Προβλημα με την ενταση της λουπας του marshall dsl 401

rouchlass

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδια καλησπερα.Μηπως κατεχει κανενας να μου εξηγησει γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στην ενταση κ ας εχω το volume του fx loop στο τερμα?Υπαρχει κανενα πεταλι που να μπορεσει να μου δωσει ισοροπια στην ενταση της λουπας κ στο clean του ενισχυτη η πρεπει να παρω ενα looper πεταλακι να το συνδεσω με το delay σε σειρα μαζι με τα υπολοιπα πεταλια κ να τελειωνει το πανηγυρι???Ευχαριστω.

Δεν ξερω τι ακριβως κανει το λουπερ,αλλα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να προενισχυσεις το σημα σου με καποιο τροπο και να τελειωνεις

ευχαριστω πολυ φιλε μου.μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω τι ακριβως κανει αυτο κ πως συνδεεται (λουπα η σε σειρα)???υπαρχει κατι αναλογο αλλης εταιριας?αρχαριος βλεπεις.

rouchlass, δεν νομίζω να εξηγείς και τόσο καλά ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Μάλλον γι'αυτό δεν απαντάει κανείς....  ::)

Αν κατάλαβα καλά, συνδέεις το delay σου στο fx loop και όποτε το ανοίγεις έχεις χαμηλότερη ένταση? Εαν ναι, τι delay έχεις?

Ρουχλα εχεις ακουσει ποτε για τους περιφημους "προενισχυτες"?

Τετοιο ειναι κι αυτο το πραματακι αλλα ειναι μικρο(στο μεγεθος).

Αυτο θα δωσει καποιο χρωμα στον ηχο σου(ισως και καποιο φυσιμα)

και θα δυναμωσει κατα πολυ το σημα σου.κατα πολυ πολυ...

εεε...ματζικ μποκς,δεν το λες,απλα θα κανεις δουλιτσα σου.

Καρφωνεις εκει την κιθαρα παντα,οτι εφφε και να εχεις,μετα ντιλευ και μετα λουπ.

Αυτο που δεν εχω καταλαβει,ειναι,γιατι δεν καρφωνεις το ντιλευ κατευθειαν στο ινπουτ....

Δες το manual του Boss...λογικά θα έχει διαφορετική ρύθμιση (με επιπλέον ένταση +3db ή και παραπάνω) αν θες να το τοποθετείς σε λουπα.

Manual? Τι είναι αυτό?  :P

Δεν ξέρω τι έχεις κάνει και πώς τα έχεις συνδέσει αλλά έχε υπ'όψην σου ότι έχεις parallel FX loop. Αυτό σημαίνει ότι στο echo πρέπει το direct σήμα να μην υπάρχει και στην έξοδο να έχεις μόνο το επεξεργασμενο σήμα!  

Σίγουρα στα manual θα δεις πώς γίνεται αυτό!  ;D

Κοιτα η συνδεση που εχω αυτη τη στιγμη ειναι η εξης: κιθαρα-wah-fuzz-delay-marshall.απλα επειδη ο marshall εχει 2 καναλια overdrive με πολυ καλο ηχο,οταν θελω να παιξω με τα καναλια αυτα κ το delay ο ηχος ψιλοσκοτωνεται.μου ειπαν λοιπον να συνδεσω γι'αυτη τη δουλεια το delay στo fx loop κ μου παρουσιαστηκε αυτο το θεμα.βεβαια αν παρω ενα boss sd-1 ισως αφησω κ το delay στη σειρα οπως κανω μεχρι τωρα.thanx παντως

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εριξα μια ματια στι manual ρε παιδια μη βαρατε,ομως υπαρχει διαφορα στην ενταση του ηχου οσο κ αν δυναμωσω το fx loop volume.Anyway,αυριο που θα παω σπιτι θα το τσεκαρω παλι.Σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε.

Yap!Οπως επισης εχω κ το volume του στο τερμα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το πρόβλημα που περιγράφει ο rouchlass όντως υπάρχει στους dsl. Ένα καθαρό boost στην loopα ίσως? Ή δεν κάνει?

Λοιπον παιδια κ τη συνδεση ειχα κανει σωστα (μεσω manual) κ τα volume στο τερμα (τοσο του delay οσο κ του fx loop) αλλα τελικα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.Κ ρωταω τωρα,μηπως υπαρχει καποιο πεταλακι που να το συνδεσω σε σειρα με τα υπολοιπα πεταλια κ το οποιο να κανει ακριβως τη δουλεια της λουπας?Η προταση του φιλου darshan απο πανω πως σας φαινεται,ισχυει?

Για ριξε μια ματια στο Harmony Central, καποιοι αναφερουν κατι σχετικο με το loop του dsl 401!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back