gmail κλπ) και πρέπει να προσαρμοστούμε. Άμεσα.
Καλά που το πες και είχα μυνήματα αναπάντητα.....

Θενκς.

Waterfall-K είπε:
Εχει κανεις απο τους διαμαρτυρομενους Gmail? Ή (τo πιο πιθανο) καποιοι απο τους χρηστες που εχουν βαλει αγγελια? Αν παιζει καποια απο τις δυο περιπτωσεις, ιδιαιτερα η δευτερη, κατα 99% υπευθυνος για το προβλημα ειναι το Gmail, το οποιο ειναι το πλεον αναξιοπιστο email που μπορει να εχει καποιος. Το failure deliver notification ειναι "σημα κατατεθεν" του εδω και...200 χρονια.
eyeroll.gif
Ισχύει

Παραδόξως, σε επικοινωνία που είχα με συμφορουμίτη παρά το failure notice η επικοινωνία γινόταν κανονικά, σε gmail αυτός. Μάλλον πρόκειται για πρόβλημα του gmail.

95thanasis είπε:
πάντως εμένα μου συμβαίνει με το yahoo. δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του gmail
Ο λογαριασμός στον οποίο στέλνεις e-mail είναι yahoo;

To Yahoo δεν βγαζει ποτε αυτο το προβλημα. Και οταν λεω ποτε εννοω πο-τε. Σαν χρηστης Yahoo email τα τελευταια (τουλαχιστον) 15 χρονια μπορω να σε διαβεβαιωσω γι αυτο. Εχω περασει κατα καιρους απο τα πιο απιθανα email στις πιο απιθανες χωρες, αυτο το "failure deliver notification" ειναι μια κλασικοτατη περιπτωση προβληματος/ σπασιμων...καρυδιων :P που τη συναντα καποιος σχεδον αποκλειστικα στο Gmail.

Ο λογαριασμός στον οποίο στέλνεις e-mail είναι yahoo;
έχω λογαριασμό στο yahoo. μέσω αυτού του yahoo mail επικοινωνώ με αυτούς που ανεβάζουν τις αγγελίες τους στο Noiz. τώρα οι παραλήπτες των mail έχουν άλλοι gmail, άλλοι yahoo κτλ. εάν προσπαθήσω να τους στείλω mail μέσω της φόρμας του noiz, το mail δεν φτάνει ποτέ.

το προβλημα ειναι στο site, συμβαινει με ολους τους  email providers, yahoo , gmail, hotmail, mail κτλ

Οπως εγγραψα μου ξανασυνεβει αμεσως σε καiνουριο  λογαριασμο αγγελιων noiz και  καινουριο λογαριασμο εμαιλ σε "αγνωστο" email provider.

Το περιεργο ειναι οτι μερικες φορες το μυνημα φευγει, χωρις να κολλαει στα spam

Σε πρώτη φάση και για να αποδεσμευτεί το σύστημα στου Noiz απο την αποστολή email, 2 νέα πράγματα είναι ορατά πλέον σε κάθε αγγελία και ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ, πέρα απο το τηλέφωνο και το 'Ονομα :

Το Username και Email του δημοσιεύοντος την αγγελία.

Ετσι είναι απλή η ταυτοποίηση μελών με τις αγγελίες τους αλλά γίνεται και απλούστερη η επικοινωνία μαζί του. Αρκεί να έχει σωστά στοιχεία φυσικά.

yameth είπε:
Σε πρώτη φάση και για να αποδεσμευτεί το σύστημα στου Noiz απο την αποστολή email, 2 νέα πράγματα είναι ορατά πλέον σε κάθε αγγελία και ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ, πέρα απο το τηλέφωνο και το 'Ονομα :

Το Username και Email του δημοσιεύοντος την αγγελία.

Ετσι είναι απλή η ταυτοποίηση μελών με τις αγγελίες τους αλλά γίνεται και απλούστερη η επικοινωνία μαζί του. Αρκεί να έχει σωστά στοιχεία φυσικά.
Το mail δεν νομίζω ότι είναι σωστό να φαίνεται...ανεξαρτήτως ΜΕΛΗ ή όχι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back