Προβλημα με το υπόλοιπο στο Paypal

nikos17m

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια σας παιδια λοιπον θελω την βοηθεια σας γιατι εχω το εξης προβλημα:Ενας συμφορουμιτης μου εστειλε λεφτα με paypal,τα λεφτα τα βλεπω στο account μου αλλα οχι στην στο account της prepaid μου ξερετε τι συμβαινει?Μηπως τα χρηματα δεν μπηκαν στην prepaid και μενουν στο paypal account?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Νικος

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν εχω ασχοληθει με paypal αλλα προφανως πρεπει να γινει κατι σαν εγκριση-επιβεβαιωση με την τραπεζα

πχ οταν σπουδαζα και μου εβαζε ο πατερας μου λεφτα στη τραπεζα μπορουνα να τα τραβηξω την επόμενη μερα, την ιδια μερα μονο αν τα εβαζε νωρις το πρωι

Μπορει να ειναι αυτο που λες γτ οταν πηρα ενα refund στην καρτα τα λεφτα φανηκαν μετα απο μερες.Παντως αν ξερει καποιος τι συμβαινει και το εχει παθει και ο ιδιος ας μου πει και μενα.

https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=y5zSLM7Gp7h1gJT7ghnV1X2rsfGYQqvC4v2jW4JmFtWB0Xbcg8v1!-375247647?locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=US&cmd=_help&serverInstance=9016&t=solutionTab&ft=browseTab&ps=solutionPanels&solutionId=58782&isSrch=Yes

το paypal δεν μπορει να πιστωσει "καρτες" (μονο refund κανει αν αρνηθει καποιος την αποστολη χρηματων μεσω αυτων)

πρεπει να συνδεσεις τον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σου λογαριασμο με τον λογ/μο σου στο PP για να παρεις τα χρηματα.

Αλλιώς κράτα τα εκεί (γιατί θα σου κρατήσουν και κάποιο ποσό για να τα στείλεις στον τραπεζικό λογαριασμό) και χρησιμοποίησε τα σε κάποια αγορά σου.

και πως θα το κανω αυτο?Πχ οταν δεν εχω υπολοιπο στην prepaid τοτε θα σταλθουν αυτα τα λεφτα?

Λοιπον για να ξερεις

1ον συνδεεις το paypal με ενα τραπεζικο λογαριασμο σου.

2ον κανεις withdraw απο το paypal και μετα απο 3μερες τα βλεπεις

επισης αν ειναι πανω απο 100 euron ειναι δωρεαν αν οχι ειναι 1 euro.

Toσο απλα.

Και αν δεν το κανω αυτο τα λεφτα πως μπορω να τα ξοδεψω?Κανονικα οπως της prepaid?

Τα λεφτα θα μεινουν στο pay pal και εσυ μπορεις να αγορασεις κατι και να πληρωσεις μεσω paypal το pay pal δεν συνδεεται με την pre paid αυτοματα πρεπει εσυ να το κανεις μεσα απο το pay pal

Mα οποτε κανω αγορες τα τραβαει κατευθιαν απο την prepaid,υπαρχει επιλογη γιαυτο?

ginargiros είπε:
Τραβάει πρώτα από το balance του paypal και τα υπόλοιπα από την κάρτα ;)
Αρκεί το υπόλοιπο στο paypal να είναι στο ίδιο νόμισμα με το νόμισμα που θα πας να πληρώσεις. Τότε στο βγάζει αυτόματα σαν διαθέσιμο υπόλοιπο και όποια διαφορά, αν υπάρχει, συμπληρώνετε από την κάρτα. Αν δεν είναι στο ίδιο νόμισμα πρέπει να το μετατρέψεις πρώτα από το currency convertor του paypal.

nikos17m είπε:
Κραταει καποιο fee για την μετατροπη?
Όχι απλά συνήθως τα exchange rates της paypal έχουν 2-3 λεπτά διαφορά από τα πραγματικά! Ναι από παντού τα κρατάνε τι να κάνεις, δε δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους κι αυτοί!

Αν πάντως είναι μικροποσό κράτα το μέσα, γιατί και η τράπεζα σου θα σου κρατήσει 1-2 ευρώ για την μεταφορά.

Aλλο η prepaid αλλο το paypal απλα αν θελεις τα συνδεεις μεταξυ τους..Αλλιως αγοραζεις με οσο υπολοιπο εχει το καθενα.

Υπαρχουν οι εξη επιλογες :

1 Συνδεεις τον τραπεζικο λογαριασμο σου  με το Paypal και κανεις μετα withdraw και μπαινουν στον λογαριασμο σε 3 μερες εργασιμες. Αν δεν τα μεταφερεις εσυ δεν μπαινουν απο μονα τους ...

2 Τα αφήνεις μέσα και κάνεις μια αγορα με αυτα αν η αγορα είναι μεγαλύτερο ποσο τραβάει πρώτα αυτα και μετα συμληρώνει την διαφορα απο την κάρτα που έχεις  συνδεσει με το  Paypal

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back